A 2018-as Fire TV Stick legjobb VPN-je

A 2018-as Fire TV Stick legjobb VPN-je

Írta: PrivateVPN, 2018-09-16 11:09:52 a szórakozásban


A 2018-as Fire TV-bot legjobb VPN-je nem feltétlenül az, ami a Fire TV-bot legjobb VPN-je volt 2017-ben. Valójában a Fire TV-bot számára a legjobb VPN nem biztos, hogy valaki másnak a legjobb. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy milyen szolgáltatásokra van szükség egy VPN-ben, amikor 2018-ban teljes mértékben élvezni szeretné a Fire TV botot..

Támogatott országok

Az emberek gyakran arra törekszenek, hogy a VPN-szolgáltatások miként tartalmaznak kiszolgálókat, amikor a Fire TV Stick legjobb VPN-jét érik el. Ez szörnyű megközelítés, mivel nem minden szervert hozunk létre egyenlően.

Előfordulhat, hogy egy társaság szerverrel rendelkezik a bolygó minden egyes helyén, és lehet, hogy prémium árat fizet csak azokért az extra kiszolgálókért, de amennyire a Fire TV bot eléri, csak több ország számít.

És utána csak azok a szerverek számítanak, amelyek bizonyos szolgáltatásokkal működnek. Egy olyan szerver, amely nem működik például a Netflix kedvelőivel, csak a papíron található szerver, amennyire a Fire TV Stick megy.

Ennek oka csak több ország számít?.

Mivel az Amazon Fire TV Stick a világ legtöbb országában működik, de nem mindenhol támogatott. Ha teljes mértékben ki akarja használni a Fire TV Stick-et, akkor a teljes mértékben támogatott ország egyikében kell lennie. A PrivateVPN szervereket kínál a teljes mértékben támogatott országokban.

Alkalmazások letöltése, amelyek csak bizonyos helyeken érhetők el

Függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, egy bizonyos alkalmazás nem lesz letölthető. Még ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban él. Miért? Mivel mindkettőnek exkluzív alkalmazásai vannak elérhetők csak ezen a piacon.

A Fire TV Stick 2018 legjobb VPN-jének támogatnia kell az összes szolgáltatást, de előbb is le kell tudnia tölteni azokat..

Annak érdekében, hogy letölthessen olyan alkalmazásokat, amelyek nem érhetők el az Ön tartózkodási helyén, meg kell változnia annak az országnak az áruházára, ahol elérhetőek, minden alkalommal, amikor olyan alkalmazást szeretne letölteni, amelyet az Ön országában nem támogat..

Ehhez menjen a Tartalom és eszközök kezelése az Amazon-fiókjába, és kattintson a gombra Beállítások, országbeállítások, és akkor változás.

Ezután lehetőséget kap a cím megváltoztatására.

Keressen egy olyan címcím-generátort egy adott ország számára, amelyből megpróbál alkalmazásokat szerezni, és végül csatlakoztassa fiókját a Fire TV Stick eszközhöz, miután bekapcsolta. Egyszerű.

Így töltheti le az alkalmazásokat, amelyek földrajzilag korlátozottak egy adott helyre.

Ezután arról szól, hogy a megfelelő országokban tartózkodunk, és a szolgáltatások világszerte elérhetőek. Például a Netflix Svédországban rendelkezik néhány exkluzív tartalommal, amelyet érdemes megnézni. Emiatt érdemes lehet csatlakozni egy svéd szerverhez. Másrészt a svédországi emberek hozzáférhetnek olyan tartalomhoz, amely más országokban, például az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban elérhető.

A PrivateVPN nem csak kiszolgálókat kínál a Netflix számára az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Ne felejtsd el átnézni a Netflix teljes útmutatóját, ha csak erre vagytok itt.

A 2018-as Fire TV Stick legjobb VPN-jének keresésekor a sebességet is figyelembe kell vennie

A sebesség fontosabb, mint valaha.

Régebben törődtünk azzal, hogy a fájlok kisebbek legyenek, de a mai világban elfogadták, hogy azok nagyobbok is. És ők csak növekedni fognak. A 4K szabványossá válik, a 8K pedig már itt van! És ehhez sebességre van szükség.

