Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10

Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10

By PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 in Business


Tražite li najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10, bilo da se temelje isključivo na poslu ili zabavi? Nekoliko je stvari na koje morate paziti, a ako davatelj VPN-a o kojem razmišljate nema te značajke, dobro, trebali biste stvarno razmisliti o tome davatelja usluge.

Ako vam je stalo do sigurnosti, umjetnost je u postavkama

Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10, što se tiče sigurnosti bez obzira na sigurnosne značajke, odličan je samo ako vam omogućuje da se zaštitite na točno onakav način na koji se želite zaštititi.

Windows 10 nije uvijek pouzdan. Što ako se VPN usluga sruši? To ne bi trebalo biti, ali što ako to učini? Jeste li spremni riskirati sa svojim podacima? Računala u avionima vrijednim stotine milijuna čine pogreške. Je li vaše računalo sjajno da biste mu u potpunosti vjerovali?

Ako tražite najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10, potreban vam je VPN koji će uništiti sve što želite zaštititi ako se nešto dogodi.

Na primjer, ako bujite i želite da se aplikacija zatvori ako se nešto dogodi, PrivateVPN dolazi s funkcijom Application Guard koja će isključiti određenu aplikaciju ako VPN prestane raditi.

Tu je i IPv6 zaštita od curenja tako da vaš IP ne može procuriti slučajno. Kill Switch također isključuje internetsku vezu ako VPN prestane raditi.

Značajke poput te osiguravaju da ste u potpunosti zaštićeni, a ako je sigurnost vaša briga i tražite najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10, to je ono što trebate potražiti.

A ako puno putujete i bit ćete u zemljama poput Kine, Stealth VPN je također vrlo važan kako lajkovi kineske vlade ne bi saznali da koristite VPN..

Pitanje sigurnosnih značajki

Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10 ne mogu imati samo sigurnosne značajke u klijentu jer su u prvom redu potrebne zaštite. PrivateVPN dolazi s 2048-bitnom enkripcijom s AES-256. Jednostavnije rečeno, najviši stupanj enkripcije dostupan na tržištu. Možda upotrebljavate otvoreni Wi-Fi u Starbucksu i izloženi ste ljudima na istoj mreži koji pristupaju onome čemu pristupate u svom web pregledniku. Možda je to u vašem autobusu ili u vašoj školi. Bilo kako bilo, šifriranje je važno i na razini koju pružamo, to koristi vojska. Također možete birati između 3 OpenVPN, PPTP & L2TP veze.

To u kombinaciji sa sigurnosnim značajkama PrivateVPN-a može pružiti potpunu zaštitu na internetu bez obzira na to što radite. Ali ako tražite najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10, također biste trebali razmotriti nešto drugo.

Mjesto VPN usluge je bitno

Zamislite da ste imali sve ove sigurnosne značajke i tako sjajnu enkripciju, a sve to je bilo za ništa, jer je VPN usluga predala vaše podatke jer su na njih vršili pritisak. To se događa.

Usluga koja se želi zaštititi može vas dovesti u probleme...

Kako? Spremanjem trupaca koji mogu izložiti sve što radite.

Jedini je način izbjegavanja ove potencijalne situacije?

Korištenjem usluge koja zakonski ne može pohraniti zapisnike dok tvrtka može nešto navesti, to ne znači da je to istina. Ne vjerujte kompaniji, vjerujte zakonu. A Švedska ima neke nevjerojatne zakone o privatnosti iz kojih bi trebale učiti i druge zemlje. Oni također znače da PrivateVPN ne može pohraniti zapisnike i upotrebljavati ih protiv vas.

Najbolji VPN za prijenosna računala sa sustavom Windows 10 treba imati i razne poslužitelje

I to ne samo poslužitelji, već i poslužitelji koji rade s zabavnim platformama.

Sigurnost je velika, ali velika većina ljudi brine o gledanju svog američkog Netflixa i svog DAZN-a zajedno s Huluom.

PrivateVPN dolazi s 57 lokacija poslužitelja. Osim, ne padajte na broj lokacija. Radi se o tome koliko poslužitelja radi s različitim platformama. To je ono što VPN kompanije nikad ne spominju. A vi padate na igre s brojevima.

Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10 treba podržavati sve zabavne platforme koje želite koristiti. PrivateVPN ne podržava samo američki Netflix. ima najviše radnih mjesta na Netflixu. Pogledajte, američki Netflix ima najviše sadržaja, ali nema sve. Zato PrivateVPN podržava lokacije poput Švedske i Španjolske među desecima drugih za Netflix.

I podržavamo DAZN koji je poput Netflixa živih sportova. Amazon Prime & Hulu? Imamo i to.

Ne padajte na poslužitelje. Jesen za ono što poslužitelji podržavaju!

Najbolji VPN za prijenosna računala sa sustavom Windows 10 treba da održi vašu trenutnu brzinu

VPN usluge vole razgovarati o tome da vaš Internet bude brz. Ako vaš davatelj internetskih usluga namjerno uspori određene web lokacije, VPN neće ubrzati vaš Internet. Međutim, može biti sporije ako Internet kapacitet dolazi od pružatelja usluga hostinga, a ne od pružatelja usluga IP tranzita. Pazi na to.

Najbolji VPN za prijenosna računala Windows 10?

Sigurnost je važna je li to enkripcija ili značajke. A ako se nalazite u zemljama poput Kine, sigurno vam treba Stealth VPN. Također želite zabavu, a za to su vam potrebni poslužitelji koji podržavaju usluge, a to vas također ne usporava. PrivateVPN? To radi.

Spremni da nas isprobate?

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me