Kako gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi

Kako gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi

Autor Michael Smolski, 2019-03-04 11:39:20 u zabavi


Ovo vam sigurno mora biti teško. S jedne strane, činjenica da tražite Kanadnu igru ​​prijestolja 8 u Kanadi znači da ste ili blizu početka sezone 8 ili da je ona već započela. Ali s druge strane to znači da je ovo posljednji put da ćete ikada tražiti kako gledati Game of Thrones jer je ovo posljednja sezona i to je nakon toga. 8 godina gledanja koje se spuštaju na posljednjih 6 epizoda, a nakon toga, dobro je to. Ne više.

Ali nemojmo sada biti tužni, pomoći ćemo vam da gledate Game of Thrones Season 8 u Kanadi, a nakon toga, možda, u nekim drugim emisijama ili uslugama, tako da imate čime ispuniti vrijeme u TV emisiji.

Koje su vaše mogućnosti ako želite gledati Game of Thrones, sezona 8 u Kanadi?

 1. S TV pretplatom koja se sastoji od HBO-a. To bi mogla biti jednostavnija metoda jer ne zahtijeva postavljanje alata, ali ujedno je i najskuplja opcija koja se sastoji od ugovora iz kojih ne možete izaći u bilo kojem trenutku.
 2. Web stranice za strujanje možete pronaći na internetu. Ovo je način koji će potrajati dosta vremena, budući da će se potoci Game of Thrones srušiti jako puno nakon što se premijerno predstave, a sve što bude prisutno bit će kakvoće koja nije dostojna gledati predstavu kalibra Game of Thrones.
 3. Koristite HBO SADA koji je najbolji način gledanja Game of Thrones sezone 8 u Kanadi gdje god da ste u najboljoj mogućoj kvaliteti, zajedno s mnogim drugim emisijama i filmovima.

Korak 3 najjeftinija je i najbolja metoda ako želite gledati Game of Thrones sezona 8 u Kanadi. Problem? Metoda ne uspijeva u Kanadi i mnogim drugim zemljama.

Ali mi smo tu da vam pomognemo gledati Game of Thrones sezonu 8 u Kanadi i postoji način da to učinite, samo je potrebno neko pravo znanje koje ćemo podijeliti u nastavku.

Kako gledati Game of Thrones sezona 8 u Kanadi uz HBO SADA

Da biste gledali Game of Thrones Season 8 u Kanadi s HBO-om SADA, morate navesti HBO-a da pomisli da ste u SAD-u i to je otprilike to minus ono što vi, naravno, prvo morate dobiti pretplatu na HBO Now.

Za upotrebu HBO SADA u Kanadi trebate koristiti VPN. VPN vam omogućuje da virtualno promijenite svoju lokaciju omogućavajući vam da budete u SAD-u bez da budete tamo i na taj način pristupite HBO-u SAD-u ili sličnim američkim Netflix-om.

Ipak, sve VPN usluge ne rade s HBO-om. To je zato što su sviđali HBO-a i drugih tvrtki svjesni da VPN usluge postoje i moraju se potruditi da ih spriječe da rade što rezultira time da većina VPN usluga pruža poslužitelje bez ikakve koristi.

Na PrivateVPN-u ne pružamo većinu poslužitelja na tržištu, no mi osiguravamo da naši poslužitelji rade s zabavnim platformama kojima zapravo želite pristupiti da li je to američki Netflix, Hulu ili HBO SADA da biste gledali Game of Thrones, sezona 8 u Kanadi.

Spajanjem na pravi američki poslužitelj s PrivateVPN-om moći ćete pristupiti HBO NOW. Naša aplikacija trebala bi vam reći koji poslužitelj radi s kojom uslugom, ovisno o tome kada ovo čitate, ali ako ih ne bude isprobao jedan po jedan, i to ćete brzo saznati.

To će vam omogućiti gledanje Game of Thrones sezone 8 u Kanadi što se tiče web preglednika, ali ako ga želite gledati na svom telefonu ili Amazon Fire TV Stick-u, morate primijeniti još nekoliko koraka.

Kako gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi na Apple uređajima

Ako baš sada potražite HBO u Apple App Storeu, neće se pojaviti.

Prvo što trebate učiniti je odjaviti se s računa iCloud, a zatim kreirati novi sa svojom lokacijom u SAD-u..

Promjenom lokacije vašeg trenutnog računa riješit ćete se svega što imate, dok ćete tom metodom moći gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi, nemojte to činiti.

Izrada novog računa omogućit će vam da zadržite trenutne stvari, a nakon što preuzmete HBO NOW, možete se prebaciti na svoj drugi račun.

Kako gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi na Android uređajima

Na Android uređajima radite suprotno od onoga na Apple uređajima.

Zaista morate promijeniti lokaciju u svojoj trenutnoj trgovini.

 • Da biste to učinili, idite na payments.google.com i kliknite na postavke.
 • Pritisnite na Zemlja nakon čega slijedi Nastavi.
 • Odaberite SAD kao svoju zemlju unošenjem američke adrese.
 • Nakon što to učinite, na svom uređaju uđite postavke i pritisnite dalje Aplikacije nakon čega slijedi Google Play Store. tisak Prisilno zaustaviti.
 • Zatim, kad završite s tim, idite na skladištenje, i pritisnite na Google Play trgovina, i na kraju kliknite na OBRIŠI PODATKE gumb u kapicama.

To bi vam trebalo omogućiti da preuzmete HBO NOW da biste gledali Game of Thrones sezona 8 u Kanadi, ali ako se ne dogodi, ponovite silu zaustavljanja i brisanje podataka.

Kako gledati Game of Thrones Season 8 u Kanadi na Amazon Fire TV Stick uređajima

 • Idite na web stranicu Amazona. pritisni Vaš korisnički račun.
 • Eto na Sadržaj i uređaji gdje trebate promijeniti svoju lokaciju da biste bili u SAD-u.
 • Nakon što to učinite, uđite na svoj Fire TV Stick Postavke, Moj račun, slijedi odjaviti zbog čega ćete se morati ponovno prijaviti.

A to će vam omogućiti gledanje Game of Thrones sezone 8 u Kanadi na Amazon Fire uređajima.

Iako neki ljudi imaju problema s preuzimanjem kartica zbog izdavanja karata u Kanadi. Ako imate problem sa stvarnim preuzimanjem, prvo uklonite trenutne načine plaćanja i ako to ne uspije,

nabavite unaprijed plaćenu američku karticu ili čak samo virtualnu karticu. Amazon nije previše zajeban u pogledu kartica, za razliku od mnogih drugih tvrtki.

Tako je gledati Game of Thrones, sezona 8 u Kanadi

Htjeli ste znati to gledati, a sada znate. Ali nakon što završite, to je to, zbog čega smo objavili i kako gledati američki Netflix u Kanadi ili o tome kako postaviti Hulu da vam preporučamo da provjerite kako biste mogli pristupiti više sadržaja nego ikad, ako HBO SADA nije nije ti dovoljno.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me