Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala

Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala

Autor Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 u zabavi
Chromecast je sjajan za streaming sadržaja, ali nije ništa u usporedbi s Amazonovim TV stickom. Zašto? Kao što na njega možete instalirati Androidove aplikacije. Da, Kodi možete čak instalirati i na Amazon Fire TV stick. To donosi slobodu koju mnogi uređaji nemaju.


Ali čekaj. Ako možete instalirati Androidove aplikacije, zar ne možete jednostavno ući u Amazon Appstore i preuzeti Kodi, kao što biste htjeli na svoj telefon? Zvuči ispravno dok ne shvatite da postoji ulov. Amazon dopušta samo instaliranje odobrenih aplikacija na Fire TV Stick.

No, s obzirom da je moguće instalirati Androidove aplikacije, Kodi je također moguće instalirati na Amazon Fire TV stick. Treba ga staviti s bočne strane.

Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala s ES Explorerom

Prvo uključite televizor i odaberite Amazon Fire TV Stick.
Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala
Sada Kodi nije službena aplikacija na Amazon Fire TV Stick-u, stoga je ne možete jednostavno preuzeti kao bilo koju drugu aplikaciju.

Trebate ući postavke slijedi Sustav i na kraju, morate dodirnuti Mogućnosti za razvojne programere.

Tamo trebate omogućiti sve što vidite. ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS OD NEZAVISNIH IZVORA.

Nakon što to učinite, moći ćete instalirati sve što se može instalirati na Amazon Fire TV Stick, a to nije dostupno za preuzimanje na Amazon Appstore-u.

Ali da biste Kodi instalirali na Amazon Fire TV stick, morate preuzeti ovu aplikaciju pod nazivom ES File Explorer. Prilično je popularan sa 180 milijuna globalnih preuzimanja. Da biste ga instalirali, dodirnite okvir za pretraživanje i pretražite ga upisivanjem. ES File Explorer. Instalirajte i uključite.

Vidjet ćete an Dodati gumb u gornjem lijevom kutu zaslona. Kliknite na nju i utipkajte: http://kodi.tv.
Tada trebate unijeti ime. Samo upišite sve što želite. Na kraju, kliknite dodaj.

Što dalje raditi? Dodirnete to ime koje ste upravo stvorili. Prikazivat će se web stranica Kodi. Trebate kliknuti na Preuzimanja sekcije. Pomaknite se da biste pronašli RUKA inačica za Android. Pritisnite Još, a zatim Otvori u pregledniku. Preuzimanje bi tada trebalo započeti.

I na kraju, otvorite datoteku i pričekajte da se Kodi instalira.

Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala s Apps2Fire na telefonu

To je vjerojatno mnogo brži pristup.

Još jednom morate biti sigurni da su sve mogućnosti vašeg programera omogućene kao što ste to učinili s prvom metodom. To učinite tako da odete postavke slijedi Sustav slijedi Mogućnosti za razvojne programere.
Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala
ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS OD NEZAVISNIH IZVORA moraju biti omogućeni.

Drugo, vrati se na Sustav i dodirnite Oko slijedi Mreža. Morate upisati IP svoju Fire TV Stick će se prikazati.

Sada to također morate imati kodi na Android telefonu zajedno s vašim Apps2Fire da ovo radi.
Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala
Uključite Apps2Fire na telefonu i unesite IP adresu Fire TV stick nakon. Sada morate prenijeti Kodi. Da biste to učinili, kliknite na opciju Upload Apps i odaberite Kodi.

To je to.

Neograničen sadržaj ako ne živite na nekoj lošoj lokaciji ....

Uz Kodi i ostale aplikacije na Amazon Fire TV stick, možete gledati gotovo sve ako živite na pravom mjestu. Naravno, možete gledati NBC, ali samo ako ste u SAD-u. Isto je s mnogim drugim službama. Osim ako nemate instaliran VPN, a slučajno je PrivateVPN besramno jednostavan za instalaciju na Amazon Fire TV Stick.

Prije nego što razmotrimo kako to možete instalirati, idemo u ono što VPN radi. Vidite, VPN je virtualna privatna mreža. Omogućuje vam bilo gdje u svijetu bez kretanja. Povezujete se na jedan od poslužitelja koje nude tvrtke VPN, primjerice nudimo 56 različitih lokacija poslužitelja, a nakon što to učinite, automatski se nalazite na toj lokaciji, a da niste tamo.

Ići Kategorije i pritisnite dalje Korisnost. Pomičite se prema dolje dok ne pronađete privatnu VPN. Ili je možete potražiti u polju za pretraživanje. Prije nego što ga instalirate, idite na PrivateVPN.com i napravite račun pritiskom na gumb Kupi. Nakon što se registrirate, unesite svoje podatke u aplikaciju. Zatim izaberite poslužitelj po vašem izboru i dobro krenete!
Kako instalirati Kodi na Amazon Fire TV Stick bez računala
Prilično je jednostavno instalirati kodi na Amazon Fire TV Stick.

Želite li instalirati Netflix na Kodi? Postoji vodič za to.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me