Kako gledati Hotstar u UAE-u

Kako gledati Hotstar u UAE-u

Autor Michael Smolski, 2018-08-14 13:49:37 u zabavi


Želite li gledati Hotstar u UAE? To je puno složenije nego ako samo želite gledati Hotstar u Velikoj Britaniji ili uopšte izvan Indije zbog ograničenja koja postoje u UAE. To ne znači da ne možete gledati Hotstar u UAE. Možete, a mi ćemo vas voditi kroz to, korak po korak, kao što i druge ljude vodimo oko deblokiranja blokiranih usluga i sadržaja.

Spreman?

Kako gledati Hotstar u UAE-u

U standardnom vodiču o tome kako gledati Hotstar, reći ćemo vam da trebate prevariti Hotstar da misli kako se nalazite u podržanoj regiji poput Indije ili SAD-a. U ovom slučaju? Nije dovoljno samo prevariti Hotstar, kao što također trebate zavarati UAE.

Da biste gledali Hostar u UAE, prvo morate virtualno promijeniti svoju lokaciju da biste bili u podržanom području.

A vi to radite s VPN-om.

Eto, Hotstar to ne čini tako kompliciranim kao kod Netflixa na kojem većina VPN poslužitelja ne radi, ali za to vam još uvijek treba posvećeni Hotstar server koji nije uvijek dostupan.

PrivateVPN? Nismo jedina VPN usluga koja radi s Hotstarom izvan Indije. Mi smo jedni od rijetkih, ali ne i jedini. Ako već koristite VPN uslugu, možda je vaša već podržava. Međutim, ovdje se postaje komplicirano gledanje Hotstara u UAE. Pogledajte, VPN usluge su zabranjene u UAE. Nešto što nije najteže učiniti kao VPN usluge nije teško otkriti zbog činjenice da se ne stapaju s uobičajenim prometom. A to je problem ako želite gledati Hotstar u UAE.

Rješenje? Stealth VPN.

Stealth VPN značajka je dostupna s PrivateVPN i nekolicinom drugih VPN usluga, koja malo usporava vašu vezu, ali omogućuje gledanje Hostara u UAE, baš kao i u drugim zemljama, miješanjem s drugim prometom.

Ako imate VPN koji podržava Stealth VPN i ima indijske servere koji rade s Hostarom, moći ćete gledati Hostar u UAE. A PrivateVPN? Možete isprobati sve njegove značajke, potpuno besplatno, bez ikakvih ograničenja, bilo da ih želite isprobati za Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN ili mnoge druge usluge koje podržavamo.

Želite gledati Hotstar u UAE na vašem TV-u? Iako je na telefonu i računalu moguće gledati izravno s web-preglednika, situacija se pogoršava ako želite gledati Hotstar u UAE na svom TV-u.

Kako gledati Hotstar u UAE na vašem TV-u

Ako nemate Android ili Amazon televizor, nećete moći gledati Hostar u UAE na vašem TV-u.

Zašto? Budući da platforme poput Chromecasta, Rokua i Apple TV-a ne podržavaju VPN usluge i na taj način vam ne dozvoljavaju da gledate Hotstar na TV-u ili bilo koje platforme za koje je potreban VPN..

Rješenje?

Možete nabaviti Android TV ili neki od uređaja Amazon Fire TV.

Kako postaviti Hotstar u UAE na Fire TV Stick?

  • Idite na svoj trenutni račun Amazon u web-pregledniku.
  • Kliknite na Računi & arena, slijedi Upravljajte svojim računom i sadržajem.
  • Promijenite svoju regiju da bude u podržanoj regiji za Hotstar.
  • Idite na svoj Amazon Fire TV uređaj. Odaberi postavke i Moj račun.
  • odjaviti i ponovno se prijavite na svoj račun.

To će omogućiti pojavljivanje Hotstara. Preuzmite je, zajedno s PrivateVPN-om, nakon čega slijedi povezivanje s desnim serverom i počnite gledati.

Ne želite gledati Hotstar u UAE-u na vašem web pregledniku, a radije biste gledali iz aplikacije? Nema problema.

Pogledajte Hotstar u UAE-u na svojim Apple uređajima

Na Appleovim uređajima ključ gledanja Hotstara u UAE-u je prvo odjavljivanje s vašeg iCloud računa.

Nakon što to učinite, obavezno stvorite novi račun sa svojom lokacijom u podržanom Hotstar području.

Ključno u tome nije promjena regije na vašem trenutnom računu. Tako gubite sve svoje podatke.

Pogledajte Hotstar u UAE-u na svojim Android uređajima

Google pokriva temu promjene lokacije vaše trgovine na njihovoj web lokaciji.

Obavezno promijenite prodavaonicu na podržanoj lokaciji, a ako imate bilo kakvih problema, obratite se našoj korisničkoj podršci! Ljudi to vole, a ako trebate doći do nas, sigurni smo da ćete i vi!

Koristi VPN za gledanje Hotstara u UAE Pravno i sigurno?

Spomenuli smo kako su u UAE zabranjene VPN-ove.

Ako su zabranjeni, jesu li sigurni za upotrebu?

Da i ne. To se svodi na značajke s kojima dolazi VPN klijent i u koju se zemlju VPN usluga temelji.

Prvo, dok vam VPN usluge omogućuju promjenu lokacije u, na primjer, gledanje Hotstara u UAE-u, oni također kriptiraju ono što radite, omogućujući vam da ostanete sigurni na internetu.

Međutim, samo zbog toga što ovo što radite šifrirano ne znači da ste automatski sigurni. Nekoliko je stvari koje morate potražiti.

IPv6 zaštita od curenja i DNS zaštita od curenja su neophodni jer iako ste zaštićeni pri korištenju VPN-a, ako vaš IP propušta, to šifriranje neće biti zauvijek. Ova sigurnosna obilježja uklanjaju taj rizik i na taj način uklanjaju rizik izloženosti. Pored toga, sjajno je imati App Guard koji može ubiti sve aplikacije koje su uključene ako VPN prestane raditi, zajedno s prekidačem Kill koji ubija internet, u slučaju da VPN prestane raditi. Značajke s kojima dolazi, naravno, i PrivateVPN.

Trebamo pogledati i to hoće li VPN usluga skuplja zapisnike. A to je prilično komplicirana stvar u svijetu VPN-a. Zašto? Kao što su tvrtke koje su izjavile da nisu sakupljale zapisnike u prošlosti, prikupljale su zapise i koristile ih za otkrivanje ljudi. Trupci? Nije drvo. Mali dijelovi podataka oko vaše upotrebe mogu vas izložiti ako budu prikupljeni. Najbolji način da osigurate da se zapisnici ne sakupe? Korištenjem VPN usluge iz zemlje s strogim zakonima o privatnosti, poput Švedske, odakle potječemo.

Tako gledaju Hotstar u UAE-u

Tvrdi? Ne. Samo malo složenije nego ako biste gledali Hotstar u Velikoj Britaniji.

I na kraju, prije nego što krenete, možda bi bilo vrijedno provjeriti naš blog. Otkrivamo kako deblokirati puno usluga koje biste možda željeli koristiti ili deblokirati da biste ih iskoristili u potpunosti, a sve rade s PrivateVPN.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me