Zašto Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji i kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji

Zašto Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji i kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji

Autor Michael Smolski, 2019-05-03 10:03:30 u zabavi


Iako bi se moglo zamisliti da će Velika Britanija podržavati sve glavne streaming platforme, u stvarnosti ih podržava vrlo malo, dok vam omogućuje da bez problema gledate BBC iPlayer, Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji, a niti DAZN sa sjedištem u Londonu. Ali zašto Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji? Odgovorit ćemo na to, a zatim ćemo vam pokazati kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji.

Kada je u pitanju zašto Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji, postoji nekoliko čimbenika, a najveći od njih je onaj koji su ostale platforme, bilo da je to Netflix ili TV kanal, poput BBC-a, ili bilo prava ili ekskluzivna prava na emisije i filmove u Velikoj Britaniji. , Iako bi Hulu mogao usmjeriti određenu emisiju u SAD-u, u Velikoj Britaniji to možda neće moći. Ako se hrpa kanala natječe za ekskluzivna prava na prikazivanje određene emisije u Velikoj Britaniji, nijedna druga tvrtka ne može doći na tu emisiju. Ovakve vrste sporazuma često ograničavaju platforme poput Hulu i DAZN-a da dođu u druge zemlje.

Svi znamo da vas u konačnici više zanima kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji, nego zašto Hulu nije dostupan jer u konačnici samo želite biti u mogućnosti gledati ga, a za to su potrebna tri koraka.

 1. Stvorite Hulu račun pomoću američke kartice.
 2. Budala Hulu pomisli da ste u SAD-u.
 3. Isprobajte trgovinu aplikacija da vam prikazuje Hulu kako biste ga mogli preuzeti ako ste na mobilnom uređaju ili Fire TV Stick.

Stvaranje Hulu računa za postavljanje Hulu u Velikoj Britaniji

Vjerojatno nikad niste zamislili da čitate vodič o tome kako stvoriti račun na web lokaciji. Srećom, sam proces je prilično lak.

Ulov? Da ako želite postaviti Hulu u Velikoj Britaniji, trebate američku karticu. Nema izuzetaka.

No, imamo nekoliko prijedloga koji još uvijek zahtijevaju američku karticu, ali to bi vam moglo olakšati:

 1. Pitajte nekoga u SAD-u hoće li vam dopustiti da koristite jednu od njihovih kartica bilo da stvaraju račun za vas ili vam daju detalje.
 2. Pitajte nekoga tko već ima Hulu račun može li dijeliti. Možda nude zauzvrat pristup nekoj drugoj usluzi ili nude da platite polovinu mjesečne pretplate.
 3. Nabavite unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u. Ili platite prijatelju u SAD-u da biste ga kupili u trgovini ili naručite jedan putem interneta. Ključno je imati novac na njemu, čak i ako se prijavite za probu, uspjet ćete samo ako imate novac na svojoj kartici. To će spriječiti ljude da imaju neograničenu količinu suđenja.
 4. Nabavite unaprijed plaćenu virtualnu karticu izdanu u SAD-u. Ovaj je postupak prilično trenutni, ali ima niži stepen uspjeha, iako je to uglavnom zbog činjenice da većina nema sredstva na virtualnim karticama, a one su nužne!

Bilo koja od ovih opcija trebala bi funkcionirati. Ono što neće raditi jest dobivanje poklon kartice jer dok su Hulu poklon kartice u budućnosti prilikom prijave, ne nude vam se nikakve mogućnosti korištenja Hulu poklon kartice.

Prevario je Hulu da misli kako ste u SAD-u da bi Hulu postavio u Velikoj Britaniji

Dobijanje američke kartice bez sumnje je najteži dio ovog postupka i razlog zašto mnogi ne postavljaju Hulu u Velikoj Britaniji., ali prevariti Hulu da misli da ste u SAD-u najvažniji je korak ovog vodiča, kao da koristite pogrešan alat, Hulu ili neće raditi ili će strujati u kvaliteti koja neće biti gledljiva.

Način na koji zavaravaš Hulua? Uz VPN.

VPN usluge omogućuju vam promjenu lokacije bez preseljenja. Odaberete regiju s kojom se želite povezati i dobro, to je to.

