Kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji (korak po korak)

Kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji (korak po korak)

Autor Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 u zabavi


Većina vodiča o tome kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji propuštaju ključni aspekt dobivanja ESPN + u Velikoj Britaniji, koji se pomoću desne kartice prijavljuju na ESPN+. To je slučaj čak i na većim web lokacijama „pouzdanima“. Nije dovoljno da ESPN + pomisli da ste u SAD-u.

U ovom ćemo vodiču prolaziti kroz cijeli proces dobivanja ESPN + u Velikoj Britaniji, od registracije do zavaravanja ESPN-a do razmišljanja da ste u SAD-u..

Nešto što trebate znati prije nego što pročitate ovaj vodič o tome kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji

ESPN + neće vam pružiti sav ESPN sadržaj.

S članstvom u ESPN +, imat ćete pristup originalnom sadržaju ESPN-a, kao i nekim vrhunskim sportskim dokumentarnim filmovima, kao i mnogim sportovima uživo, bilo da se radi o fakultetima ili profesionalnim sportovima, ali nećete imati pristup ESPN kanalima. Za to treba imati pretplatu na američku TV.

ESPN + i dalje će vam ponuditi većinu tog sadržaja, ali ne i cijeli sadržaj. Nešto čega treba biti svjestan. Oh, a ako želite pristupiti više europskog sadržaja, toplo vam preporučujemo da potražite naš DAZN vodič. Pruža sviđa Premier ligi i Ligi prvaka za djelić cijene pretplate na televiziju, a mi imamo vodič o tome kako je deblokirati.

Bilo kako bilo, na našim blogovima objavljujemo kako deblokirati zabavni sadržaj kojem želite pristupiti, uključujući kako pristupiti Hulu u Velikoj Britaniji..

Kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji

Postoje samo 2 koraka koja morate poduzeti ako želite gledati ESPN u Velikoj Britaniji.

  1. Izradite ESPN + račun za koji je potrebna američka kartica.
  2. Budala ESPN da misli kako ste u SAD-u.

Provest ćemo vas kako to učiniti, čak i ako trenutno nemate američku karticu.

Stvaranje ESPN + računa za gledanje ESPN + u Velikoj Britaniji

Ako putujete u Veliku Britaniju i imate američku karticu, taj korak ne morate ni čitati.

Za ostale koji su živjeli u Velikoj Britaniji i nemaju američku karticu?

Koristite Revolut koji možda već imate.

Revolut, iz nekog razloga, djeluje i s Huluom i s ESPN-om+. Isprobali smo i premium, metalne i virtualne kartice koje nude, a one jednostavno rade.

E sad, ne znamo hoće li to uvijek biti tako, ali za sada ćete s Revolutom moći gledati ESPN + u Velikoj Britaniji.

PrivateVPN nije ni na koji način povezan s Revolutom. Baš nam je stalo da riješimo sva vaša pitanja sigurnosti i zabave koja radimo na našem blogu.

Izvrsna stvar u vezi s Revolutom je što ga je nevjerojatno lako postaviti jer je internetska banka koja stvari radi drugačije, a budući da korisnicima nude premium i metalne virtualne kartice, možete početi s ESPN + odmah. Oh, i to je lako otkazati ako ova metoda u budućnosti prestane raditi.

Ako to uspije, obavijestite nas kako bismo mogli pomoći drugima koji pokušavaju shvatiti kako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji..

Alternativa?

  1. Pitajte nekoga s američkom karticom ako vam može pomoći s stvaranjem računa ili ako mogu dijeliti račun s vama.
  2. Nabavite unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u.
  3. Nabavite virtualnu unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u.

Za korake 3 i 4 trebat će neko istraživanje na Googleu i možda će trebati neko vrijeme, ali treba vam pribaviti radnu karticu s malo strpljenja.

U ovom smo koraku opisali kako stvoriti ESPN + račun za gledanje ESPN + u Velikoj Britaniji, ali prvo morate prevariti ESPN + u razmišljanju da ste u SAD-u koje pokrivamo u nastavku.

Kako zavarati ESPN + za gledanje ESPN + u Velikoj Britaniji

Ako želite gledati ESPN + u Velikoj Britaniji, ESPN + mora misliti da ste stalno u SAD-u. A za to trebate koristiti VPN.

VPN usluge omogućuju vam da virtualno promijenite svoju lokaciju tako da bude bilo gdje u svijetu, pod uvjetom da VPN usluga koju koristite ima tamo poslužitelje. PrivateVPN? Neće vam dozvoliti da se povežete sa svakim gradom na svijetu. Ono što će vam omogućiti jest deblokiranje zabavnih usluga koje želite deblokirati, poput ESPN +, DAZN, Hulu, američkog Netflixa i američkog Amazona Prime. To čini fokusirajući se na kvalitetu, a ne na kvaliteti.

U poslovne svrhe, možda bi imalo smisla povezati se s određenom lokacijom, ali u zabavne svrhe to nije slučaj.

Pogledajte, platforme poput ESPN + moraju uložiti napore kako bi spriječili VPN usluge da rade kako ne bi došlo do problema. Uostalom, oni ne posjeduju seriju A. Ako je gledate na njihovoj platformi u Velikoj Britaniji, a imaju pravo samo pokazati je u SAD-u, mogli bi imati problema s kršenjem njihovih pravnih sporazuma. Zato većina standardnih VPN poslužitelja ne radi s takvim uslugama.

Potpuni popis usluga koje podržavamo potražite u našoj aplikaciji ili našem blogu. A ako vidite da usluga kojoj želite pristupiti nije spomenuta, kontaktirajte našu korisničku službu ili još bolje, isprobajte sami jer nudimo 7-dnevno probno razdoblje bez rizika. Samo unesite svoju e-poštu i zaporku i spremni ste za rad, s mogućnošću spajanja na do 6 uređaja u bilo kojem trenutku, bez ikakvih ograničenja brzine.

Tako gledati ESPN + u Velikoj Britaniji

Na našem blogu radimo stvari drugačije jer stvari testiramo prije nego što pišemo o njima. A ako vam se ovo učini korisnim i planirate koristiti PrivateVPN za gledanje ESPN + u Velikoj Britaniji, onda ćete sigurno pronaći naš blog korisnim za otkrivanje ostalih usluga koje možete deblokirati, kao i o tome kako bolje ostati zaštićeni na internetu.

Jednu stvar koju nismo spomenuli? Da na većini pametnih televizora i platformi kao što su Apple TV, Chromecast i Roku nećete moći gledati ESPN + u Velikoj Britaniji, jer ove platforme jednostavno ne podržavaju VPN usluge. Što možeš učiniti? Instalirajte VPN na usmjerivač - nije fantastična opcija, ali mogućnost koju pokrivamo na našoj web stranici.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me