Vrijedi li Hulu TV uživo i kako ga izbaciti izvan SAD-a

Vrijedi li Hulu TV uživo i kako ga izbaciti izvan SAD-a

Autor Michael Smolski, 2019-07-04 18:31:12 u Zabava


Pitate li se vrijedi li Hulu TV uživo, a nalaze se i izvan SAD-a? U ovom smo postu brutalno iskreni o Hulu TV uživo i zašto za mnoge to možda nije sjajna opcija, dok za neke moraju imati - nakon čega slijedi detaljni vodič kako ga dobiti izvan SAD-a.

„60+ kanala sportskog sporta uživo, novosti i mnogo više.“

Neki bi mogli tvrditi da 60 kanala nije dovoljno jer nas većina ne zanima. Drugi će tvrditi da većina nas ionako samo gleda određenu količinu sadržaja, pa nam ne treba puno.

Naš stav je Hulu TV uživo koji vrijedi s aspekta raznolikosti sadržaja, ovisi o tome što tražite.

Ako tražite samo sport, preporučujemo da zaboravite na Hulu. Umjesto toga, pročitajte naš post o tome kako nabaviti DAZN koji je Netflix živih sportova koji je 4x jeftiniji, a nudi poprilično sve sportove kojima ćete htjeti pristupiti ako primijenite nekoliko trikova koje smo objavili u ovom vodiču..

Na našoj web stranici imamo i DAZN recenziju ako želite pročitati više o prednostima i nedostacima DAZN-a..

44 dolara neće vam donijeti kanale koje želite

Bilo da imate 60 kanala ili samo 20, važno je imati kanale kojima želite pristupiti. Nažalost, dok Hulu dolazi s odličnim ugrađenim kanalima, HBO je samo dodatak. Tako je i sa Starzom koji ima show Moć.

Hulu radi svugdje

Ako puno putujete i pitate se isplati li vam Hulu Live TV, onda se Hulu zaista ističe jer radi bez obzira na to gdje se nalazite, bez obzira na uređaj koji ste.

Pa, pod uvjetom da ste u SAD-u. Ako po tom pitanju želite nabaviti Hulu u Kanadi ili bilo gdje drugdje, oko nas imamo vodiče, ali općenito je sjajna stvar Hulu da nije ograničen na televizor kod kuće.

Hulu TV uživo omogućuje vam pristup Hulu

Uz kanale uživo, dobivate i standardnu ​​Hulu pretplatu s nekim zadivljujućim sadržajem, koji se uglavnom emitira dan nakon premijere. A ako se pitate, vrijedi li Hulu TV uživo i budite li na proračunu, imati pristup TV-u uživo i Hulu je prilično odličan paket. iako je potrebno nabaviti paket HBO-a kao dodatni, većinu TV pretplata koje nude ono što Hulu nudi, uz mogućnost otkazivanja kad god želite, nemoguće je pronaći.

Je li Hulu TV uživo vrijedan toga?

Iskreno, za većinu.

Za 44 USD mjesečno mogli biste dobiti i DAZN, standardne Hulu, Disney Plus i Netflix ili HBO Now, i kao rezultat, dobivate daleko više sadržaja koji želite gledati.

Kako izvući Hulu izvan SAD-a

Vrijedi li Hulu TV uživo za mnoge, ovisit će najprije o tome mogu li Hulu koristiti u prvom redu.

Istina je da je dobivanje Hulu prilično komplicirano ako ste izvan SAD-a, ali to ćemo pokriti na što jednostavniju stvar.

 1. Nabavite američku karticu.
 2. Budala Hulu pomisli da ste u SAD-u.
 3. Isprobajte trgovinu aplikacija kako biste mogli preuzeti Hulu.

Registracija na Hulu kako bi Hulu TV uživo učinila izvan SAD-a

Ovo je, iako ne najvažniji korak, najteži korak.

Bez američke kartice uopće nećete moći stvoriti Hulu Live TV ili bilo koji Hulu račun.

Rješenje?

 1. Pitajte prijatelja koji živi u SAD-u ili živi u SAD-u, možete li koristiti njihovu karticu. U suprotnom, zamolite ih da podijele račun s vama. Možda ponuditi nešto zauzvrat.
 2. Nabavite unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u. Ne vrijedi uvijek ako živite daleko od SAD-a. Ova metoda također zahtijeva strpljenje.
 3. Nabavite virtualnu unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u. Brzo, ali zahtijeva neko istraživanje.

