Kako pristupiti Googleu u Kini u 2019. godini

Kako pristupiti Googleu u Kini u 2019. godini

Autor Michael Smolski, 2019-01-16 16:00:26 u Putovanjima


Gugle ste kako pristupiti Googleu u Kini 2019. To znači da ako niste u Hong Kongu, niste u mogućnosti pristupiti Googleu i tražiti to. Ako ste ta osoba, žao nam je što nećete moći pristupiti Googleu u Kini 2019. godine dok prvo ne napustite Kinu.

Ako još niste otišli u Kinu iako ste ili jeste u Hong Kongu, mi ćemo vam pomoći da kad odete u Kinu, možete pristupati Googleu s kojim se suočavamo, a onda naši životi bez Googlea jednostavno ne rade. Google je ključ za rješavanje problema. Google vas je čak doveo ovamo!

Priča iza zašto 2019. u Kini ne možete pristupiti Googleu

Google je najkorištenija platforma na planeti, a ima smisla da i Google bude u Kini s obzirom na to koliko ljudi živi u Kini, no to nije slučaj. Zašto ne?

Cenzura. Osim, nije kako se čini. Nije to da je Kina odlučila zabraniti Googleu kao što je to slučaj s drugim servisima. Google je planirao otići.

Kina je tražila da se Google sakrije određene pretrage, ali to su dugo radili. Ali tada je Kina hakirala Google 2009., što je rezultiralo time da je Google 2010. odgovorio da više neće biti voljan cenzurirati sadržaj u Kini i da će se povući ako je potrebno. U 2014. Googleove usluge prestale su s radom.

Google radi na projektu koji će donijeti cenzuriranu Google pretragu, ali ako ovo čitate, to znači da želite pristupiti svemu na Googleu, pa čak i ako niste u redu s cenzuriranim Googleom, još nije isprazan. To znači da sada ne biste mogli pristupiti Googleu u Kini.

Osim ako ne znate ovu metodu.

Kako pristupiti Googleu u Kini u 2019. godini

Da biste 2019. pristupili Googleu u Kini, ne možete biti u Kini.

To je jedini način.

Ali postoji način da se Kina napusti virtualno.

Korištenjem VPN-a koji je virtualna privatna mreža koja vas može zaštititi na internetu od volje kineske vlade i također vam omogućuje da promijenite svoju lokaciju kako biste bili u drugoj zemlji. Točno ono što vam treba.

Problem je u tome što su VPN usluge zabranjene u Kini.

Jedine VPN usluge koje će vam 2019. pomoći u pristupu Googleu u Kini su one sa Stealth VPN.

PrivateVPN podržava Stealth na Androidu, Appleu i Desktop uređajima kao jednoj od rijetkih platformi. Stealth VPN na PrivateVPN sada također podržava OpenVPN na iOS-u.

Razlog zbog kojeg Stealth VPN djeluje je taj što ga se ne može prepoznati kao VPN dok standardni VPN djeluje drugačije od tipične veze.

Ako želite pristupiti Googleu u Kini u 2019. godini, Stealth VPN je ono što vam treba, ali također morate biti sigurni. Kina nije zemlja s kojom se mogu igrati.

Kako pristupiti Googleu u Kini 2019. godine dok ste sigurni

Sve se svodi na vaš VPN klijent i njegove značajke.

Protiv curenja bilo koje vrste je ono što trebate spriječiti.

VPN usluge trebaju šifrirati sve vaše podatke, poput PrivateVPN sa svojom 2048-bitnom enkripcijom s AES-256, što je najviša razina enkripcije na tržištu, ali enkripcija je važna samo dok ne dođe do curenja, i iako ona najvjerojatnije neće, avioni se ne trebaju srušiti, ali ponekad se dese. I hoćete li preuzeti rizik u Kini?

Zbog toga vaš VPN klijent mora imati pravu zaštitu.

PrivateVPN dolazi sa IPv6 zaštita od propuštanja, zajedno sa načinom DNS zaštite od curenja koji će spriječiti bilo kakve IP propuštanja koja bi se mogla dogoditi i koja bi vas izložila. Ima li vaš VPN klijent značajku Kill Switch tako da ako VPN prestane raditi, znači i vaš internet? Ne bi trebalo ako koristite pravu uslugu, ali još jednom, doći ćete u Kinu. A što je s Application Guard-om koji će ukinuti određene aplikacije u slučaju da vam VPN prestane raditi?

Sve ovo, to su značajke za dodatnu zaštitu u slučaju da se nešto što se ne bi trebalo dogoditi, primjerice, kada želite pristupiti Googleu u Kini 2019. godine ili bilo što drugo prilikom upotrebe VPN-a, trebali biste biti zaštićeni, posebno ako ste Kineski državljanin.

Što ako u Kini želite pristupiti više od Googlea u Kini 2019. godine?

PrivateVPN je najbolja VPN usluga za Netflix koji podržava većinu Netflix regija vani. Ako želite gledati Netflix u Kini, a ne samo američki Netflix, PrivateVPN će biti najbolji izbor.

Ako želite upotrebljavati DAZN, Hulu ili Amazon Prime, to je također podržano s tim da PrivateVPN predstavlja jedinu uslugu koja podržava DAZN.

U Kini vam treba potpuna sigurnost, Stealth VPN, a ako želite pristupiti više od Googlea, prave poslužitelje, i iako PrivateVPN ne pruža većinu poslužitelja na planeti, on pruža poslužitelje koji rade s uslugama koje želite gledati. Samo spajanje na američki poslužitelj nije dovoljno za gledanje Netflixa.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me