A Disney Plus az Egyesült Királyságba érkezik, és megéri?

A Disney Plus az Egyesült Királyságba érkezik, és megéri?

Írta: Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 a szórakozásban


Hallotta a Disney Plus-ot és izgatott volt? Így tettünk mindaddig, amíg nem hallottuk, hogy az induláskor nem érkezik Európa egyik részébe sem. A Disney Plus egyáltalán érkezik az Egyesült Királyságba? Ebben a cikkben azt fogjuk megtudni, hogy a Disney miért nem indul el azonnal az USA-n kívül, miért érdemes-e megtenni a Disney Plus-ot, és hogyan lehet az Egyesült Királyságban működni, még mielőtt elérhető lenne az Egyesült Királyságban.

A „Válasz a Disney Plus-nak az Egyesült Királyságba?” Rövid válasz

Ez. Csak nem 2019-ben. Az Egyesült Királyságban előfordulhat 2020-ban, bár 2021 nagyon realista forgatókönyv.

Most magyarázzuk el részletesebben.

A részletesebb válasz a „Disney Plus érkezik az Egyesült Királyságba?” Kérdésre.

A platform elindítása sok erőforrást igényel, legyen az ügyfélszolgálat, szerver vagy reklám. Nincs egyetlen olyan streaming platform, amely egyszerre mindenhol elindult. Legyen szó Netflixről vagy DAZN-ről. Az egyik piacon történő elindítás és az elsők növekedésére összpontosítva sokkal jobb stratégia, mint mindent egyszerre megtenni. És ez a WOW AIR-től, a légitársaságtól, amely egyszerre sokat próbált tenni, és ez év elején összeomlott.

Néhány olyan platform, mint a Hulu (bár útmutatásokat készítettünk arról, hogyan lehet Hulu működni az Egyesült Királyságban) soha nem indult az Egyesült Királyságban, tehát talán a „Disney Plus jön az Egyesült Királyságba” keresése közben azt is gyanította, hogy ez egyáltalán nem fog megjelenni. . Ugyanakkor az.

Tudjuk, mert a Disney a világ egyik legismertebb márkája, amelynek bolygó egész területén elérhető, és a Disney tudja, hogy az emberek feliratkoznak, ha esélyt kapnak. A Disney is ismeri a streaming óriási értékét. És bár azt lehet mondani, hogy az Amazon is nagyvállalat, és az Amazon Prime nem mindenhol elérhető, az Amazon nem a tulajdonában van az általa közvetített tartalom többségének. Disney igen. És ez az egyik oka annak is, hogy miért érdemes a Disney Plus.

Amikor a Disney Plus elindul az Egyesült Királyságban, amely feltételezhetően a második vagy harmadik hely lesz, ahol a Disney Plus elindul, akkor nem lesz problémája a tartalom streamingjével, mivel olyan cégek tulajdonában van, mint a Marvel, a National Geographic, a 20th Century Fox, Fox és Lucasfilm. És ha senki sem akadályozhatja meg a tartalom streamingét a megfelelő problémák miatt, ez rendkívül egyszerűen megkönnyíti a kiterjesztést más országokba. Nem is beszélve arról, hogy maga a Disney óriási tartalomtárral rendelkezik.

Megéri-e a Disney Plus, ha az Egyesült Királyságba érkezik

Már említettem, hogy a Disney-nek nem lesz problémája az USA-ban, az Egyesült Királyságban elérhető tartalom streamingjével, mivel a teljes stream-tartalom a saját tulajdonában van, nem csak a patak.

De megéri-e a Disney Plus? Vagy ragaszkodjon a Netflixhez?

Avengers: Az Endgame a Disney Plus exkluzív megjelenése lesz a platformon 2019 decemberében. Szinte mindenki szereti a Marvel-t, és ha nem látja a Endgame-t a mozikban, akkor az egyetlen lehetőség a Disney Plus. És ez lesz a helyzet a többi olyan filmmel, amelyet a Disney tulajdonában lévő vállalatok fognak megjelentetni, köztük az Avatár 2, Avatár 3, Avatár 4 és az Avatár 5 Avatárral 2, amelyek jelenleg működnek..

A Netflix néhány nagyszerű filmet kínál, de azok a filmek, amelyekben jogot tulajdonít vagy készít, a minőség szempontjából ritkán versenyeznek a Marvel vagy a 20th Century Fox alkotásaival. Nem is beszélve arról, hogy olyan produkciók, mint a Simpsons és a Family Guy, a Fox tulajdonában vannak.

A Disney eredeti sorozatokon is dolgozik egy Spin-off Csillagok háborújában.

Ó, és megemlítettük, hogy mindez 6,99 dollárba kerül, ami valószínűleg 6,99 font lesz az Egyesült Királyságban, amikor a Disney plus hivatalosan elindul az Egyesült Királyságban, amely sokkal megfizethetőbb, mint a Netflix?

Így fogalmaznánk meg, ha a Disney Plus csak a Disney tartalmából állna, nehéz lenne azt ajánlani. De mivel a Disney tulajdonosa a 20th Century Fox, amely számos hihetetlen filmet készített, mint például az említett Avatár, a Marvel, a Fox és a National Geographic, a Disney hatalmas különféle tartalmakkal kínál Önnek. Nagyon magas színvonalú, és ennek talán a legfontosabb értékesítési pontja, hogy ismeri a platformon eljutó tartalom nagy részét.

Arra kérted, hogy a Disney Plus eljusson az Egyesült Királyságba, és erre azt válaszoltuk, hogy még nincs mód arra, hogy a Disney Plus működjön az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt..

Hogyan lehet a Disney Plus működni az Egyesült Királyságban, mielőtt a Disney Plus az Egyesült Királyságba érkezik?

Ez egy viszonylag egyszerű folyamat.

A Disney Plus megtekintéséhez az Egyesült Királyságban rá kell hívnia a Disney-t arra, hogy az Egyesült Államokban tartózkodjon.

És ezt VPN segítségével hajtja végre.

A VPN-szolgáltatások védik az Ön személyes adatait az interneten azáltal, hogy titkosítják az általuk elvégzett tevékenységeket, de ami még fontosabb, az Ön esetében lehetővé teszi, hogy költöztetés nélkül megváltoztassa a helyét. Ebben az esetben az Egyesült Államokban kell lennie.

A Disney Plus működésének kulcsa azonban a megfelelő VPN megszerzése. Csakúgy, mint a DAZN és a Hulu esetében, nem elegendő csak a VPN használata, mivel a Disney, például a Disney szolgáltatások tisztában vannak a VPN szolgáltatásokkal, és megakadályozzák őket működésükben. Amikor a Disney Plus elindul az Egyesült Államokban, akkor megtekintheti a Disney Plus-ot az Egyesült Királyságban, ha csatlakozik a megfelelő PrivateVPN szerverhez..

A PrivateVPN használatával a DAZN, a Hulu és a lehető legtöbb Netflix régió is használható, útmutatókkal együtt mindannyian a blogunkban.

Írta: Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me