Kako gledati Mandalorijanu u Irskoj (TV show Star Wars)

Kako gledati Mandalorijanu u Irskoj (TV show Star Wars)

Autor Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 u zabavi


Ako ste vidjeli to dijete Yoda, znate da trebate gledati TV emisiju Star Wars, Mandalorijan. Osim, Disney + još nije dostupan u Irskoj. Ipak, postoji način da gledamo Mandalorijanu u Irskoj, a mi ćemo ovo prenijeti u ovom vodiču, iskreno govoreći, ovu emisiju Ratovi zvijezda vrijedi pogledati.

Što treba dogoditi da biste mogli gledati mandarinu u Irskoj

Jedini način gledanja Mandalorijana u Irskoj ili bilo koje buduće TV emisije Star Wars jeste dovođenje Disney + u Irskoj. Možete li ga lako nabaviti? Uz malo strpljenja i ovog vodiča, yup.

U konačnici se trebaju primijeniti 3 koraka ako želite gledati The Mandalorian u Irskoj.

 1. Disney + mora misliti da se nalazite u podržanoj regiji.
 2. Trebate pravu karticu koja radi s Disneyjem+.
 3. Konačno, potrebna vam je aplikacija, iako postoje i načini oko kojih također.

Gledanje TV emisije Star Wars počinje sa pravljenjem Disney-a + pomislite da ste u SAD-u

SAD nisu jedina platforma koja podržava Disney +, već jedina koja radi s onim što ćemo spomenuti, a također i najlakša kada je u pitanju korak 2.

U Irskoj trenutno ne možete gledati Mandalorijan na Disneyu + jednostavno zato što Disney + može reći da se nalazite u Irskoj.

Ali što ako to nije bio u stanju učiniti??

Ako možete virtualno promijeniti svoju lokaciju u SAD-u, to je problem lokacije riješen.

I tu dolaze VPN usluge.

VPN usluge poznate kao virtualne privatne mreže omogućavaju ljudima da promijene svoju lokaciju kako bi bili bilo gdje u svijetu, s tim da je jedino ograničenje mjesto na kojem se nalaze poslužitelji usluge koje koristite. Osim što nije važno koliko poslužitelja ima VPN usluga, što se tiče gledanja Mandalorijana, već važne kvalitete poslužitelja..

Zašto? Kako se sve usluge streaminga trude spriječiti VPN-ove da rade, uglavnom zbog prava. Stvar Disneya je u tome što on posjeduje Disney, Fox, Marvel, National Geographic i mnoge druge, što znači da ima ogromna prava na epski sadržaj kao što je Avatar. Osim što sve ove platforme dobivaju plaćanje za davanje prava drugim tvrtkama za strujanje ili objavljivanje sadržaja. Dok se ovi ugovori u potpunosti ne isteknu, zemlje poput Irske neće moći gledati sviđala Mandalorijana.

I tu dolazi PrivateVPN.

PrivateVPN baš kao što može deblokirati Hulu i ESPN + u vlasništvu Disneya, baš kao što može deblokirati BBC iPlayer, također može deblokirati Disney Plus tako da možete gledati TV emisiju Star Wars u Irskoj, usredotočujući se na manji broj poslužitelja, ali i na kvaliteta, umjesto toga.

Postoji 7-dnevno probno razdoblje koje ne zahtijeva čak ni karticu za prijavu na PrivateVPN, tako da možete isprobati. Disney + također ima 7-dnevno probno razdoblje, tako da ako vam se kraj svidi, iako se kladimo da će vam se svidjeti, možete otkazati.

...Osim, za razliku od većine vodiča, to nije dovoljno za gledanje Mandalorijana u Irskoj.

VPN je samo pola bitke.

Prijavljivanje za Disney + u Irskoj pravi je problem, kao i bilo gdje drugdje gdje Disney + nema.

Kako stvoriti Disney + račun za gledanje mandalorija u Irskoj

Hulu i ESPN + olakšavaju to što smo otkrili da banka Revolut koju najvjerovatnije već koristite funkcionira s tim platformama, ili barem u vrijeme dok smo testirali te platforme.

Ipak nije slučaj s Disney +.

Ako želite gledati The Mandalorian u Irskoj, morate nabaviti američku kartu.

Nema drugog načina oko toga.

Što možeš učiniti?

Zatražite od vašeg prijatelja iz SAD-a da vam pomogne. Ili prijateljica prijatelja.

Vjerojatno poznajete nekoga iz SAD-a.

Ako ne želite, onda trebate napraviti još malo.

Teoretski, možete tražiti od nekoga tko živi u nekoj od podržanih država Disney + kao što su Kanada ili Nizozemska da stvori račun za vas i samo dijeli s vama. To bi funkcioniralo u SAD-u kad bi se virtualno povezali s VPN-om.

Ne mogu to učiniti?

Pa, onda morate dobiti američku izdanu američku karticu.

