Kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja

Kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja

Autor Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20 u zabavi


Netflix je sjajna platforma koja lako može zamijeniti potrebu za TV pretplatom, no kako velika ovisi u potpunosti o tome gdje živite. Na primjer, Estonija ima samo oko 15% Netflix sadržaja. I dok tih 15% sadržaja i dalje nudi prilično velik broj filmova i emisija, što ako emisija koju želite nije dostupna u vašoj zemlji? U Estoniji postoji 75% šanse za to. A isto se primjenjuje u mnogim drugim zemljama kao što su Saudijska Arabija, Kina, a to je samo navesti nekoliko.

Zašto trebate tražiti kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja? Zašto sve ne možete gledati odmah na Netflixu?

Kako nema prava za prikazivanje tog sadržaja.

Svaka zemlja ima svoje TV kanale, a ti se televizijski kanali natječu za sadržaj, često kupujući ekskluzivna prava za prikazivanje određenog programa ili filma u nekoj zemlji.. A s tim se Netflix natječe u svakoj pojedinoj zemlji. Kako se želi pokazati nešto ako tvrtka već ima ekskluzivna prava na to? To je jedan od glavnih razloga zašto je tako ogromna nejednakost sadržaja i zašto tražite kako hakirati Netflix da biste deblokirali sav Netflix sadržaj.

Ovo je kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja

Sve se svodi na promjenu lokacije vašeg Netflix računa. To je jedino što vas ograničava u gledanju cjelokupnog Netflixovog sadržaja vaša lokacija. Nema potrebe za američkim karticama kao kod Hulu, nema potrebe za promjenom lokacije vaše trgovine aplikacija, to je samo jedan korak.

A to će vam pomoći bez obzira gdje se nalazite. Čak ni SAD nemaju sav sadržaj dostupan na Netflixu.

Kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja? Upotrebom VPN-a.

VPN je virtualna privatna mreža i da, upotreba VPN-a potpuno je legalna i sigurna, osim ako niste u zemlji sa cenzusom. Svidjelo se Kini da je korištenje takvih usluga ilegalno. VPN usluge milijuni ljudi širom svijeta koriste za sigurnost na internetu, ali u vašem slučaju omogućuje vam i hakiranje Netflixa ili bilo koje druge usluge tako što mijenjate lokaciju da budete na drugom mjestu.

Ali postoji samo jedan način hakiranja Netflixa za deblokiranje svih Netflix sadržaja.

Morate koristiti PrivateVPN. I to ne kažemo samo zato što želimo da upotrebljavate našu uslugu, već kao PrivateVPN podržava većinu Netflix regija na tržištu uz podršku 21 različite regije na tržištu. Ako tražite samo američki Netflix, nismo jedino rješenje. Ako tražite najviše mogućeg sadržaja, mi smo jedino rješenje.

Postoje usluge koje imaju daleko veći broj poslužitelja vani, ali nama je stalo do kvalitete naših poslužitelja a ne količine. Stotine poslužitelja koji ne rade s uslugama koje želite koristiti uopće nemaju nikakvu vrijednost, a problem sa željom hakiranja Netflixa za deblokiranje svih Netflix sadržaja jest taj što Netflix mora poduzeti mjere protiv VPN usluga zbog pritiska tvrtki koje imaju prava na sadržaj.

Napokon, zašto bi netko plaćao pretplatu za TV da bi gledao određenu emisiju, ako ga mogu jeftinije dobiti s Netflixom?

Ali kvaliteta ne znači samo posluživanje poslužitelja, već posjedovanje poslužitelja koji vam omogućuju gledanje u visokoj kvaliteti. Evo što Lars kaže o nama:

Koje uređaje možete hakirati na Netflix?

Ako želite hakirati Netflix da biste deblokirali sav Netflix sadržaj, VPN je ono što vam treba. Ali na kakvim će se uređajima raditi ova metoda?

Svi stolni uređaji, uređaji iPhone i uređaji Android, bilo da je to vaš telefon ili je požarni TV Stick.

Nažalost, simpatizi Chromecast i Apple TV ne podržavaju ovu metodu zbog toga što ne podržavaju VPN usluge.

To je kako hakirati Netflix za deblokiranje svih Netflix sadržaja

Želite hakirati druge platforme osim Netflixa? Želite li naučiti kako gledati BBC iPlayer u inozemstvu? Možda želite gledati Hulu ili DAZN? Na našem blogu imamo puno korisnog sadržaja, a iako se spomenute platforme teže deblokiraju, PrivateVPN radi sa svima njima.

Spremni ste da nas isprobate kako biste uživali u što većem broju sadržaja i mogli ostaviti TV pretplatu iza sebe?

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me