Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji

Autor Michael Smolski, 2019-08-23 13:01:41 u zabavi


Želite li gledati HBO u Velikoj Britaniji? Igra prijestola možda je gotova, ali to ne znači da HBO više ne vrijedi imati. Serije poput Černobila pokazuju da HBO nije samo igra prijestolja, a usput su u fazi izrade prequela GOT.

Kako to radiš? Uz nekoliko trikova koji vam omogućuju prevariti HBO.

Možete li gledati HBO u Velikoj Britaniji na Internetu ako je HBO dio vaše TV pretplate?

HBO? Nije fer prema svojoj britanskoj publici koja već plaća HBO kao dio svog TV paketa.

Pogledajte, za kupce u SAD-u i na drugim lokacijama poput Poljske, HBO nudi HBO GO.

Toliko za: "To je HBO. Bilo gdje.”

HBO GO? Omogućuje vam gledanje HBO-a na telefonu, prijenosnom računalu ili pametnom TV-u, ako ste u pokretu ili jednostavno daleko od svoje standardne TV pretplate. Ako se nalazite na pravim mjestima ... I na kraju krajeva, već plaćate HBO.

Ako želite gledati HBO u Velikoj Britaniji, a nemate ga s TV pretplatom, a želite ga gledati putem interneta, morate dobiti HBO SADA.

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji s HBO SADA

HBO SADA? To je baš kao HBO GO, osim za one koji ne plaćaju pretplatu na HBO.

Ako već radite, žao nam je. Za ovo ćete još morati platiti. Sranje je, ali to je ono što jest.

Pitanje? HBO NOW vam neće dopustiti gledanje HBO-a u Velikoj Britaniji, jer je u Velikoj Britaniji u vrijeme pisanja teksta nedostupan..

S tim u vezi moguće je gledati HBO u Velikoj Britaniji ili bilo gdje gdje HBO ne podržava, a mi pokrivamo sve korake za to u nastavku.

Započinje s prevaravanjem HBO-a da misli kako ste u SAD-u ili nekoj drugoj podržanoj regiji.

To radite pomoću VPN-a.

VPN usluge? Zamislite da imate svoj privatni avion koji je mogao letjeti bilo gdje što želite, osim u nekoliko minuta. To su VPN usluge kad je riječ o internetu.

Samo preuzmite PrivateVPN i povežite se s poslužiteljem koji podržava HBO i vi se nalazite. Sve u svemu to je jednostavno.

Mada, nije baš tako jednostavno uz svaku uslugu koju pokušavate koristiti i svaki VPN koji koristite. Na primjer, kod Hulua postaje sve složenije; Dakle, mi imamo puni dubinski vodič oko njega. Isto se odnosi i na DAZN.

Zašto ne djeluje svaki VPN? Teško je objasniti sve, jer postoji na stotine, ako ne i tisuće različitih VPN usluga, ali sveukupno je najveći problem fokusiranje na količinu, a ne na kvalitetu, a VPN usluge za to nisu u potpunosti krive. Mi kao ljudi skloni smo misliti da je više bolje i prirodno se zalažemo za to. Zbog toga puno usluga ide kvantitetom kao metodom za pridobijanje kupaca. Ne radimo to na PrivateVPN. Vjerujemo u kvalitetu i nikada neće ulagati u količinu u odnosu na kvalitetu jer je dobro imati tisuće poslužitelja, a kupci koji vole zabavu brzo će shvatiti probleme.

Naravno, lako je reći da je sve to. U konačnici, mi smo posao i kao i svaki posao, želimo se pozicionirati na privlačan način za vas. Zbog toga nudimo PrivateVPN potpuno besplatno, bez ikakvih ograničenja, da biste ga isprobali i uvjerili se sami.

Bez obzira jeste li s PrivateVPN ili ne, ovisno o tome koji uređaj želite gledati, trebat će vam i HBO aplikacija ili će je možda na neki drugi način željeti. To je ono što ćemo opisati u nastavku.

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji na Apple uređajima

Pod Apple uređajima mislimo na sviđa iPada i iPhonea.

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji na ovim?

  • Prvo se odjavite s iCloud računa.
  • Nakon što to učinite, izradite novi sa sjedištem u SAD-u.
  • Preuzmite HBO SADA.

Jednostavno, ali u isto vrijeme, pomalo komplicirano kao da ćete se odlučiti samo za promjenu regije vašeg tekućeg računa, izgubit ćete sve. Zbog toga je ključno stvoriti novi.

I naravno, možete se prebacivati ​​između računa po želji bez gubitka podataka.

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji na Android uređajima

Kada je riječ o Android uređajima, koraci se razlikuju. U ovom slučaju trebate promijeniti regiju na svom trenutnom računu.

Google ima sjajan vodič oko njega. Pobrinite se da promijenite regiju u UK ili neku drugu lokaciju koju PrivateVPN podržava za HBO.

Kako gledati HBO u Velikoj Britaniji na svom TV-u

Nažalost, što se tiče gledanja HBO-a u Velikoj Britaniji ako ga već nemate kod svog TV davatelja, vrlo ste ograničeni.

Odmah zaboravite na korištenje većine pametnih televizora.

Samo uređaji koji pokreću Android TV ili Amazon Fire TV Stick moći će na vašem televizoru pokretati HBO u Velikoj Britaniji..

Zašto? Kao što standardni pametni televizori i platforme kao što su Apple TV, Roku ili čak Chromecast ne podržavaju VPN usluge i na taj način vam neće dopustiti gledanje HBO-a u Velikoj Britaniji na vašem televizoru, sve dok HBO ne postane službeno dostupan u Velikoj Britaniji..

Naše rješenje? Nabavite Amazon Fire TV Stick ili neku Android TV kutiju / stick. Ne koštaju puno i ne podržavaju VPN usluge stvarajući nevjerojatne mogućnosti ako želite gledati druge usluge u Velikoj Britaniji, bilo da je to DAZN ili Hulu.

Tako gledati HBO u Velikoj Britaniji

Tvrdi? Nije najteže. Srećom u Velikoj Britaniji je lako gledati HBO, iako bi, naravno, to moglo biti i puno lakše.

Ali dok to ne bude, ovo je tvoj najbolji snimak.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me