Pomoću nekih istraživanja možete pronaći ili unaprijed plaćeni onaj koji možete isporučiti ili možete pokušati pronaći virtualni koji bi mogao biti brži. Ako idete po pretplatu, a šalje se samo u SAD, možete koristiti uslugu poput AdressPal iz irske pošte.

Ključ prilikom registracije za Disney+? Da biste koristili američku adresu s američkim poštanski brojem i što je još važnije, kako biste imali sredstva na svojoj kartici, iako se prijavljujete za probno razdoblje, Disney + mora potvrditi vašu karticu kako se ne biste prijavili na mnoga suđenja ako znaš što mislimo. Potom vam vraća taj mali iznos nakon što potvrdi vašu karticu.

Ovaj je dio zasigurno najteži, zato PrivateVPN nudi već spomenuto 7-dnevno probno razdoblje za koje nije potrebna kartica. PrivateVPN ima mnogo korištenja poput većine Netflix regija na planeti i mnogih drugih platformi, poput slike ispod koje ćete voljeti koristiti, ali vi ste ovdje jer želite gledati The Mandalorian u Irskoj.

Kad se prijavljujete, morate unijeti i američki poštanski broj.

Posljednji korak gledanja Mandalorijana u Irskoj? Da biste na svoj uređaj nabavili aplikaciju Disney + koja vam nije potrebna na računalima, ali postoji na ostalim platformama.

Koje platforme nećete moći gledati emisiju Star Wars u Irskoj

Nezastupanje, Apple TV, Roku, Chromecast i većina pametnih televizora imaju jedno zajedničko. Da uopće ne podržavaju VPN usluge.

To znači da nećete moći dobiti Disney + na njih u Irskoj.

Što možete učiniti umjesto toga?

Možete ili instalirati VPN na usmjerivač, što iskreno ne preporučujemo, jer usmjerivači nisu dovoljno moćni za rukovanje VPN uslugama, ili možete dobiti Amazon Fire TV Stick / Cube koji podržava VPN usluge.

Mandalorija na velikom ekranu u Irskoj

 1. Kupite Amazon Fire TV Stick. Neke prodaju u Argosu.
 2. Idite na svoj trenutni račun Amazon u web-pregledniku.
 3. Kliknite na Računi & arena, i onda Upravljajte svojim računom i sadržajem.

Odaberite za svoju regiju u SAD-u.

 1. Idite na svoj Amazon Fire TV uređaj. pritisni postavke i Moj račun.
 2. Odjavite se i ponovno se prijavite na svoj Amazon račun.
 3. Preuzmite Disney +, prijavite se i počnite gledati Mandalorian.

Kako nabaviti Disney + aplikaciju na iPhoneima & iPad u Irskoj

 • Idite na svoj uređaj postavke i odjavite se.
 • Zatim stvorite novi račun sa svojom lokacijom u SAD-u.
 • Preuzmite Disney+.

Ključno je da stvorite novi račun jer ćete inače sve izgubiti da biste samo promijenili regiju.

Inače, preuzmite Google Chrome iz trgovine aplikacija i odaberite Postavke radne površine u postavkama Chromea. To će vam omogućiti da gledate Mandalorijanu u Irskoj iz svog web preglednika.

Kako dobiti Disney + aplikaciju na Android uređajima

 • Povežite se s američkom lokacijom s PrivateVPN.
 • Pritisnite 3 trake u gornjem lijevom kutu zaslona vaše Play Store.
 • Google Play trgovina sada će vam dati mogućnost prelaska na američku lokaciju u vašoj Google Play trgovini.
 • Da biste to učinili, morat ćete ažurirati način plaćanja. Za to dodajte novu karticu.
 • Preuzmite Disney + i gledajte emisiju Star Wars u Irskoj.

Google navodi da bi takvo ažuriranje moglo potrajati 48 sati, iako se to može dogoditi odmah nakon ponovnog pokretanja Google Play Store ili telefona.

...Ili možete jednostavno potražiti Disney + aplikaciju na internetu i preuzeti je od tamo. Samo provjerite je li iz pouzdanog izvora.

Tako gledati Mandalorijan u Irskoj

Naš prijedlog? Da vam nije potreban samo Disney +, već idete za paket Disney Plus koji također sadrži Hulu i ESPN + za samo 12,99 USD. Svi oni rade s PrivateVPN-om.

Napisao Michael Smolski.

Odricanje: Iako PrivateVPN trenutno radi s Disney + kao i na mnogim drugim platformama, ne jamčimo da će svaki poslužitelj raditi u određenom trenutku. Zbog prirode zabavnih usluga koje uvijek poduzimaju mjere opreza protiv VPN usluga, postoji mogućnost da neka usluga prestane s radom u nekom trenutku ... dok ponovno ne učinimo ponovo. Ako imate bilo kakvih problema, obratite se našoj korisničkoj podršci na [email protected] ili putem našeg chatbox-a, a mi ćemo pokušati da vam se obratimo što je prije moguće..

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me