Najbolji VPN za putovanja u Kinu zbog posla (i zabave nakon posla)

Najbolji VPN za putovanja u Kinu zbog posla (i zabave nakon posla)

Autor Michael Smolski, 2018-09-30 10:36:10 u Putovanjima


Vi idete u Kinu i ne želite se baviti nedostatkom Netflixa, Facebooka, Instagrama, WhatsAppa i gotovo svih alata kojima možete pristupiti da li je to posao ili zabava nakon posla? VPN je način na koji to radite. Pitanje je koji VPN? Što treba najbolji VPN za putovanja u Kinu zbog posla?

Ono što je najvažnije, vaša je sigurnost bitna kada se radi o najboljem VPN-u za putovanje u Kinu!

Ako ste podrijetlom iz Kine, ali više ne živite tamo, to se posebno odnosi jer Kina ne tretira kineske korisnike koji koriste VPN pravo. Jednostavno, možda završite u zatvoru. Ako niste kineski državljanin, bit će vam lakše, ali bez obzira tražite li najbolji VPN za putovanje u Kinu zbog posla ili zabave, to se ne može otkriti kao VPN.

Problem sa samostalnim VPN uslugama je taj što ne nude takozvani "Stealth Mode".

A kad ste u Kini, zemlji koja je učinila svoju misiju uklanjanjem VPN usluga kako bi ograničili ljude od punog pristupa internetu, definitivno ne želite riskirati da shvate da koristite VPN ili vi uopće neće moći pristupiti nijednoj web lokaciji.

PrivateVPN nije uvijek imao ovaj način rada, ali sad to čini. Najbolji VPN za putovanje u Kinu zbog posla ili ne, treba ga. Bez da je netko lako shvatio da ne upotrebljavate VPN.

Najbolji VPN za putovanje u Kinu mora spriječiti curenje

Ako Kina sazna, oni će poduzeti akciju. Oni vam mogu zaplijeniti stvari, ili mogu učiniti puno više. Ovisno o tome tko ste.

Cilj ove objave je pružiti vam najbolji VPN za putovanje u Kinu, tako da Kina ne može otkriti ništa o vama.

A PrivateVPN poduzima nekoliko mjera kako bi osigurao da se istjecanje nikada ne dogodi. Zamislite da vas u potpunosti zaštiti 2048-bitna enkripcija s AES-256 što je najviša razina enkripcije na tržištu, ali vaši podaci propuštaju zbog malog curenja.

Ne s PrivateVPN-om.

Uz našu uslugu nudimo IPv6 zaštitu od curenja, DNS zaštitu od propuštanja, prekidač za ubijanje i zaštitnu aplikaciju. Ne postoji mogućnost da se izložite kad ste u Kini, sa svim tim značajkama.

Pristup stvarima previše!

Ne upotrebljavate VPN da biste ostali zaštićeni u Kini. Želite pristupiti sadržaju, a ranije spomenute stvari čuvaju vas prilikom pokušaja pristupa sadržaju koji inače nije dostupan u Kini.

VPN poslužitelji su važni.

Iskreno, bilo koji VPN poslužitelj će vam biti dobar jer vam omogućuje korištenje Whatsappa ili Facebooka. Te tvrtke ne čine nikakav napor da blokiraju VPN usluge za to. Zašto bi? Nema pritiska da to učinite.

Problemi počinju kada normalno živite u SAD-u i želite pristupiti američkom Netflixu kad ste izvan SAD-a. Ili DAZN koji je streaming platforma za sport izvan Kanade. I ne zaboravimo poput Hulua, Amazon Prime i BBC-a. Te su usluge koje se trude da vam onemoguće pristup sadržaju izvan podržanih regija, čak i ako normalno živite u podržanoj zemlji..

To se događa zato što se na te tvrtke vrši pritisak da ljudima iz drugih zemalja ne dozvoljavaju pregled sadržaja zbog vlasnika prava koji daju prava na određeni sadržaj. To znači da većina VPN-a ne radi s tim uslugama.

Najbolji VPN za putovanje u Kinu zbog posla i zabave omogućit će vam pristup vašim alatima, ali i geo-ograničenim platformama.

I tu dolazi PrivateVPN. PrivateVPN ne nudi samo VPN servere koji rade s američkim Netflixom, Amazon Primeom kojeg je ovih dana izuzetno teško dobiti ili Hulu. PrivateVPN nudi najfinijije Netflixove usluge, a ujedno je i jedina usluga koja podržava DAZN. Što se tiče pristupa blokiranom sadržaju, PrivateVPN je najbolji VPN za put u Kinu radi posla i zabave.

Najbolji VPN za putovanje u Kinu za posao i zabavu također treba biti dostatan

Smisao je pristupa DAZN-u kako biste mogli gledati sport uživo ako vaša veza nije dovoljno brza? Postoji velika zabluda o VPN uslugama koje usporavaju internetske veze. Nije sastavljen. To je istina. Usluge koje ne kupuju internetske kapacitete od pružatelja usluga IP tranzita izravno nude sporije usluge. Nećemo vam obećati da ćemo vam ponuditi brzinu koja će oboriti svjetske rekorde, ali mi ćemo vam ponuditi ono što biste dobili u protivnom, gdje god se trenutno nalazili. Kao što je to najbolje što možete dobiti.

Putujete u Kinu? Pridružite nam se sada. To možda neće biti moguće kad stignete tamo!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me