Kako gledati ITV Hub u Irskoj

Kako gledati ITV Hub u Irskoj

Autor Michael Smolski, 2019-04-08 14:53:13 u zabavi


Nije da je RTE loš, jednostavno ne nudi puno sadržaja koji vole ITV Hub. Problem je što ITV Hub ne radi u Irskoj. I zbog toga ste ovdje. Želite znati gledati ITV Hub u Irskoj.

Iskreno, to nije najteži zadatak, a ako pročitate naš vodič o gledanju BBC iPlayera u Irskoj, znajte da je to relativno lako, a prilično se ista metoda primjenjuje i ovdje.

Koji je razlog zašto ne možete gledati ITV čvorište u Irskoj i što trebate učiniti??

Kada je riječ o zabavi, ona se uglavnom svodi na prava na sadržaj. Kada ITV kupi prava na sadržaj, kupuje prava za prikazivanje tog sadržaja u Velikoj Britaniji. Kupnja prava za prikazivanje nečega u svijetu jednostavno nema smisla za ITV. ITV nije Netflix. Na kraju, sve je u novcu, a da ITV pokaže sadržaj u Irskoj to bi ih koštalo, a novac se ne bi vratio.

Ako ne doprinesete plaćanjem mjesečne pretplate. A teoretski to možete. Ali imamo mnogo bolje rješenje koje će vam omogućiti da mnogo bolje potrošite taj novac.

Ako želite gledati ITV Hub u Irskoj, jednostavno morate natjerati ITV da misli da ste u Velikoj Britaniji. To je sve što prilično trebate učiniti, pod uvjetom da želite gledati samo na svom prijenosnom računalu. Naći ćemo na mobilnim uređajima na kraju ovog posta.

Kako zavaravate ITV da misli da ste u Velikoj Britaniji? Promjenom lokacije, virtualno.

Kako mijenjate svoju lokaciju kako biste gledali ITV Hub u Irskoj?

Upotrebom VPN-a. VPN je virtualna privatna mreža. Zamislite to kao filter. Kad filtrirate vodu kod kuće, tvrda voda ulazi u filter, Filter uklanja tu tvrdoću i osigurava meku vodu. VPN uzima internet i čini ga boljim.

U vašem slučaju omogućuje vam gledanje ITV Haba u Irskoj. VPN vam također može omogućiti gledanje BBC iPlayera u Irskoj ili American Netflix u Irskoj. Prilike su beskrajne ako koristite pravog davatelja VPN-a.

I tu dolazi PrivateVPN.

PrivateVPN surađuje s ITV Hubom, radi s BBC iPlayerom, a također podržava većinu svjetskih Netflix regija u svijetu. Želite li gledati Game of Thrones izvan SAD-a? Podržavamo HBO SADA. DAZN, Hulu, Amazon Prime, ti to ime.

Naravno, možete koristiti bilo koju drugu uslugu koja radi s ITV Hubom. Prije nego što se prijavite, provjerite radi li s ITV-om. Voli ITV uložiti napore kako bi spriječio VPN usluge da rade sa svojim platformama.

PrivateVPN možda nema većinu poslužitelja na svijetu, ali poslužitelji koje on posjeduje rade s uslugama kojima želite pristupiti, a ne samo da su besmislene. I to je važno Nakon što ovo pročitate, oglasi o VPN uslugama počet će se prikazivati, a vidjet ćete da usluge oglašavaju ogromnu količinu poslužitelja. Ono što vam neće reći je koliko tih poslužitelja radi s uslugama koje vas zanimaju.

Možete odabrati da platite tu pretplatu na ITV ili možete odabrati PrivateVPN i imati VPN koji vam omogućuje gledanje više Netflixa nego ikad, a to također radi s BBC-om i čuva vas na internetu s 256-bitnom enkripcijom i jakim Švedski zakoni koji nas sprječavaju da spremamo zapisnike oko vaše upotrebe. Ipak je to vaš poziv.

Ali još uvijek postoji problem gledanja na mobilnim uređajima ako se odlučite za bilo koji način, jer ITV nije dostupan u trgovinama izvan podržane regije.

Gledajte ITV Hub u Irskoj na svojim Apple uređajima

Morate se odjaviti sa svog iCloud računa.

Nakon što to učinite, samo izradite novi s detaljima u Velikoj Britaniji.

To će vam omogućiti da preuzmete ITV i bilo koju drugu aplikaciju koja je dostupna samo u Velikoj Britaniji.

Nakon što preuzmete ITV Hub, možete se vratiti u svoju trenutnu trgovinu.

Samo pripazite da ne promijenite lokaciju svog trenutnog računa. Ako to učinite, izgubit ćete sve.

Gledajte ITV Hub u Irskoj na svojim Android uređajima

Na Android uređajima morate promijeniti lokaciju svog trenutnog računa.

Google će vas provesti kako to učiniti, a mi smo dodali vezu. Obavezno promijenite regiju da biste bili u Velikoj Britaniji.

To će vam omogućiti da preuzmete ITV Hub u Irskoj.

Tako gledajte ITV Hub u Irskoj

U gledanju ITV Haba u Irskoj nema ništa teško. Treba samo poznavanje pravog alata i kako preuzeti aplikaciju.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me