Kako pristupiti Hulu u Australiji na uređajima Apple, Android i Amazon

Kako pristupiti Hulu u Australiji na uređajima Apple, Android i Amazon

By PrivateVPN, 2018-12-21 11:21:27 u Entertainment


Želite li znati kako pristupiti Hulu u Australiji? Hulu vam omogućuje gledanje stvari dan kasnije. Ako želite gledati TV emisiju na Netflixu, morate prilično pričekati dok sezona ne završi. A to ubija napetost. To također znači da znate sve što će se dogoditi u TV emisiji jer će vam reći Internet, a ako ne, vaši prijatelji. Pa da, naravno, želite da pristupite Hulu u Australiji.

Ali željeti i raditi obje su različite stvari, a pristup Huluu nije lako u Australiji ili bilo kojoj zemlji u kojoj ga ne podržavaju, a to je svugdje osim u SAD-u.

A budući da će vam naslov ovog posta reći da je ovaj post o tome kako pristupiti Hulu u Australiji, mi ćemo vam pomoći. A ako želite postaviti Hulu u Kanadi, o tome imamo i post, iako su metode prilično iste.

Najteži korak za pristup Hulu u Australiji

Da biste pristupili Hulu u Australiji, prvo morate imati račun. A to uključuje i američku karticu za račun. Ako to ne učinite, Hulu vam neće dopustiti da napravite račun.

A ako nemate račun, sigurno nećete moći pristupiti Hulu u Australiji.

Imate nekoliko opcija:

 1. Zamolite američkog prijatelja da vam pomogne.
 2. Plati nekome da ti pomogne.
 3. Naručite virtualnu karticu izdanu u SAD-u.
 4. Naručite unaprijed plaćenu karticu.
 5. Zamolite nekoga da podijeli račun s vama.
 6. Odustani i idi do posta o tome kako gledati američki Netflix.

Virtualnu karticu je lakše nabaviti od unaprijed plaćene kartice, ali vjerojatnost da ona radi također je mnogo manja.

Naš savjet? Zamolite američkog prijatelja da vam pomogne. To je opcija bez stresa.

U svakom slučaju, bez američke kartice nećete se moći prijaviti na Hulu račun. Ako želite pristupiti Hulu u Australiji, shvatite to.

Neka Hulu misli da ste u SAD-u za pristup Hulu u Australiji

Bez američke kartice nećete moći pristupiti Hulu u Kanadi, ali u konačnici je prevariti Hulu koji je najvažniji korak ako želite gledati Hulu.

Kako zavarati Hulu da pristupi Hulu u Australiji? Korištenjem VPN-a i povezivanja s podržanim Hulu serverom.

VPN je virtualna privatna mreža koja virtualno može promijeniti vašu lokaciju. Ali promjena lokacije u SAD-u umjesto u Australiji nije dovoljna jer Hulu zna da ljudi koriste VPN usluge.

Na PrivateVPN nudimo izbor poslužitelja Hulu poslužitelja. Ako se povežete s pravim poslužiteljem, moći ćete pristupiti Hulu u Australiji. Natjecanje Hulu-a da misli da ste u SAD-u najvažniji je element pristupa Hulu-u. Račun trebate napraviti samo jednom. Budala Hulu? To je zauvijek. Pogotovo jer ne izgleda da će se uskoro proširiti.

A to znači da biste trebali razmotriti koji ćete VPN dobiti. PrivateVPN također podržava mnoge lokacije Netflixa što znači da ćete moći pristupiti ne samo američkim Netflixima. DAZN, Netflix živih sportova podržan je i na mnogim drugim platformama.

Niste sigurni je li podržana platforma kojoj želite pristupiti? Dođite do naše korisničke podrške!

Također morate preuzeti Hulu aplikaciju Ako želite pristupiti Hulu u Australiji na svojim Apple, Android i Amazon uređajima!

Ako ste na Windows uređaju ili na Macu, bit će vam dobro, ali na mobilnim uređajima i na Amazon Fire TV Stick morat ćete preuzeti aplikaciju. A to nije tako jednostavno. Preći ćemo korake potrebne za sve platforme u nastavku:

Preuzmite Hulu na Apple uređajima kako biste pristupili Hulu u Australiji

Da biste Hulu preuzeli na Appleov uređaj, morate se odjaviti sa svog trenutnog iCloud računa, a nakon toga napraviti novi s njegovim podacima u SAD-u kako bi se američka App Store mogla učitati. Tehnički biste mogli jednostavno promijeniti lokaciju u SAD-u, ali to bi rezultiralo gubitkom svake pojedine stvari na vašem računu. A ti to ne želiš, zar ne??

 • Napravite novi iCloud račun.
 • Navedite američku adresu koju možete pronaći pomoću generatora adresa.
 • Preuzmite Hulu.
 • A ako želite, prijavite se na svoj originalni račun, iako će vam američki račun najvjerojatnije pružiti puno više mogućnosti.

Preuzmite Hulu na Android uređajima kako biste pristupili Hulu u Australiji

 • Idite na stranicu Hulu na svom Androidu payments.google.com i kliknite na postavke slijedi Zemlja gdje trebate odabrati SAD.
 • Kad to učinite, vratite se na postavke i pritisnite dalje Aplikacije.
 • Tamo trebate pronaći Google Play trgovina i pritisnite Prisilno zaustaviti.
 • Zadnje što treba učiniti? Dok je još unutra postavke, ići skladištenje, i kliknite na OBRIŠI PODATKE nakon što odaberete Google Play trgovina u Aplikacije odjeljak skladištenje.

To bi vam trebalo omogućiti da preuzmete Hulu, a ako se ne bude igrao, brišite podatke i nekoliko puta prisilno zaustavite.

Preuzmite Hulu na televizoru Amazon Fire Stick da biste pristupili Hulu u Australiji

Ići amazon.com.au i kliknite na gumb koji navodi Vaš korisnički račun. Eto, nađite Sadržaj & uređaji i ažurirajte svoju adresu da biste bili u SAD-u. Zatim uključite svoj Fire TV Stick i idite na postavke gdje trebate pritisnuti Moj račun. Tamo ćete morati pritisnuti odjaviti.

Zbog toga ćete se morati ponovno prijaviti. Nadamo se da niste zaboravili lozinku.

Da biste uspjeli preuzimanje aplikacije Hulu, možda ćete morati ukloniti načine plaćanja ovisno o kartici. A ako to učinite, najvjerovatnije ćete također morati osigurati američku karticu kao zamjenu, što ne bi trebalo biti problem jer vam je Hulu htio u bilo kojem slučaju.

Pristupite Hulu u Australiji na uređajima Apple, Android i Amazon

Hulu čini pristup Hulu u Australiji malo teškim, ali ne možete ništa mimo toga. Kartica će vam vjerojatno biti najveći problem.

Ali nakon toga, svom tom sadržaju, moći ćete mu pristupiti.

Oh, a ako i vi želite znati kako pristupiti DAZN-u u Australiji ili bilo kojoj drugoj zemlji, o tome imamo i postove.Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me