Végső soron az Ön internetszolgáltatója felel a sebességért, és még a Fire TV Stick legjobb VPN-jéből sem lesz semmi haszna, de egy nagyszerű VPN-szolgáltatás fenntartja a sebességet. És ez azért is fontos, mert ha valami nézni képes, akkor nagyszerű, ha VPN-hez csatlakozik, de ha az internet sokkal lassabban működik, akkor hogyan fogja megnézni vagy elérni azt, amit meg szeretne nézni?

Ha néhány percenként szünetet kell tennie, ez nem olyan módszer, amellyel valamit megnézhet.

Ja, egyes országok egyes internetszolgáltatói lelassítanak bizonyos tartalmakat. A VPN segíthet elkerülni ezt a problémát azáltal, hogy a meglátogatott webhelyet vagy alkalmazást nem látja a szolgáltatónak, ami azt jelenti, hogy nem tudják lelassítani azt..

PrivateVPN elkerüli az otthoni webhelyek használatát, amikor internetes kapacitást vásárol, lehetővé téve számunkra, hogy kihagyjuk a közvetítőket hosting társaságok formájában. A webhelyek tárolása korlátozza az ön által nyújtható sebességet abban a sebességben, amelyet közvetlenül az IP-tranzit szolgáltatótól történő vásárlással kezelünk.

Biztonsági és adatvédelmi kérdések a 2018-as Fire Tv Stick legjobb VPN-jéhez

Ami az egyik országban „legális”, az előfordulhat, hogy a másikban nincs törvényes. Lehet, hogy törvénytelen módon nem tudja használni a Fire TV Stick által kínált szolgáltatásokat az Ön országában. Vannak olyan emberek is, akik olyan alkalmazásokat vagy platformokat szeretnének használni, amelyek nem törvényesek a tartalom streamingjéhez. Nem ösztönözzük vagy népszerűsítsük, de ez bizonyos országokban törvényes, míg más országokban nem. A Fire TV Stick sokféle képességgel rendelkezik, és függetlenül attól, amit csinál, a magánélet és a biztonság elengedhetetlen.

A PrivateVPN-hez való csatlakozás nem csak segít ezekkel kapcsolatban, biztosítja, hogy rendelkezzen ezekkel. Hogyan? Titkosítás útján. A VPN titkosítás kivételével nem ritka. Ez egy általános szolgáltatás a VPN szolgáltatásokkal. Általában a VPN-szolgáltatások tárolják az Ön adatait, tehát ha valaki sokat akar elérni, megteheti. Ez különösen gyakori az olyan ingyenes szolgáltatásokkal, mint a HideMyAss, akik egyszer valakit börtönbe helyeztek azzal, hogy nem tartják be a szolgáltatás céljait..

PrivateVPN? A legmagasabb szintű 256 bites titkosítási kóddal rendelkezik, 2048 bites DH-kulcsmal, amelyet senki sem engedhet meg magának, hogy megtörje. Néhány alacsonyabb szintű titkosítást könnyebb megtörni, de ez nevetségesen nehéz.

Ez teljesen semmit sem érne, ha valamilyen információt tárolnánk rólad, még ha kicsi is, de nem mi, és nem csak azt mondjuk, hogy nem. Nem tudjuk. Nem az Egyesült Királyságból származunk. Mi is nem amerikai. Svéd vagyunk, svéd országunkban szigorú törvények vannak, amelyek megakadályozzák minket, még ha hazugságok is lennének.

Ó, és regisztrációkor nem is kérjük a nevét, címét, vagy ilyenét. Ha szeretné, fizethet is a Bitcoin segítségével.

A 2018-as Fire TV Stick legjobb VPN-je

Szüksége van sebességre. Biztonságra van szükséged. A legfontosabb azonban, hogy hozzáférésre van szüksége. Erre van szükség a Fire TV Stick 2018-as legjobb VPN-jéhez. Mindent elérni akarunk. A „legtöbb” nem elég.

Írta: Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me