Kako instalirati Alluc Addon na Kodi – 2018 – najjednostavniji način

Kako instalirati Alluc Addon na Kodi - 2018 - najjednostavniji način

Autor Michael Smolski, 2018-01-22 10:54:29 u Zabava
Znači, želite instalirati Alluc dodatak na Kodi? Sjajno. To je web mjesto za dijeljenje veza koje nudi veze na gotovo sve vrste videozapisa dostupne na internetu. Govorimo o 80 milijuna videa. Ona je poput tražilice, ali i videozapisa. Kodi je s druge strane jedan od najpopularnijih medijskih playera otvorenog koda. Također je gotovo nemoguće instalirati Alluc dodatak na Kodi ako pokušate potražiti kako to učiniti na Googleu. Dobivate veliki blog post. Izgleda korisno. Ali to ne radi. Zbog toga smo odlučili stvoriti vlastitu verziju ovog bloga koji će vam pomoći da instalirate Alluc dodatak na Kodi koji zapravo djeluje.


Kako instalirati Alluc Addon na Kodi - 2018 - najjednostavniji način

Ali prije nego što se pozabavimo kako ga instalirati, morate znati nekoliko stvari.

Je li Alluc zakonit? Je li legalno instalirati Alluc Addon na Kodi?

Većina se zemalja slaže da je preuzimanje i hosting nečega protuzakonito. Alluc ne posjeduje ništa. To je samo direktorij veza do web mjesta koja sadržavaju sadržaj. To znači da je u potpunosti legalno koristiti ga.

To je sadržaj koji smatrate da je to važno. Ako želite instalirati Alluc na Kodi za korištenje ilegalnog sadržaja, to bi moglo biti ilegalno, "možda", jer to isključivo ovisi o mjestu u kojem živite. Alluc pruža veze do sadržaja koji zatim možete strujati. Neki su legalni. Neki ne. U većini zemalja i dalje je legalno gledati ilegalni sadržaj, poput sadržaja na koji učitavač nema prava, ali na njega ne preuzimate ili gostujete, već jednostavno privremeno pohranjujete.

Međutim, streaming i zakon se polako mijenjaju širom svijeta, a ovisno o tome gdje ste, pravila će se razlikovati. Streaming i zakonitost je složen predmet. U EU je od 2017. nezakonito strujanje sadržaja koji nije legalno na web lokaciji s koje ga gledate ako znate da nije legalno. Nećete biti kažnjeni kao da ste počinili zločin, ali postoji mogućnost da vas vlasnik prava tuži. Bilo bi to slično kao kad biste dobili glazbu od svojih prijatelja putem Bluetooth-a kad ste bili mlađi. To nije bilo legalno, ali niste se bavili nikakvim ozbiljnim posljedicama.

Sada PrivateVPN ne odobrava upotrebu ilegalnih sadržaja već se samo educira o tome što je legalno, a ne legalno i kakve bi posljedice mogle biti.

Ovisno o tome gdje ste i što želite raditi, možda neće biti pametno instalirati Alluc na Kodi.

Što ako ne znate je li to legalno

Zakon EU kaže da ako ste svjesni činjenice da struji nešto ilegalno, tada kršite zakon. Što ako ne znate je li nešto legalno ili ne?

Ako odlučite iskoristiti svoje šanse, trebali biste ostati šifrirani. Internetski davatelji prate vaše aktivnosti na mreži. Vlada to ponekad učini previše. Oh, i ako ste u hotelu ili apartmanu, učinite to i vi. Pa, osim ako niste šifrirani.

I kako ostati šifriran? Koristite virtualnu privatnu mrežu koja se također naziva i VPN. To je privatno. To je virtualno. Jednom kada se na njega povežete, promijenit ćete se i vaš IP. No, sve što radite i pristupite također je šifrirano i ne može ih vidjeti vlada, davatelj internetskih usluga ili tko je zadužen za internetsku vezu s kojom ste povezani. Možete čak i promijeniti svoju lokaciju bez pomicanja kada ste spojeni na VPN.

PrivateVPN dolazi s vojnim AES 256-bitnim šifrirajućim kodom s 2048-bitnim DH ključem. Vjerojatno ne znate što to znači, ali ono Američka vlada koristi istu razinu sigurnosti. I trebaju ostati puno sigurniji od vas. Pa, nadamo se da jesu.
Kako instalirati Alluc Addon na Kodi - 2018 - najjednostavniji način
Više o tome kako instalirati VPN nakon što naučite kako instalirati Alluc dodatak na Kodi.

