A Disney Plus 2019-ben érkezik Ausztráliába (és mit kell tenni, amíg meg nem történik)

A Disney Plus 2019-ben érkezik Ausztráliába (és mit kell tenni, amíg meg nem történik)

Írta: Michael Smolski, 2019-08-26 14:04:00 a szórakozásban


Hallotta a Disney Plus-ot és izgatott volt? Nehéz ezt nem tenni. Különösen figyelembe véve, hogy a Disney november 12-én kezdte meg a 12,99 dolláros üzletet a Disney +, a Hulu és az ESPN + számára. Kivéve, ahogyan a Hulu nincs Ausztráliában, a Disney Plus sem, a kérdés az, hogy a Disney Plus 2019-ben Ausztráliába érkezik-e vagy sem, és mit tehet egyelőre.

A válasz: a Disney plusz érkezik Ausztráliába 2019-ben...

Ez nem. Nem 2019-ben.

Jelenleg nincs elegendő adat a Disney Plus kiadásai környékén, és biztosan nem akarunk spekulációkat létrehozni, de ha azt akarjuk nézni, hogy a Disney emberek mit mondtak a Disney elmúlt években tett lépései alapján. , könnyen feltételezheti, hogy a Disney Plus a jövőben egy bizonyos ponton eljön Ausztráliába.

Bár ez biztosan nem az első a sorban.

Valószínűleg Kanada és az Egyesült Királyság lesz az elsődleges célpiac az USA után.

Gondolhat arra, hogy ha Hulu soha nem jutott Ausztráliába vagy bárhová másutt, leszámítva Japánt, akkor hogyan fogja ezt a Disney +.

És hogy erre válaszoljunk, bele kell merülnünk e platformok stratégiájába, korlátozásukkal együtt.

Hulu? A hatalmas amerikai piacot célozta meg azzal, hogy a mennyiségi, mint a mennyiségi minőséget biztosítja, mint mi itt. Ennek eredményeként a Hulu a levegő után egy nappal volt képes bemutatókat mutatni, de csak az Egyesült Államokban tette meg.

Miért? Mivel a tartalomhoz fűződő jogok költségek. És minél több országban szeretne megjeleníteni valamit, annál többet fizet.

Éppen ezért a Hulu és sok más olyan platform, mint a DAZN, soha nem jutott Ausztráliába.

Disney Plus? Tartalma az összes tartalma. Mint minden. A Marvel tulajdonosa, a 21st Century Fox és a 20th Century Fox, a National Geographic, a Fox kedvelői, miközben a Lucasfilm tulajdonosa is. És természetesen a Disney a Disney tulajdonosa.

Ez a Disney-hez minden jogot biztosít tartalmukhoz világszerte. Ha azon töprengett, hogy a Disney Plus Ausztráliába érkezik, és kétségei vannak, ez az oka annak, miért nem kellene. A Disney Plus-nak nem merül fel olyan jogokkal kapcsolatos kérdése, hogy a tartalmakért más országokban túlfizetjenek. Ezért elméletileg elindíthatja Ausztráliában, amikor kész.

Tehát miért nem jön azonnal a Disney Plus Ausztráliába??

Mivel a Disney arra törekszik, hogy erőfeszítéseit a lehető legnagyobb sikerességre összpontosítsa az Egyesült Államokban, ami elengedhetetlen a Disney Plus jövőjéhez. De azért is, mert a Disney szerződéseket kötött más országokkal.

Ha a Disney teljes tartalmával birtokolná streaming platformot, akkor évente több száz millió elveszíti az streaming jogokat. Ez az oka annak, hogy Disney nagyon hosszú ideig szerződéseket írt alá a Netflix kedvelőivel és még sokan másokkal. Ez lehetővé tette ezeknek a platformoknak a Disney vagy a Marvel filmek kedvelését, miközben a Disney sok pénzt keresett.

Mielőtt a Disney Plus Ausztráliába érkezik, a Disney birtokában lévő bármely tartalommal kapcsolatos szerződésnek lejárnia kell. Ha egyszer megtörténik, ez ajtókat nyit a Disney számára Ausztráliában, ha az amerikai indulásuk a tervek szerint megy.

Ennek ellenére, annak ellenére, hogy a Disney Plus jelenleg nem érhető el Ausztráliában, van egy módja annak, hogy működőképes legyen.

És ó, megemlítettük, hogy a Disney most a Hulu tulajdonosa is? Ezért fognak Disney + Hulu + ESPN + csomagot ajánlani.

Számíthat arra, hogy Hulu Ausztráliába érkezik, ha a Disney birtokolja?

Hulu eredeti stratégiájával nem.

Disney stratégiájával? Valószínűbb, mint valaha.

Lehet, hogy nem olyan gyorsan, mint a Disney Plus, de ennek esélye nagyobb, mint valaha.

Hogyan szerezzük be a Disney Plus-t Ausztráliában, mielőtt hivatalosan megjelenik

Disney Plus Ausztráliában? Lehetséges, hogy 2019 végén vagy 2020 közepén jön. Amíg a Disney nem hirdeti a hivatalos megjelenési dátumot, mindez csak spekuláció lesz..

De ha becsapja a Disney Plus-t arra, hogy az Egyesült Államokban tartózkodjon, akkor azonnal megnézheti a Disney Plus-ot, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Hogyan csinálod, hogy? VPN használatával. A VPN, amely a Disney Plus-zal működik.

Mint a PrivateVPN szolgáltatásunk, amely kockázatmentesen kipróbálható. Csak regisztráljon, csatlakozzon a megfelelő szerverhez, és akkor képes lesz használni a Disney Plus-t Ausztráliában. Feltéve, hogy a Disney Plus az Egyesült Államokban van abban az időpontban, amikor ezt olvassa. Jelenleg nincs.

De ha itt vagy, és a Disney Plus még nem jött ki, a PrivateVPN segít feloldani a Hulu, DAZN, Netflix és az Amazon Prime feloldását, csak néhányat említhetünk..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me