Ključ uspješne registracije, čak i ako je probno, samo imate novac na vašoj kartici. Potrebno je potvrditi da ne upotrebljavate prazne kartice za neograničenu količinu Hulu pokusa.

Trik Hulu kako bi Hulu TV uživo učinio vrijednim izvan SAD-a

Ovaj korak, iako nije najteži korak, je najvažniji korak, jer ako to učinite pogrešno, vaše iskustvo uživo na Hulu TV neće biti vrijedno.

Prvo, da biste prevarili Hulu da misli da ste u SAD-u, trebate koristiti VPN.

Ključni aspekt ovdje je upotreba ispravnog VPN-a. To je napisano na web mjestu VPN-a, pa ćete nas možda smatrati pristranima, no istina je da morate biti sigurni da vaš VPN funkcionira s zabavnim platformama koje želite koristiti. Većina VPN usluga u tome nije uspjela jer su usredotočeni na oglašavanje svoje velike količine poslužitelja. 1.000+ poslužitelja je sjajno, ali nema nikakve vrijednosti ako ti poslužitelji ne rade s platformama kao što je Hulu, i tu dolazi PrivateVPN.

Ako se povežete s desnim Hulu serverom, s PrivateVPN, moći ćete prevariti Hulu da misli da ste u SAD-u. PrivateVPN ne nudi tonu poslužitelja, ali usredotočuje se na kvalitetu, a to je vrlo važno kada je u pitanju TV uživo. Ne želite stalno pauzirati svoj TV uživo samo zato da biste ga mogli gledati. Pravo?

To će vam samo po sebi omogućiti da Hulu nabavite izvan SAD-a, ali morat ćete nastaviti čitati ako želite gledati na nekim određenim uređajima, poput iPhonea.

Preuzimanje Hulu na Apple uređajima kako bi Hulu TV uživo bio vrijedan toga

 • Na Apple uređajima najprije se odjavite s trenutnog iCloud računa.
 • Izradite novi sa sjedištem u SAD-u.
 • Preuzmite Hulu.
 • Ako želite, prijavite se na svoj stari iCloud račun.

Obavezno ne slijedite druge korake. Promjena regije s trenutnim računom rezultirat će gubitkom svega.

Preuzimanje Hulu na Android uređajima kako bi Hulu TV uživo bio vrijedan toga

Posjeta Googleu sjajna je ideja kada je u pitanju promjena trgovine vaših Android uređaja. Samo pazite da to bude u SAD-u.

Sjajna stvar Androida je ta što možete gledati Hulu izravno iz web-preglednika ako uključite način rada za radnu površinu.

Preuzimanje Hulu na Amazon Fire TV uređajima kako bi Hulu TV uživo bio vrijedan toga

Sjajna stvar Hulu TV uživo je da ga možete koristiti svugdje. To ne znači da ga ne želite upotrebljavati na televizoru.

Ovo je situacija gdje situacija postaje problematična jer vam ni Chromecast, Roku, ni Apple TV ne dozvoljavaju korištenje VPN usluga koje sprečavaju gledanje Hulu izvan SAD-a na ovim platformama. I tu su sjajni Amazonovi uređaji.

 • Idite na svoj trenutni račun Amazon u web-pregledniku.
 • Odaberite na Računi & arena i onda Upravljajte svojim računom i sadržajem.
 • Promijenite regiju da biste bili u SAD-u.
 • Idite na svoj Amazon Fire TV uređaj. Odaberi postavke i Moj račun.
 • odjaviti i ponovno se prijavite na svoj račun.

To će vam omogućiti da preuzmete Hulu na svom Fire TV Sticku.

Nešto vrijedi napomenuti je da ćete ponekad morati ažurirati oblik plaćanja prilikom pokušaja preuzimanja Hulu. Naš savjet? Uklonite trenutni oblik plaćanja i ako to ne uspije, dodajte bilo koju važeću opciju američke kartice.

Vrijedi li Hulu TV uživo i kako ga izbaciti izvan SAD-a

Za većinu Hulu TV uživo ne vrijedi. Dobivanje nekoliko pretplata za cijenu Hulu TV uživo bit će daleko privlačniji izbor za većinu. Uz to rečeno, standardni Hulu je sjajan, a ako ionako želite ići na Hulu TV uživo, moguće je, čak i ako ste izvan SAD-a.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me