A DAZN nézése az Egyesült Királyságban (minden eszközön)

A DAZN nézése az Egyesült Királyságban (minden eszközön)

Írta Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 a szórakozásban


Szeretné tudni, hogyan kell nézni a DAZN-t az Egyesült Királyságban? Hát persze, hogy, A DAZN olyan, mint az élő sportok Netflixe, ahol bármit meg lehet nézni, az MLS-től a Bajnokok Ligájáig.

Az a tény, hogy a DAZN és a Netflix / Hulu elkerüli a TV-előfizetés szükségességét, mintha sportolna és TV-műsorokat tartana. & filmeket, bármit megnézhet, bárhol, amikor csak akar. Nagyszerű élet, mi??

Csak egy probléma van. A DAZN csak Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Kanadában és Japánban működik. Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban alapították, az Egyesült Királyságban nem működik, ezért itt keres, hogy hogyan nézze meg a DAZN-ot az Egyesült Királyságban az összes eszközön.

És szerencsére van egy mód, és ma megosztjuk azt.

Mi olyan nagy a DAZN-ről, ami arra készteti Önt, hogy tudd, hogyan kell nézni a DAZN-ot az Egyesült Királyságban?

Lehet, hogy a TV-szolgáltatója több sportcsatornát biztosít Önnek, de ezek közül a csatornák közül egyik sem biztosítja az Ön számára minden olyan sporteseményt, amelyet meg szeretne nézni..

Szeretnéd látni, hogy Torres, Iniesta és Podolski Japánban játszanak? A legtöbb csatornán nem. DAZN? Ez lehetővé teszi, hogy ne csak a legmagasabb bajnokságot figyelhesse, hanem a második és a harmadik bajnokságot is.

A DAZN egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy bármikor bármilyen sportot megnézhessen, ahelyett, hogy szelektívnek kell lennie, mivel a TV-szolgáltató korlátozott választási lehetőséget kínál, amely külön díjat számít fel Önnek egy több sportcsatornával rendelkező csomagért..

Ronaldo, amely néhány nappal ezelőtt aláírta a DAZN-mel mint globális nagykövettel, kijelentette: "A világ változik, és az innovatív megközelítésnek köszönhetően a DAZN lebontja a sportrajongók akadályait."

És igaz, hogy a DAZN kiküszöböli a problémákat.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban 2018-ban?

Minden a jogok miatt a nap végén a helyére megy. A DAZN-nek nincs joga játszani az ottani sportokat, és mindaddig, amíg meg nem történik, nem tudnak kibővülni az Egyesült Királyság kedvelőinek, amelyekben már élnek ... és arra törekszenek, hogy más országoknak segítsenek nézni a DAZN-t..

Annak érdekében, hogy megnézhesse a DAZN-t az Egyesült Királyságban, az Egyesült Királyságon kívül kell lennie, és azon országok egyikében, amelyeket a DAZN támogat. Kanadát, Olaszországot, Ausztriát vagy Németországot kell keresnie.

Arra akarsz repülni? Nem. Ne aggódj miatta.

De szüksége van a DAZN-re, hogy azt gondolja, hogy nem az Egyesült Királyságban van, ha meg akarja nézni.

Hogyan lehet meggyőzni a DAZN-t arról, hogy nem az Egyesült Királyságban, hanem az egyik működő országban van? VPN használatával.

A VPN egy virtuális magánhálózat.

Ez lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag egy másik országban lehessen.

De...

Az Egyesült Királyságban a DAZN nézéséhez szükség van a megfelelő VPN-re, különben nem fog működni. A kanadai szerverhez való csatlakozás nem elegendő. Csak ezt az üzenetet fogja kapni...

Csatlakoznia kell egy olyan szerverhez olyan országban, amely támogatja a DAZN-t, de csatlakoznia kell egy olyan szerverhez is, amely a DAZN-rel működik. És ezek nem sok. A DAZN nagy munkát végez a VPN-k használatának megakadályozásában, és elvégre, akárcsak a Hulu, nagyon is meg kell, hogy tegyék a tartalom sugárzásának jogát, amely több országban korlátozott..

A PrivateVPN támogatja a DAZN-t. Iratkozzon fel a 30 másodperces folyamatunkra, amelyet elég könnyű megtenni. És akkor nos, miután letöltötte ügyfeleinket, amelyeket letölthet az Amazon Fire TV Stick, az Android, iOS, a Windows és a Mac, például csatlakozhat a szerverünkhöz, és nézheti meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban.

De természetesen a szervereink nem működnek együtt a DAZN-rel. A legtöbb szolgáltatás egyáltalán nem támogatja a DAZN-t. Mi van. Csak nem minden kiszolgálón.

Csatlakoznia kell a Canada - Toronto 2 szerverhez.

Miután ezt megtette, nos, sajnáljuk mindenkit, aki veled él, mert mindig nem lesz elérhető.

Az alkalmazás letöltése az eszközére egy extra lépés, bár mivel ez nem jelent problémát a számítógépes webhelyen, valószínűleg a mobilkészülékén található meg..

