Kako gledati Game of Thrones sezona 8 izvan SAD-a

Kako gledati Game of Thrones sezona 8 izvan SAD-a

Autor Michael Smolski, 2019-02-13 18:21:24 u zabavi


Kad provedete 2 godine praveći 6 epizoda u sezoni s ljudima koji su ga gledali već nazivajući "6 filmova", znajte da ste spremni na poslasticu što kvalitetnije. A s obzirom na to koliko još ostaje znati, ako ne gledate Game of Thrones sezona 8 odmah, morat ćete se suočiti sa spojlerima. Kako to izbjegavati? Gledajući ga odmah. I zato tražite kako gledati Game of Thrones sezonu 8 izvan SAD-a. Dok ste povezani sa SAD-om bez obzira na to gdje živite, možda nećete moći gledati Game of Thrones sezona 8 izvan SAD-a dovoljno brzo da spojleri ne bi uništili vaše iskustvo.

Zbog toga smo napravili kako gledati 8. sezonu Game of Thrones izvan američke pošte.

Koje mogućnosti imate ako želite gledati Game of Thrones Sezona 8 izvan SAD-a?

Postoje samo 3 mogućnosti ako želite gledati Game of Thrones sezona 8.

  1. Gledate ga na HBO-u sa svojom TV pretplatom. Najvjerojatnije trošak preko 50 eura mjesečno. Najmanje 40 eura viška. Također nije sjajna opcija ako puno putujete. HBO nudi HBO GO koji je besplatna usluga za ljude koji već imaju pristup HBO-u u SAD-u, ali vi ste ovdje jer želite gledati Game of Thrones u sezoni 8 izvan SAD-a..
  2. Ilegalno ga gledate na internetu. Sada tehnički strujanje sadržaja nije svugdje ilegalno, no želite li iskreno potrošiti vrijeme pokušavajući pronaći stream koji radi na web lokacijama ispunjenim zlonamjernim softverom svih vrsta? Ako ste voljni zaraziti svoje računalo, onda u redu, ali nemojte pogriješiti, Games of Thrones neće biti toliko dostupan za streaming kao druge emisije, i što je najvažnije, želite li gledati TV emisiju koja je najvjerojatnije će vam isporučiti nešto što nikad nije isporučeno u šaljivoj kvaliteti? Ja ne.
  3. Pretplatite se na HBO NOW, koji je usluga na zahtjev HBO-a, koja nudi neograničen sadržaj nalik HBO-u, ali za puno niže cijene nego kod TV pretplate. U stvari, možete dobiti HBO NOW, Hulu, Netflix i DAZN, pružajući vam puno više sadržaja nego na TV-u, po povoljnijoj cijeni sa sadržajem koji zapravo želite gledati, poput Game of Thrones na HBO-u koji je što ste ovdje, ili sportovi uživo na DAZN-u.

Ako želite gledati Game Of Thrones Season 8, HBO SADA će vam omogućiti gledanje kad god želite, u najboljoj mogućoj kvaliteti, tako da ga možete gledati bez da se bavite upozorenjem o spoileru.. Problem? HBO SADA zapravo ne djeluje izvan SAD-a. Uostalom, ako jeste, vjerojatno ne biste trebali tražiti način da gledate Game of Thrones Season 8 izvan SAD-a.

Kako ćete dobiti HBO sada gledati Game of Thrones, sezona 8, izvan SAD-a?

Svodi se na to da varate HBO-om misleći da ste u SAD-u.

To je sve što trebate učiniti kako biste mogli gledati Game of Thrones sezonu 8 izvan SAD-a.

Kako to zapravo radite??

Korištenjem virtualne privatne mreže kako bi virtualno bili u SAD-u. Jednostavno je kao odabir američkog poslužitelja i odlazak na web mjesto HBO-a.

Pod uvjetom da koristite pravu virtualnu privatnu mrežu. I tu dolazi naša usluga PrivateVPN. Na tržištu ne nudimo najviše moguće poslužitelje, ali poslužitelje koje imamo, pobrinemo se da nisu poslužitelji bez vrijednosti za ljude koji žele pristupiti zabavi. Razmislite, želite li imati mogućnost povezivanja s 30 različitih američkih poslužitelja ako većina ne radi s bilo kojom od usluga koje želite koristiti kao što su American Netflix, Amazon Prime ili Hulu? Hm.

Stvar je u tome što nije tako jednostavno kao imati VPN zbog činjenice da likovi HBO-a znaju da ljudi mogu samo koristiti VPN da bi zaobišli geo-blokove i na taj način uložiti dodatne napore kako bi spriječili rad usluga.

S PrivateVPN-om moći ćete gledati Game of Thrones sezonu 8 izvan SAD-a, kao i sve druge usluge koje smo ranije spomenuli. I neće biti besplatno, ali ako želite biti legalni i gledati u daleko superiornijoj kvaliteti bez da morate prolaziti kroz čudne stranice, onda je HBO SADA najbolji način da to učinite, bilo u SAD-u ili ne. I najjeftinija metoda vani također.

Tako možete gledati Game of Thrones, sezona 8, izvan SAD-a

Budimo iskreni, Game of Thrones je najuzbudljivije izdanje godine. Jedna koju svi nestrpljivo čekaju. Možda ste ovdje mjesecima prije izlaska u travnju. Možda ste ovdje nakon toga, u bilo kojem slučaju, ako želite gledati Games of Thrones sezonu 8 izvan SAD-a, evo kako to učiniti.

Jedini problem? Da nikada nećemo moći pisati o tome kako gledati Game of Thrones sezonu 9 kao nakon sezone 8, to je to. Sve ove godine gledanja vode do trenutka u kojem više nema Game of Thrones. Možda je to razlog zašto biste trebali provjeriti naš popis emisija vrijednih bingeva koje ćete gledati na Netflixu 2019. godine da biste popunili tu rupu nakon što Game Game of Thrones bude gotov i prašen..

A ako tražite kako preuzeti HBO NOW na telefon, o tome imamo i post. Iako mi, najvjerovatnije, preporučujemo da gledate Game of Thrones na većem ekranu, i tu će vam ovaj post pomoći..

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me