Kako gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a

Kako gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a

By PrivateVPN, 2018-05-03 15:55:08 u Entertainment


Amazon Fire Tv Stick jedan je od rijetkih prijenosnih uređaja koji podržava Hulu. Ali ako ste ovdje onda to vjerojatno već znate. Ono što tražite je kako gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a. To je veliko pitanje, zar ne? I ima smisla da želite gledati ili koristiti Hulu. Nijedna druga usluga ne uspoređuje se s Huluom kada je u pitanju brzina emitiranja TV emisija na njemu.

Da biste gledali Hulu na Amazon Fire TV Stick-u, morate poduzeti 3 vitalna koraka.

Prvo, morate natjerati Amazon Appstore da misli da ste u SAD-u, tako da vam prikazuje aplikacije koje su u Americi dostupne kao Hulu aplikacija dostupna samo u SAD-u.

Drugo, morate provjeriti Hulu u postupku registracije tako da on misli da živite u SAD-u, u suprotnom nećete moći koristiti uslugu.

Treće, trebate naterati Hulu da misli da ste u SAD-u svake sekunde da koristite njihovu uslugu.

Nakon toga moći ćete gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a.

Neka Amazon Appstore pomisli da se nalazite u SAD-u

Ako ne možete uspjeti u ovom koraku, nećete moći instalirati Hulu aplikaciju.

Kada kupujete na Amazonu, ako ste u Velikoj Britaniji, kupujete iz verzije u Velikoj Britaniji. Ako ste u SAD-u, kupujete iz američke verzije. To isto radi s Amazon Fire TV Stick-om. Ako niste u SAD-u, nećete koristiti američki račun. A to automatski eliminira vašu sposobnost instaliranja Hulua.

Da biste instalirali Hulu, morate imati američku aplikaciju Amazon, a da biste imali američku aplikaciju Amazon Appstore, morate kliknuti na vezu Upravljanje vašim sadržajem i uređajima koju smo upravo pružili. Zatim morate kliknuti na postavke nakon čega slijedi pritiskanje Postavke zemlje slijedi Promijeniti. I na kraju, morate navesti američku adresu zajedno s važećim poštanski broj. Za to je najbolje jednostavno pretražiti generator adresa na Googleu. Nakon što to navedete, kliknite Ažuriraj, a od vas će se tražiti da ponovno registrirate svoj račun na svom Fire TV Stick-u.

Prije nego što instalirate Hulu, morate također učiniti da vaš uređaj misli da se nalazite u SAD-u. To se odnosi i na to da Hulu pomisli da ste u SAD-u. I budući da fizički ne možeš biti u SAD-u ako ne živiš tamo, moraš biti tamo praktički.

Neka Amazon i Hulu misle da se nalazite u SAD-u

Ovo je najvažniji korak ako želite gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a. Nije najteže, ali najvažnije.

Da biste praktično bili u SAD-u, trebate koristiti VPN koji je virtualna privatna mreža. PrivateVPN trenutno nudi dva radna američka poslužitelja kada je u pitanju Hulu. Potreban vam je samo jedan od njih da bi Hulu radio. Naravno, nudimo i mnoge druge poslužitelje za ostale stvari, poput Netflixa.

Da biste aktivirali PrivateVPN, prvo vam treba račun. Vidite li taj gumb Kupi u gornjem desnom kutu zaslona? Kliknite na njega i prođite kroz naš postupak registracije u 3 koraka. Da. To je brzo I ne brini, za razliku od Facebooka, kada kažemo da nam je stalo do privatnosti, to zapravo i mislimo. Čak i da nismo, mi se nalazimo u Švedskoj, a Švedska ima sjajne zakone o privatnosti.

Oh, i također imate 30 dana za zahtjev za povratom ako ustanovite da naša usluga ne radi.

Bilo kako bilo, nakon što se prijavite, trebate potražiti našu aplikaciju u Amazon Appstore-u. Trebali biste znati kako to učiniti. Možete to učiniti svojim glasom pritiskom na tipku mikrofona na daljinskom upravljaču ili možete tražiti našu aplikaciju putem trake za pretraživanje.

Nakon što ga preuzmete, pružite podatke o svom računu i povežite se s jednim od naših Hulu poslužitelja.

To bi trebalo reći Hulu kad dođete na odjeljak s američkim poslužiteljima.

Kad ste povezani, idite na aplikaciju Amazon Appstore i preuzmite Hulu. A ako ga želite koristiti, morate imati PrivateVPN u svakom trenutku. Inače usluga može prestati s radom.

Dio za registraciju

Ako želite gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a, ovo nije najvažniji dio, ali je najteže sigurno. Zašto? Budući da uključuje upotrebu američke kartice. S Huluom će raditi samo američki izdane kartice. Ako ne možete dobiti američku karticu, zaboravite na upotrebu Hulu-a.

Vjerojatno će vam najbolje rješenje biti pretplata iz SAD-a. Ovo će zahtijevati da pričekate, ali bit će najlakši način da nabavite karticu koja ne uključuje postavljanje bankovnog računa. Mogli biste pokušati nabaviti virtualnu karticu, ali one imaju znatno nižu stopu uspjeha. U idealnom slučaju, pitajte prijatelja iz SAD-a možete li koristiti njihove. Ili ih nazovite da postave račun za vas. Ovo su vaše 3 mogućnosti. Učinite ono što je najbolje za vas, ali morate učiniti jedno od ovih. Nećete moći postaviti račun s američkom karticom, a ako želite gledati Hulu na Amazon Fire TV Stick izvan SAD-a, jednostavno nemate drugog izbora. Pronađite nekoga tko ima američku karticu ili ga nabavite sami.

Osim toga, prilikom registracije obavezno navedite američki poštanski broj i adresu za to. Još jednom upotrijebite generator na internetu za to.

Nakon toga, pod uvjetom da ste povezani na Hulu server na PrivateVPN, trebali biste biti spremni za rad!

Gledajte Hulu na Amazon Fire TV Stick-u izvan SAD-a

U SAD morate biti gotovo putem PrivateVPN-a. Morate prebaciti zemlju svog Amazon Appstore-a da biste mogli preuzeti Hulu. I na kraju, potrebna vam je američka kartica da biste napravili račun na Hulu. A onda je dobro da krenete.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me