Nem fogja tudni nézni a DAZN-t az Egyesült Királyságon kívül 2018-ban a Chromecaston

A DAZN nem fog az Egyesült Királyságon kívül dolgozni 2018-ban a Chromcast as oldalán annak ellenére, hogy a Chromecastot a Google hozta létre, nem támogatja az Android-alkalmazások telepítését, azaz nem lehet VPN-t telepíteni, és hogy a Chromecast nem lát téged Kanadában valakinek, és megakadályozza a szolgáltatás használatát.

Ezért kell az Amazon Fire TV Stick-re váltania.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban az Amazon Fire TV Stick-en

Az egyetlen dolog, amely megakadályozza, hogy az Egyesült Királyságban a DAZN-t az Amazon Fire TV-ről nézzék, az, hogy a DAZN alkalmazás nincs a Fire TV Stick-en..

És őszintén szólva, itt a legjobb megoldás az, ha csatlakozik a német Amazon-hoz, mivel az alkalmazás elérhető lesz az Ön számára, így az DAZN-t az Egyesült Királyságban megnézheti az Amazon Fire TV Stick-en, az Amazon Appstore-nak pedig azon országok egyikében, ahol az Amazon rendelkezik egy kifejezetten erre a célra létrehozott AppStore-lal.

 • A beállításhoz be kell lépnie az Amazon beállításaiba a böngészőben, a megnyomásával Fiókja és belép a Tartalom és eszközök kezelése oldalra.
 • Ezután nyomja meg a gombot preferenciák ahol látni fogja a jelenlegi régiót, valamint a változás gombot mellette.
 • Nyomja meg ezt, és váltson Németországba.
 • Itt meg kell adnia egy német címet. Ahelyett, hogy kitalálná, keressen egy „német címgenerátort” a Google-on. Ez sok időt takarít meg, mivel érvényes címet kell megadnia.
 • A lépés elvégzése után újra be kell regisztrálnia készülékét, amikor bekapcsolja, de látni fogja a DAZN alkalmazást.
 • Ezután töltse le a PrivateVPN alkalmazást az Amazon Appstore-ban, és csatlakozzon a Toronto 2 szerverhez.

Így nézheti meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban az Amazon Fire TV Stick-en.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-ot az Egyesült Királyságban az Androidon

Androidon akár a “DAZN.apk” kifejezést is keresheti a Google-on, ha túl lusta vagy ahhoz, hogy végiggondolja ezt a folyamatot, és telepítse az alkalmazást a rendelkezésre álló fejlesztői lehetőségekkel. De ez nem biztonságos módszer, mivel az alkalmazás veszélybe kerülhet.

 • A Play Áruház országának megváltoztatásához menjen ide payments.google.com és kattintson a gombra Beállítások.
 • Itt nyomja meg a gombot Ország fülre, és nyomja meg a Folytatás gombot.
 • választ Németország országként, és keresse meg a „német címgenerátort” a Google-on, és megadja ezt a címet.
 • Időt takarít meg, mivel érvényes lesz. Nyújtsa be ezt, és végül lépjen be Beállítások a készüléken, majd a Alkalmazások ahol megtalálnod kell Google Play Áruház és nyomja meg a gombot Force Stop majd nyomja meg a gombot Tárolás és kattintson a sapkákkal jelző gombra ADATOK TÖRLÉSE.

Ismételje meg az utolsó lépést többször, ha a DAZN nem jelenik meg, majd töltse le a PrivateVPN-t és csatlakozzon a Toronto 2 szerverhez, és így nézheti meg a DAZN-ot az Egyesült Királyságban az Androidon.

Hogyan nézhetjük meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban iOS-eszközökön

Ez sokkal könnyebb az Apple készülékeken, mint az Android készülékeken, kivéve, ha óvatosnak kell lennie, mivel ha megpróbálja másolni a éppen olyan helyváltoztatásokat, mint az Android, megszabadul az összes olyan alkalmazástól, amelyik valaha volt.

 • Az Egyesült Királyságban a DAZN iOS-eszközökön való figyelésének első lépése a kijelentkezés a jelenlegi iCloud-fiókból.
 • Másodszor, menj be Beállítások ezt követi iCloud ahol lesz egy gomb az új Apple ID létrehozásához.
 • Csináld, de német címmel.
 • Meg kell ismételten keresnie a „német címgenerátort” a Google-on, és megadnia a németországi címet.
 • Ezt követően megtalálhatja a DAZN-t az Apple App Store-ban, annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Ezután csak a PrivateVPN telepítése és a Toronto 2 szervereinkhez való csatlakozás marad.

Természetesen, ha vissza akarja váltani az Egyesült Királyságot azzal, hogy később letölti az Egyesült Királyság exkluzív alkalmazásokat, csak jelentkezzen be másik fiókjába..

Ne hagyja, hogy illegális legyen a rossz minőségű nézés közben - nézze meg a DAZN-t az Egyesült Királyságban

Nem az, hogy mindenki kapzsi, és nem akar fizetni. Ez az, hogy a legtöbb dolog, amelyet az emberek meg akarnak nézni, nem érhető el, és az egyetlen hely, ahol a tartalom az interneten található és rossz minőségű..

Ha hozzáfér a DAZN-hez az Egyesült Királyságban a PrivateVPN segítségével, akkor minden kedves sporteseményét kiváló minőségben és törvényesen nézheti meg..

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me