A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-je

A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-je

Írta: Michael Smolski, 2019-01-29 12:33:59 a szórakozásban


Nagyon sok nagyszerű VPN-szolgáltatás létezik, amíg 2019-ben el nem kezdi a Fire TV Stick legjobb VPN-jét. Először is, sok VPN-szolgáltatásnak nincs alkalmazásai az Amazon Fire TV Stick számára, ami azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy hány szervert tartalmaz szolgáltatásunkkal soha nem lesz teljesen elégedett, mivel nem fogja tudni megtekinteni a tévén a megtekinteni kívánt tartalmat.

De a Fire TV Stick-en működő összes VPN szolgáltatás közül melyikre van szüksége? A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-jének nevezhetjük?

Őszintén szólva: „A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-je” kizárólag attól függ, hogy mit szeretne kivenni egy VPN szolgáltatásból. Az a tény, hogy Ön a Fire TV Stick-hez keres egyet, azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy valami olyat keres, amely a világ legjobb titkosítását biztosítja, például a számítógépen vagy telefonon.

És ezért fogjuk foglalkozni azokkal a szempontokkal, amelyeket inkább kereshet, amikor 2019-ben a Fire TV Stick számára a legjobb VPN szolgáltatást keresi..

A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-jének támogatnia kell a Fire TV Stick összes szolgáltatását

Igazat mondva, a Fire TV Stick-en nagyon sokféle szolgáltatás található, így nehéz feladat annak eldöntése, hogy egy szolgáltatás működik-e vagy sem..

Az emberek által okozott általános probléma azonban az, hogy feltételezik, hogy ha a szolgáltatásban a legtöbb szerver van, akkor a lehető legtöbb kiszolgáló fog működni a legtöbb szolgáltatást odakinn. Nem igaz.

Számos szolgáltatás könnyen elérhető szerver beszerzéséhez marketing célokra. Annak elmondása érdekében, hogy természetesen sok szervert kínálnak, mindannyian szereti a számokat. Amikor 100 szerverrel látja el a szolgáltatásokat, szemben a 400 szerverrel, akkor automatikusan megnézi a 400 kiszolgálót, de ezek közül a 400 szerver közül hány működik azon szórakoztató szolgáltatásokkal, amelyekhez hozzáférni szeretne?

A PrivateVPN nem fogja nyújtani a legtöbb szervert, mégis a legtöbb működő Netflix szervert kínálja, amennyire a régiók megyek. És ez nem valami, amit elkészítettünk. Ez egy teszt volt, amelyet a Comparitech végzett, összehasonlítva a VPN-szolgáltatásokat a Netflix számára.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Csak néhány a legnépszerűbb szolgáltatások közül, amelyekkel a PrivateVPN működik. Ne keressen szervereket. Keresse meg, hogy a szerverek működnek együtt.

Mi lenne, ha cenzúrázott országban él (vagy látogató), ahol a VPN-szolgáltatások nem működnek?

Mi lenne, ha Kínába vagy más országokba megy a VPN-tilalmakkal? A legtöbb VPN-szolgáltatás akkor nem működik.


Kína tudja, mikor használ valaki VPN-t. Ugyanúgy, mint az összes többi ország, amely blokkolta.

Az egyetlen módja annak megakadályozása, hogy a Stealth VPN-t megkapja. A lopakodó VPN egy olyan funkció a VPN-en belül, amely lehetővé teszi, hogy belekeveredjen a normál internetes forgalomba, megakadályozva az olyan országokat, mint Kína, hogy felfedezzék, hogy VPN-t használnak..

Érdemes azt hozni, hogy a Fire TV Stick-ot Kínába szállítja, ha egy ideje megy oda, hogy kapcsolatba léphessen a kedvenc műsoraival. A Stealth VPN segítségével csinálhatja, a PrivateVPN pedig a Fire TV Stick-en.

A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-jének elég gyorsnak kell lennie az interneten

Nagyon jó, ha az USA-ban szerver van a Netflix számára, ha megnézheti a Netflixet.

Ki akar működő szolgáltatást igénybe venni, ha néhány percet meg kell várnia, amíg a műsor elfojtódik, vagy ami még rosszabb, ha élőben szeretné megnézni valamit, amely nem töltődik be, vagy olyan felbontásban játszik, amely nem teszi elérhetővé?

Ezért is számít a sebesség. És ez ismét a szerverekre vonatkozik. Egy szolgáltatásnak nagyon sok kiszolgálója lehet, de mennyire gyorsak? És gyorsan arra utalunk, hogy a VPN-szolgáltatás mennyivel lassabb lesz, ha nem használjuk, mivel a VPN-szolgáltatások nem tudják pontosan meggyorsítani az internetet, hacsak valaki szándékosan lelassítja az Ön számára.

A PrivateVPN internetes kapacitásának nagy részét közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól vásárolja meg, nem pedig a tárhelyszolgáltatások ellen. Ez sokkal jobb minőségű szervereket tesz lehetővé, amelyek azonos sebessége megegyezik a jelenlegi sebességgel, vagyis azt jelenti, hogy ugyanazt a pontos élvezeti szintet fogja tudni nézni, mint most, vagy jó, ugyanolyan fájdalommal, mint most, az attól függően milyen jó vagy rossz internetkapcsolat jelenleg.

A 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-je

Nagyon sok más dolog van számít, amikor a VPN-szolgáltatásokról van szó, de amikor a 2019-es Fire TV Stick számára a legjobb VPN-t keresite, kizárólag ezek a szolgáltatások.

Ha valamit keres a Windows 10 eszközéhez, akkor valójában más tényezők számítanak. Az olyan tényezők, mint például a titkosítás, amelyek számítanak a Fire TV Stick-en is, de nem lenne annyira szükség, mint telefonon vagy laptopon, mivel nem tárol annyi adatot a Fire TV Stick-en.

De ha biztos akar lenni benne, akkor a PrivateVPN IPv6 szivárgás elleni védelemmel, DNS szivárgás elleni védelemmel, A Killswitch funkcióval és 2048 bites titkosítással is elérhető az AES-256 segítségével, hogy mindig védett legyen..

Nézze meg a Windows 10 legjobb VPN-jét tartalmazó bejegyzésünket, ha ilyen védelmet keres.

Akárhogy is, a 2019-es Fire TV Stick legjobb VPN-je? Működő szerverek. Lopakodó VPN. Állandó sebességek, amelyeket VPN nélkül már megszereztek. És természetesen, hogy együtt tudunk dolgozni a Fire TV Stick-kel egy olyan világban, ahol sok VPN-szolgáltatás nem maga a szolgáltatás!

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me