Kako koristiti Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije

Kako koristiti Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije

Autor Michael Smolski, 2017-10-10 12:51:45 u Zabava
Amazon Prime nije poput Hulu. Ne pruža sve najnovije TV emisije. Iako je puno poput Netflixa, ali ne radi se samo o TV emisijama ili filmovima. Amazon Prime je otprilike više od toga. Također dva milijuna pjesama s Prime Musicom. Također dobivate pristup mnogim besplatnim knjigama i časopisima. A ako volite slike, nabavite i prostor za pohranu.


Problem s Amazon Prime-om je taj što je mnogo sličan Netflixu u pogledu streaminga videozapisa, ali i puno sličan Huluu kada pogledate kako to funkcionira. Ako se nalazite izvan SAD-a ili Velike Britanije, nećete moći strujati sadržaj, kao ni na Huluu. Za razliku od Netflixa, Amazon Prime nije dostupan širom svijeta. A to je problem jer ljudi žele upotrebljavati Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije.

Ali Amazon vam čini život lakšim od Hulu-a, jer vam Amazon dopušta da koristite Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije sve dok koristite originalni sadržaj Amazona. Ali što ako želite gledati sav njihov sadržaj?

Odaberite lokaciju svog početnog računa na Amazonu


Prvo pitanje koje morate sebi postaviti je želite li račun u Velikoj Britaniji ili SAD-u. Američki račun može vam biti jeftiniji ako plaćate u dolarima, a ne u britanskim funtama. Ako ste u Europi, možda uplatite britanski račun, izbjeći ćete probleme s drugim računima, ali više o tome u drugom.

Spajanje na VPN

Razlog zbog kojeg se registrirate na britanskom računu možda je bolji ako ste sa sjedištem u Europi, jer se morate povezati s VPN-om ako želite koristiti Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije. Prvo, VPN je kratica za Virtual Private Network. U osnovi vas smješta na bilo koju lokaciju u svijetu sve dok vaša VPN usluga ima poslužitelje na području na kojem želite biti.

Dakle, kada ste povezani s neeuropskom VPN-om i prijavljujete se na određene račune, pogotovo kada se odnose na plaćanje, možda ćete morati odgovoriti na sigurnosna pitanja kako biste bili sigurni da niste neki haker. Zbog toga bi vam mogao biti bolji račun u Britaniji. To će vam olakšati život, posebno ako volite raditi više zadataka dok gledate sadržaj.

Kad ste spojeni na VPN, Amazon će misliti da ste na drugom mjestu nego što zapravo jeste. PrivateVPN nudi veliki izbor lokacija poslužitelja širom svijeta sa 55 poslužitelja, ali kad je riječ o Amazonu, to su važne SAD i Velika Britanija..

Prije registracije morate se povezati s VPN-om.

Postavljanje VPN računa

 • Idite na PrivateVPN.com
 • Pritisnite gumb Kupi sada na vrhu zaslona. Na desnoj je strani.
 • Odaberite plan koji vam najviše odgovara.
 • Unesite e-poštu i zaporku koje želite.
 • Odaberite način plaćanja.

To je to.

Preuzimanje aplikacije

 • Idite na dno stranice PrivateVPN.com i pritisnite gumb za preuzimanje.
 • Odaberite aplikaciju koja vam odgovara. Postoji verzija za Windows, macOS, iOS i Android.
 • Preuzmite i instalirajte.

Povezivanje s privatnim računomVPN

 • Idite u svoju aplikaciju.
 • Navedite svoju e-poštu i zaporku.
 • Odaberite pravi poslužitelj. Ako planirate koristiti britanski Amazon, PrivateVPN ima 3 lokacije u Velikoj Britaniji. Dvoje u Londonu i jedno u Manchesteru. Ako planirate koristiti američki Amazon Prime, u SAD-u postoji sedam lokacija poslužitelja. Sjedište im je u Los Angeles, Buffalo i New York.
 • Spojiti.

Postavljanje Amazona Prime izvan SAD-a i Velike Britanije

 • Idite u verziju Amazona koja odgovara vašoj VPN lokaciji.

Ono što ima Amazon Prime je da je on u potpunosti podržan u SAD-u i Velikoj Britaniji. Ali Amazonu nije teško postaviti i koristiti račun izvan ovih zemalja. Na Huluu vam je potrebna američka kartica, a većina debitnih kartica se ne prihvaća. Na Amazonu? Prilično svaka kartica će raditi. "Amazon prihvaća sve glavne kreditne i debitne kartice" je izjava koja to podupire.

 • Trebali biste vidjeti logotip Amazona u lijevom vrhu ekrana. Trebala bi navesti Probaj Prime pod njim.
 • Pritisnite na to i otvorite račun.
 • Unesite svoje podatke.
 • Na kraju, unesite svoje podatke o kartici.

To je to.

Zaključak

Sve dok ste povezani na VPN, dobro je ići. Korištenje Amazon Prime izvan SAD-a i Velike Britanije je jednostavno.

A možda bi bilo i bolje rješenje za vas ako volite pohranu i glazbu i nemate već spotify ili Google Music račun.

Dobijate 7-dnevno besplatno probno razdoblje kako biste vidjeli je li vam se sviđa Amazon Prime. Ako nemate, pogledajte vodič za upotrebu Hulu izvan SAD-a, uz objavu o tome kako gledati sav sadržaj koji Netflix može ponuditi.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me