Najlakši način za instaliranje Alluc Addon-a na Kodi

Većina postova blogova na ovu temu reći će vam da ako želite instalirati Alluc dodatak na Kodi, morat ćete preuzeti određeno spremište. Vi to možete učiniti. Sigurno smo isprobali nekoliko skladišta koja su tvrdila da ga nude kako bi vidjeli koje je najbolje za korištenje, ali čini se da gotovo ništa ne funkcionira.

Oni ili ne rade ili rade kad ih jednom preuzmete, ali uopće nemaju znakove Alluca. Isprobali smo 5 različitih spremišta. 3 njih nisu radila. 2 nisu imali Alluc dodatak.

Jedno od njih koje je radilo zahtijevalo je preuzimanje drugog spremišta nakon preuzimanja jednog respiratornog sustava. Izgledalo je obećavajuće. Sve dok, ne. Alluc je bio tamo.

Ali onda je došla iskra. Misao. „Zašto ionako morate instalirati sva ta spremišta?"Možda su ovo samo sponzorirani postovi koji omogućuju ljudima da preuzmu spremište. A onda je tek došlo.

Zašto bih koristio spremište ako bez problema možete instalirati zip datoteke izravno iz Kodija?

Svi su pokušali prekomplicirati lako.

Evo kako to možete učiniti:

 • Otvori Kodi. Pa, da, naravno, to trebate učiniti ako želite instalirati Alluc dodatak na Kodi.
 • Uđi Sustav. To je ikona zupčanika na vrhu ekrana. Ona nekako više liči na postavke gumb nego a Sustav gumba, ali držati ćemo se Sustav.

Kako instalirati Alluc Addon na Kodi - 2018 - najjednostavniji način

 • Na dnu ekrana pojavit će se i Sustav dugme. Pritisnite na njega. Ići Add-ons. tisak Nepoznati izvori.
 • Tada trebate napustiti Kodi i otići u web preglednik, u idealnom slučaju na računalu i otići na ovu vezu: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Preuzmite Alluc odande.

Možete i tražiti Alluc Kodi.zip na Internetu ako ta veza prestane s radom ili slično.

Ova metoda uštedjet će vam puno problema s prolaskom različitih spremišta koja nemaju ono što želite, a to je Alluc u ovom slučaju.

Kako instalirati Alluc Addon na Kodi na računalo

 • Nakon preuzimanja Alluc.zip, provjerite gdje se nalazi.
 • Zatim se vratite u Kodi i pritisnite Add-ons slijedi Instalirajte iz Zip datoteke.
 • Tamo trebate pronaći lokaciju Alluc.zip.
 • Jednom kada ga locirate, pritisnite ga i to je to.

Ako želite instalirati Alluc addon na Kodi, zapravo je tako jednostavno.

Kako instalirati Alluc Addon na sve ostale uređaje

 • Ako imate telefon, možete ga instalirati i na računalo. Zapravo na bilo kojem uređaju s kojeg možete jednostavno preuzeti stvari.
 • No na drugim uređajima možda ćete morati spojiti USB pogon na računalo i izravno prebaciti Alluc.zip u njega.
 • Da biste to učinili, morate povezati USB pogon na svoj Kodi uređaj. A onda idite na Add-ons slijedi Instalirajte iz Zip datoteke, i lociranje tog USB pogona i Alluc.zip. Napokon, morat ćete ga pritisnuti i to je to.

Kako instalirati VPN

Ako koristite Amazon Fire Stick, objašnjenje o tome možete učiniti u našem nedavnom postu. Ako imate nešto drugačije od Fire Sticka, mobilnog uređaja ili računala, onda postoji i vodič o tome, provjerite.

Ali ako imate mobilni uređaj ili računalo, to je izuzetno jednostavno.

 • Prvo morate otvoriti web mjesto PrivateVPN i pritisnuti gumb Kupi u gornjem desnom kutu zaslona.
 • Zatim morate upisati nekoliko detalja.
 • Na kraju, morate otići u odjeljak za preuzimanje na dnu stranice ili, umjesto toga, jednostavno otići u svoju trgovinu aplikacija i potražiti PrivateVPN.
 • Instalirajte.
 • Povežite se s njom.

Kako instalirati Alluc Addon na Kodi - 2018 - najjednostavniji način
I to je to.

Zaključak - Instalirati Alluc Addon na Kodi jednostavno je

Kad ne upotrebljavate spremišta u kojima nema Alluc-a, vrlo je lako. Preuzmite ga izravno i uštedjet ćete puno vremena.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me