Kako prijeći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga

Kako prijeći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga

Autor Michael Smolski, 2018-05-08 09:24:29 u poslu


Želite znati kako proći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga bilo da je to vaš pružatelj usluga kod kuće ili mobilni operater? Apsolutno imate pravo na to. Pogotovo kad nema ništa loše s web mjesta kojem pokušavate pristupiti. Jedna je stvar blokirati web stranice koje su stvarno loše za čovječanstvo, kao što su crna tržišta, ali njima ne mogu pristupiti ni normalni korisnici interneta, jer nisu na običnom internetu. Zatim, naravno, tu je cijela ova ilegalna blokada sadržaja što može biti donekle opravdano, ali ponekad, samo pokušavate pristupiti uobičajenom web mjestu i bum. Ne radi.

Primjer zašto su web filtri ponekad smiješni

Vi radite, a vaš internet odlučuje da prestane raditi. Odlučite koristiti internet koji vam pruža mobilni operater. Općenito, ne upotrebljavate ga za posao i zato nikad nemate problema s tim što uglavnom samo pregledavate društvene medije, ali sad morate raditi, pa ulazite na web mjesto kojoj morate pristupiti. Ups. Ne možete ući jer vaš mobilni operator "brine o vašoj sigurnosti" i neće vam dopustiti da uđete jer možda niste dovoljno stari da biste vidjeli tu stranicu što će rezultirati time da morate dostaviti dokumente koji dokazuju da ste dovoljno stari. Za što ipak? Tako da možete vidjeti nešto za što možda niste dovoljno stari, ali ionako ćete vidjeti na ovaj ili onaj način? A posebno je ludo kad nema ništa loše s web-lokacijom.

U takvim situacijama, ključno je znati kako prijeći web filtar koji su postavili internetski pružatelji jer je pružanje informacija ljudima potrebno vrijeme, i što je najvažnije, ako mislite da je Facebook loš u pogledu privatnosti, to vodi na novu razinu kao Facebookov algoritam ne sastoji se od ljudi, on djeluje sam. Kad zapravo morate nekome poslati e-poštu, netko ga mora pogledati. I sigurno, možda je prisutna enkripcija što znači da je nitko ne može hakirati, ali neka bude stvarna, ništa ne sprečava osobu koja gleda vašu putovnicu ili bankovni izvod s vašom adresom na njoj da slika nju ili tako nešto. I to je stvarna prijetnja privatnosti.

Pa da, nije ni čudo zašto biste željeli proći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga. Zašto vam ne bi trebalo dopustiti ulazak na web mjesto? Zašto biste trebali potvrditi da ste dovoljno stari za ulazak na web mjesto davanjem svojih osobnih podataka?

Oh, i usput, ovo nije bio izmišljeni primjer. Ovo se dogodilo. Meni.

Pa kako prijeći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga?

Naravno, možete dati svoje osobne podatke tvrtki koja to traži, tako da oni mogu dokazati vašu dob za pristup web mjestu na koje ste legalno imali pravo pristupa, ali ne možete, jer je netko odlučio da može sadržavati sadržaj koji ste vi premlada za. Ili možete upotrijebiti drugu opciju koju ćete vjerojatno više morati koristiti.

Da biste prošli web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga, morate im učiniti da ne znaju čemu pristupate.

Jedini razlog zbog kojeg vam mogu spriječiti pristup web mjestu jest taj što vide da pristupate web mjestu. Što ako su samo vidjeli gluposti? To je ono što ih šifrira.

Virtualne privatne mreže omogućuju šifriranje. I to je ono što trebate koristiti. PrivateVPN je usluga virtualne privatne mreže, osim što nema samo poslužitelje u SAD-u, za razliku od mnogih usluga. Evo, kodiranje može pomoći kod blokiranog sadržaja, ali ako je uključen geo-blok znači da se provjerava vaša lokacija , možda ionako nećete moći pristupiti ili koristiti određenu web lokaciju. Nudimo 56 lokacija poslužitelja širom svijeta, što znači da ćete prilično moći pristupiti svim geo-blokiranim sadržajima i da, to znači da ako želite biti u SAD-u ili Velikoj Britaniji, a da niste tamo. Na primjer, želite koristiti Hulu u Kanadi.

I to je nevjerojatno lako postaviti.

Jednostavno pritisnite gumb Kupi u gornjem desnom kutu zaslona i prođite kroz naš postupak registracije u 3 koraka.

Da, to košta, ali odabrani smo kao VPN usluga s najboljom vrijednošću i dajemo vam 30 dana da zatražite puni povrat. A ako tražite pouzdanu VPN uslugu koju nećete mrziti, besplatna opcija nije izbor. Nešto što je besplatno otežava pokretanje, jer dolazi manje novca što znači da usluga koju koristite vjerojatno prodaje vaše osobne podatke, ali to također znači da postoji previše korisnika koji joj pokušavaju pristupiti, što rezultira niskom kvalitetom usluge. I tko se želi osjećati kao da koristi internet Internet u 2018. godini?

Nakon što se registrirate, sve što trebate učiniti je preuzeti pravi PrivateVPN klijent tako što ćete otići do dna stranice i pritisnuti karticu za preuzimanje, a zatim instalirati klijent i jednostavno se povezati s jednim od naših poslužitelja, a onda je slijedi - bye web filtri. Oh, i svakako provjerite naš post o tome zašto vam je potrebna VPN usluga u 2018. godini ako sumnjate u korištenje VPN usluga.

Nije teško prijeći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga

Nije teško, ali još uvijek možete imati problema. Dakle, ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako prijeći web filtre koje su postavili davatelji internetskih usluga ili bilo što drugo što se tiče naše usluge ili kako vam to može pomoći, imamo najbolju korisničku uslugu kada je u pitanju VPN usluge po izboru vpnMentor-a, stoga provjerite doprijeti do nas!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me