Kako gledati Hulu u Belgiji na svim uređajima

Kako gledati Hulu u Belgiji na svim uređajima

By PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 u zabavi


Želite li znati gledati Hulu u Belgiji na svim uređajima? Naravno da jesi. Kao da je Europa diskriminirana kada je u pitanju sadržaj. Nema dovoljno Netflix i Amazon Prime sadržaja, a nikako ne možete pristupiti Hulu. Pa kako ti to svejedno?

U ovu su metodu uključena 3 koraka. Svi su toliko važni zbog čega je važno da sve pročitate u ovom postu. Morate imati mogućnost stvaranja računa na Hulu. Ali da biste to napravili, prvo morate biti u mogućnosti prevariti Hulu da misli da ste u SAD-u, umjesto u Belgiji, oh, i na kraju, ili prvo, morate instalirati Hulu aplikaciju.

A krenimo s instaliranjem aplikacije Hulu za gledanje Hulu u Belgiji na svim uređajima.

Instalirajte Hulu da biste gledali Hulu u Belgiji na svim uređajima

Vaša prva prepreka bit će instalacijski dio. Da biste gledali Hulu u Belgiji, morate zaobići cijelu "nedostupnu" situaciju bilo da se nalazite na Amazon Fire TV Stick-u, svom Androidu ili Apple uređaju.

Oh, i ako imate Chromecast, zaboravite na ovo. Ovaj vam post neće pomoći. Uložite u Fire TV Stick.

Koraci za instaliranje Hulu razlikuju se ovisno o uređaju koji imate, ali ćemo u nastavku proći sve one u nastavku.

Gledajte Hulu u Belgiji na svim uređajima ako je zabrinut Apple

Ako imate Mac, to možete preskočiti jer možete gledati izravno iz svog web preglednika, baš kao i na Windows-u. Ali ako imate vlastiti mobilni uređaj poput iPada ili iPhonea, morate proći kroz ove korake.

Da bi se Hulu mogao pojaviti u vašem App Storeu, morate se odjaviti s iClouda i napraviti novi račun s podacima u SAD-u. Kad biste samo promijenili svoju lokaciju, izgubili biste sve.

Da biste Hulu gledali u Belgiji na svim svojim uređajima, što se tiče Apple-a, morate napraviti novi račun. Da biste se prvotno odjavili, idite na Postavke i kliknite na svoje ime. Tamo ćete imati mogućnost odjaviti se nakon što unesete zaporku. Nakon toga stvorite novi račun. Znate kako se to radi, pa ne moramo to prelaziti. Samo obavezno navedite američku adresu. Možete ga pronaći pretraživanjem generatora adresa na Googleu.

Nakon toga, Hulu bi se trebao pojaviti u vašoj trgovini. A ako se ikada poželite vratiti natrag u svoju trgovinu u Belgiji, samo se prijavite.

Gledajte Hulu u Belgiji na svim uređajima ako je riječ o Androidu

Da biste instalirali aplikaciju Hulu na Android, ne morate stvarati novi račun kao na Appleovim uređajima. Umjesto toga, samo trebate promijeniti svoju lokaciju.

  • Prvo idite na payments.google.com i kliknite na postavke nakon čega slijedi pritiskanje na Zemlja kartica.
  • Tamo trebate odabrati SAD kao svoju lokaciju. Samo koristite generator adresa za to.
  • Nakon što ste to učinili, vratite se natrag postavke gdje ćete naći Google Play trgovina. Nakon što ste tamo, kliknite Prisilno zaustaviti.
  • Za dovršetak cijelog ovog postupka uđite skladištenje i pritisnite OBRIŠI PODATKE.

Ovo bi trebalo učiniti trik i navesti Hulu na prikazivanje u svojoj Play trgovini. A ako ne bude, ponovite posljednja dva koraka.

Gledajte Hulu u Belgiji na svim uređajima što se tiče Amazonskih uređaja

Ako želite gledati Hulu u Belgiji na Fire TV Stick ili Cube, to će zapravo biti malo teže nego na vašim mobilnim uređajima, ali ovaj će se korak ionako primijeniti na sve vaše uređaje kada se registrirate za Hulu.

Prvo idite na stranicu Amazona. pritisni Vaš korisnički račun nad tvojim imenom. Ovisno o trenutnoj lokaciji vaše trgovine, ono što se navodi može se razlikovati, ali vaše će ime biti prisutno bez obzira. Pritisnite na to.

Odatle idite na Vaš sadržaj i uređaji, i promijenite lokaciju u SAD. Za svoju adresu koristite generator slučajnih adresa.

Morat ćete ukloniti i europske mogućnosti plaćanja, nakon čega slijedi dodavanje američkog načina plaćanja, jer u protivnom nećete moći preuzeti Hulu, čak i ako se pojavi. A kad govorimo o američkoj kartici, bit će vam potrebna za stvaranje računa na Huluu.

Nakon što to učinite, morate poništiti registraciju računa. Ići postavke slijedi Moj račun, i kliknite na Amazonski račun. Na kraju pritisnite odjaviti.

Neka Hulu misli da ste u SAD-u da na svim uređajima gledate Hulu u Belgiji

Razlog zbog kojeg ovo spominjemo sada, a nakon što vam kažemo kako napraviti račun, je taj što ako Hulu ne budete smatrali da ste u SAD-u, nećete moći napraviti Hulu račun.

Da biste Hulu pomislili da se nalazite u SAD-u, trebate koristiti VPN. VPN je virtualna privatna mreža koja vam omogućuje da promijenite svoju lokaciju što se tiče interneta.

Problem je pronaći pravu VPN uslugu koja radi s Huluom, a to vas također ne usporava.

PrivateVPN surađuje s Huluom, ali i s uslugama poput DAZN-a bez usporavanja. Nemojte nas krivo shvatiti. Nećemo učiniti vaš doživljaj strujanja sjajnim ako vam internet sad isisava, samo ga nećemo pogoršati nego što jest.

Ako imate PrivateVPN i povežete se s našim američkim poslužiteljem koji podržava Hulu, Hulu će misliti da ste u SAD-u.

Ali još uvijek vam treba račun. A to je veliki problem ako želite gledati Hulu u Belgiji na svim uređajima.

Kako napraviti Hulu račun da biste gledali Hulu u Belgiji na svim uređajima

Nećemo detaljno ulaziti u ovaj korak. Napraviti račun na Hulu-u je isto kao i napraviti račun na bilo kojoj drugoj platformi, osim što trebate navesti američke podatke i američku karticu. I da, mora biti američki. Kupite unaprijed plaćenu karticu na internetu. Ili, možda, virtualna kartica, iako su one manje pouzdane.

Najbolje rješenje? Zatražite pomoć svog američkog prijatelja.

Gledajte Hulu u Belgiji na svim uređajima

Ako želite gledati Hulu u Belgiji na svim uređajima, možete. Ništa te ne zaustavlja. Ovaj je post pokrivao sve što trebate znati o gledanju Hulu u Belgiji na svim uređajima.

Ali zapamtite, to ne funkcionira nalik Chromecastu ili Apple TV-u.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me