Kako postaviti Hulu u Kanadi u 2018. godini

Kako postaviti Hulu u Kanadi u 2018. godini

Autor Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 u zabavi


Želite li znati kako u 2018. postaviti Hulu u Kanadi? S pravom. Netflix bi mogao biti najbolji najbolji izbor za zabavu u cjelini, jer je dostupan u daleko većem broju zemalja od bilo kojeg drugog filma & Platforma za strujanje TV emisije, ali Netflix nije Hulu. Ako ne gledate jednu od originalnih emisija Netflixa, vjerovatno je da nećete moći dugo gledati novu epizodu emisije. Netflix nije tako sjajan u Huluu kada je u pitanju ažuriranje, ali je daleko veći kada je u pitanju prikazivanje stvari širom planete jer Hulu uopće nije dostupan izvan SAD-a..

Pa, čitate o tome kako postaviti 2018. Hulu u Kanadi, pa će Hulu uskoro biti dostupan i vama!

Najteži dio ako želite postaviti Hulu u Kanadi

Postavljanje lajkova američkog Netflixa u Kanadi relativno je jednostavno. Hulu je, međutim, posve drugačija priča. Vidjeti, ako želite pristupiti usluzi streaminga, većinu vremena jednostavno morate promijeniti svoju lokaciju. To se može učiniti bez da zapravo odete u neku zemlju, i o tome više kasnije, ali kad je u pitanju Hulu, to nije dovoljno. A to je ono što čini izuzetno teško.

Za upotrebu Hulua potrebna vam je američka kartica. Sve drugo neće biti prihvaćeno. A to čini Hulu nevjerojatno teškim u Kanadi ili bilo gdje drugdje.

Ipak, postoji nekoliko načina za postizanje toga. Prva metoda uključuje davanje američkih prijatelja. Ako poznajete nekoga tko živi u SAD-u, pitajte možete li koristiti njihovu karticu. Ili, molim vas, zamolite ga da vam postavi Hulu za vas pomoću njihove kartice i zatim ukloni karticu. Za registraciju vam je potrebna samo američka kartica. Kasnije možete platiti putem poklon kartica.

Druga opcija? Da biste dobili unaprijed plaćenu karticu iz SAD-a. Bilo da idete tamo na izlet ili kupujete jedan na mreži. Ipak, preporuča se istraživanje jer Hulu ima moć blokiranja kartice. Samo budite svjesni činjenice da neće raditi svaka pojedinačna pretplatna kartica. Dobivanje fizičke kartice vjerojatno povećava vjerojatnost da će kartica raditi s Huluom u usporedbi s virtualnom karticom, ali virtualna će kartica možda ubrzati postupak jer nećete morati tako dugo čekati.

Najvažniji dio ako želite postaviti Hulu u Kanadi

Dobijanje kartice najteži je postupak u postavljanju Hulu-a, ali to je jedino važno za kreiranje računa. Vaš račun također mora raditi.

Neka Hulu misli da ste u Americi najvažnija je stvar kada se Hulu koristi u Kanadi, kao da Hulu ne misli da ste u SAD-u, neće vas pustiti unutra. Zbog toga je naša usluga presudna. Ako ne želite otići u SAD svaki put kada koristite Hulu, morate biti praktički u SAD-u. To radite pomoću VPN-a.

Naša se usluga zove PrivateVPN, a naši američki poslužitelji omogućit će vam upotrebu Hulu-a, ali imamo i mnogo drugih širom svijeta koji će vam omogućiti gledanje sadržaja poput BBC-a, ITV-a, nadolazećeg Svjetskog kupa i još mnogo toga.

Ali obavezno se prijavite uz našu korisničku podršku da biste saznali djeluje li sve što želite koristiti s našom uslugom.

 • Da biste dobili PrivateVPN, pritisnite gumb Kupi u gornjem desnom kutu zaslona i registrirajte se u našem postupku registracije u 3 koraka. Oh, i usput, ako stvari nisu baš poput njih, imate 30 dana da dobijete puni povrat novca.
 • Idite na odjeljak za preuzimanje na dnu naše stranice i preuzmite pravu verziju za svoj uređaj.
 • Na kraju, instalirajte ga i otvorite PrivateVPN i povežite se s jednim od Hulu poslužitelja.

Upravo se sada pozivaju radni Hulu serveri New York 1 i Buffalo. No vidjet ćete koje su usluge podržane dok ionako pregledavate usluge.

Vjerojatno se ne biste trebali registrirati na Huluu sve dok se ne povežete s VPN poslužiteljem.

Dio za registraciju

Registracija je vrlo jednostavna, ali postoji jedna stvar koju biste trebali znati. Tijekom registracije morate navesti važeći američki poštanski broj. U tu svrhu potražite na Googleu nekakav generator poštanskih brojeva i upotrijebite ono što je generirano za vas.

Postavljanje Hulu na Android uređajima

Ako želite postaviti Hulu u Kanadi da ga gleda na vašem pametnom telefonu, također morate promijeniti adresu za naplatu svoje Play Store.

 • Da biste to učinili, idite na payments.google.com i kliknite na postavke.
 • Pritisnite simbol koji izgleda poput olovke pored trenutne države. Treba se pojaviti tekst sa zahtjevom za stvaranje novog profila.
 • tisak Nastaviti nakon čega odaberete SAD kao svoju zemlju i potvrdite ga pritiskom Nastaviti opet.
 • Tada trebate unijeti američku adresu s poštanski brojem. Pomoću iste metode kao što je spomenuto registrirajte Hulu pronađući generator na internetu. Većina ovih proizvođača pruža vam adresu.
 • Na kraju, idite na postavke slijedi Aplikacije. Pronađite Google Play Store i pritisnite Prisilno zaustaviti slijedi skladištenje a gumb u kapicama, OBRIŠI PODATKE.

Sve to učinite dok ste povezani na VPN. A ako to ne radi Ponovite brisanje podataka i prisilite ga da zaustavi aplikaciju i, naravno, pričekajte nekoliko minuta.

Postavljanje Hulu na iOS uređajima

Na Appleovim uređajima, ako promijenite adresu, izgubit ćete svoje aplikacije. Umjesto toga, morate napraviti novi račun. Naravno, dok ste spojeni na VPN.

 • Da biste napravili novi račun, odjavite se s trenutnog iCloud računa i uđite postavke slijedi iCloud na kojem ćete vidjeti gumb koji se odnosi na stvaranje novog Apple ID-a.
 • Tada se morate registrirati. Nije to jednostavno kao naša registracija kod nas, ali to biste trebali biti u stanju da imate bez problema.
 • Upotrijebite generator ZIP broja kada vas od vas traži da navedete adresu kao što je spominjanje u instaliranju Hulu na Androide.
 • Za plaćanje odaberite nijedan. Možda ćete trebati unijeti i američki broj za ovo pretraživanje generatora američkih telefonskih brojeva.
 • Jednom kada napravite račun, trebali biste moći vidjeti Hulu u App Storeu. Naravno, nakon toga možete se povezati sa svojim starim iCloud računom.

Tako je postaviti 2018. godine Hulu u Kanadi

Željeli ste znati kako postaviti Hulu u Kanadi, to i radite. Nije tako teško, pod uvjetom da dobijete pristup američkoj kartici. Ako nemate, to je praktično nemoguće. Bilo je to prije nekoliko godina. Ali dobrodošli u 2018. Kad jednom prođete kroz taj problem, lako je. Sve na čemu trebate biti povezani je PrivateVPN, oh i naravno, morate platiti Hulu račune.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me