Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix

Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix

Autor Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 u zabavi


Želite li gledati Netflix na Fire TV Stick-u, ali shvatili ste da većina VPN usluga ili ne radi s Fire TV Stick-om, ne podržava Netflix ili ne radi s Netflixom, ali pri brzinama koje vam ne omogućuju gledanje vaš sadržaj sa zadovoljstvom? Želite li znati koji je najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix?

Najbolji VPN za Fire TV Stick ne može samo podržati američki Netflix

Problem s VPN uslugama je taj što na papiru dolaze sa stotinama poslužitelja, samo nekoliko usluga podrške koje želite koristiti. Comparitechovi testovi pokazuju da, iako hrpa usluga funkcionira s američkim Netflixom, osim podrške američke Netflix, podrška za ostale regije postoji vrlo malo, a to ograničava.

Američki Netflix sigurno nudi najširi spektar emisija i filmova, ali američki Netflix nema to sve. Ako netko već ima prava na određenu emisiju ili film, Netflix možda neće moći prikazivati ​​tu emisiju ili film u SAD-u. To se odnosi na hrpu emisija i filmova. Možda mislite da zemlje poput Tajlanda ili Švedske nemaju nikakve koristi po pitanju sadržaja, ali zato što Netflix ne može steći prava na sve najveće emisije i filmove u SAD-u.

Taj Comparitechov test? Pokazuje da PrivateVPN podržava većinu Netflix regija od svih testiranih usluga, što znači da ako ga koristite, imat ćete pristup većini Netflix sadržaja na planeti. Prilično super, ha?

Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix mora osigurati pouzdane brzine

Bez obzira imate li pristup samo američkim Netflix ili 21 Netflix regijama poput PrivateVPN-a, sve je u tome što možete pristupiti Netflixu brzinom koja vas neće natjerati da čekate zbog punjenja i to neće izgledati kao da gledate isječak snimljen telefonom iz 2007.

Iako PrivateVPN nema najviše poslužitelja na planeti, osigurava da su najviši mogući kvalitet koji omogućava glatko gledanje stalnim brzinama. Kako? Ulaganjem u internetske kapacitete od pružatelja IP tranzita izravno, a ne samo od hosting kompanija. To omogućava postizanje mnogo bržih i pouzdanijih brzina, što znači da ćete moći gledati svoj Netflix, čak i u 4K, pod uvjetom da to pruža vaš TV i internetski pružatelj usluga.

Evo pregleda kupca Geoffreyja Foxa koji je dan na vpnMentor:

Geoffrey i njegova supruga žive na Barbadosu i smatraju da je to dosljednija usluga od svih što su pokušali. Također vole PrivateVPN korisničku uslugu kao i mnogi drugi. I da, PrivateVPN radi s 6 različitih uređaja istovremeno.

Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix treba da riješi vaše probleme

Najbolji VPN za Fire TV Stick je najbolji samo ako riješi vaše probleme. Ali što ako imate problem koji je lako riješiti ako znate što učiniti, ali drugačiji problem? PrivateVPN je tu da vam pomogne. Na PrivateVPN nećete razgovarati s jeftinom korisničkom uslugom koja najvjerojatnije nikada nije koristila našu uslugu i čita / piše sa skripte. S PrivateVPN-om izravno ćete razgovarati s našim internim programerima i zato je naša korisnička podrška tako učinkovita..

Geoffrey je bio sretan, kao i Johanna u nastavku, baš kao i mnogi drugi u recenzijama na vpnMentor.

Najbolji VPN za Fire TV stick za Netflix također je potreban za rad s drugim platformama

Sve je teže i teže samo Netflix kao dio vaše pretplate. Tvrtke žele imati vlastite usluge, a to znači da će Netflix početi gubiti na sadržaju sve više i više. Disney stvara vlastitu platformu zbog koje će Netflix izgubiti sav Disneyjev sadržaj u ljeto 2019. AT&T’s Warner također pokreće platformu za strujanje u 2019. Netflix će izgubiti na mnogim filmovima i emisijama, a to će ljudima zahtijevati da u većini slučajeva ulože u dvije različite platforme.

PrivateVPN? Trenutačno ne podržava ni Warner ni Disney platformu jer one još nisu. Ali mi podržavamo slične HBO NOW, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer i DAZN, samo da nabrojimo nekoliko.

A što je s zemljama s cenzusom?

Što ako se nalazite u zemlji u kojoj VPN usluge ne rade zbog cenzure? Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix mora raditi u zemljama s cenzusom ako ga želite nazvati najboljom uslugom. PrivateVPN? Dolazi sa Stealth VPN-om koji vam omogućuje zaobići cenzuru. Kako? Kao što se Stealth VPN stapa s normalnim internetskim prometom, pa stoga nije prepoznat kao VPN. Međutim, žrtva s tim je za sigurnu brzinu.

Najbolji VPN za Fire TV Stick za Netflix?

Što više Netflix regija možete pristupiti, to će vam biti bolje. Brzina je presudna. Dobra korisnička podrška olakšava život. A podrška za ostale usluge? To znači da će vam biti dovoljan jedan VPN.

PrivateVPN? Ona nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ali ljudi nas vole, a sigurni smo da ćete i vi!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me