No iako postoje mnogi VPN servisi, što se tiče pristupa platformama poput Hulu, HBO NOW ili DAZN, postoji samo nekoliko opcija jer se tim uslugama trude da spriječe VPN usluge da rade. Razgovarali smo o tome zašto Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji. Glavni razlog bio je nedostatak prava na emisije i filmove. Pomoću VPN-a netko može pristupiti Hulu showu s lakoćom. Tu emisiju možda može distribuirati isključivo određeni televizijski kanal u Velikoj Britaniji. Zašto bi netko plaćao paket koji uključuje određeni kanal ako Hulu mogu nabaviti za mnogo jeftinije? A to rezultira gomilom tvrtki koje vrše pritisak na Hulu, DAZN, pa čak i Netflix.

PrivateVPN je usluga koja radi s Huluom. Uostalom, da nije tako, ne bismo objavljivali ovaj post. Također surađuje s DAZN-om i podržava većinu Netflix regija na tržištu, dok vam pruža brzine na koje ste već navikli, a koje bi mogle ili ne biti odlična vijest za vas ako je vaš internet loš.

Ovo je samo 60-sekundna registracija, nakon čega slijedi povezivanje s podrškom za Hulu.

A to će vam omogućiti da u tom pitanju postavite Hulu u Velikoj Britaniji ili bilo gdje na ovom planetu. Iako to ovisi o vašem uređaju. Na određenim uređajima također vam je potrebna aplikacija, a ako nemate američku trgovinu aplikacija, Hulu najvjerojatnije neće odmah biti u toj trgovini. Nastavite čitati kako biste riješili ta pitanja.

Ovo je kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji na Android uređajima

Na Android uređajima prilično ste fleksibilni što se tiče mogućnosti preuzimanja Hulu za njegovo postavljanje.

 1. Evo Googleovog vodiča o tome kako promijeniti lokaciju Google Play Store-a. Primijenite ga na mjesto promjene u SAD-u. To će vam omogućiti da preuzmete Hulu službenim putem. Uvijek se možete vratiti nakon toga.
 2. Potražite "Hulu.APK" na internetu. Morate biti oprezni s ovim korakom, jer nisu svi izvori pouzdani, ali s obzirom na to da je Hulu besplatna aplikacija, trebali biste biti u mogućnosti pronaći pouzdan izvor s kojeg ćete ga lako preuzeti. Nakon što ga preuzmete, omogućite instalaciju iz nepoznatih izvora i instalirajte Hulu aplikaciju.
 3. Omogućiti Radna stranica na vašem web pregledniku kako bi se Hulu pojavio kao da ste na računalu. (NE RADI NA SVIM UREĐAJIMA)

Ovo je kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji na Apple uređajima

Bilo da se radi o iPadu ili iPhoneu, kada je u pitanju postavljanje Hulu u Velikoj Britaniji na Apple uređajima, prvo se morate odjaviti s trenutnog iCloud računa u odjeljku s postavkama na vašem uređaju..

Nakon što se odjavite sa svog trenutnog računa, morate stvoriti novi, a lokacija ovog novog računa nalazi se u SAD-u.

Da, u teoriji, moguće je promijeniti regiju s trenutnim računom, ali ako to učinite, izgubit ćete sve što imate, pa nemojte to.

Nakon što stvorite novi račun i preuzmete Hulu, po želji se možete ponovno prijaviti na svoj stari račun.

Ovako je postaviti Hulu u Velikoj Britaniji na Amazon Fire TV Stick / Cube

 • Na amazon.co.uk, prijeđite Računi & arena a zatim pritisnite dalje Upravljajte svojim računom i sadržajem.
 • Promijenili ste svoju regiju u SAD-u.
 • Idite na svoj Amazon Fire TV Stick. pritisni postavke slijedi Moj račun.
 • odjaviti.
 • Morat ćete se ponovno prijaviti na svoj račun.

To bi vam trebalo omogućiti da preuzmete Hulu. U određenim slučajevima možda ćete morati ukloniti svoj trenutni način plaćanja ili ćete u protivnom morati dodati američki način plaćanja.

Ako se pitate možete li dobiti Hulu nalik Apple TV-u ili Chromecastu, ne možete. Te platforme ne podržavaju VPN usluge.

Zbog toga Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji i kako postaviti Hulu u Velikoj Britaniji

Prava na sadržaj problem su Hulu za bilo koje druge platforme, stoga Hulu nije dostupan u Velikoj Britaniji i zašto to najvjerojatnije neće biti jako dugo Iako bi neke stranice to sugerirale. Ali uz to rečeno, Hulu je vrlo praktično postaviti u Velikoj Britaniji, Kanadi, Južnoj Africi ili gdje god odlučite biti ako možete dobiti američku karticu, VPN koji surađuje s Huluom i koji može prevariti vašu aplikaciju omogućava vam da preuzmete Hulu.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me