Kako gledati ESPN + u Australiji (korak po korak)

Kako gledati ESPN + u Australiji (korak po korak)

By PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17 u zabavi


ESPN + jedna je od najboljih i najjeftinijih opcija za gledanje sportskih sportova uživo. 4,99 dolara mjesečno za neke od najboljih nogometa, sportskih sveučilišta, UFC-a, MLB-a i mnogih drugih sportova i liga. Pitanje? Da u Australiji ne možete gledati ESPN +. Barem ne bez poduzimanja nekih koraka koje smo obuhvatili u ovom vodiču.

Koji koraci? Kada je riječ o ESPN +, postoje samo 2.

  1. Stvorite ESPN + račun s karticom izdanom u Americi.
  2. Budala ESPN + misleći da ste u SAD-u.

S likom Hulu koji je u vlasništvu Disneya i koji je također vlasnik ESPN +, tu je i korak da promijenite lokaciju svoje prodajne trgovine kako biste preuzeli aplikaciju, ali ESPN aplikacija dostupna je u trgovinama aplikacija širom svijeta.

Možda mislite da zbog prvog koraka neće biti lako gledati ESPN + u Australiji, a sigurno neće biti tako jednostavno kao što je to gledanje američkog Netflixa u Australiji, ali možda za 4,99 dolara mjesečno isplati se nabaviti u svakom slučaju, pa ćemo vas provesti kroz korak po korak.

Stvaranje ESPN + računa za gledanje ESPN + u Australiji

Zavaravanje ESPN + u pomisli da ste u SAD-u prvi je korak kada je u pitanju stvaranje ESPN + računa. To pokrivamo u sljedećem koraku.

Učinio to? Sjajno.

Za stvaranje ESPN + računa kao što smo već spomenuli potrebna vam je američka kartica.

Međutim, možda neće biti toliko komplicirano koliko zvuči.

Prvo pokušajte sa svojom karticom. Neke kartice iz nekih banaka ili usluga izdaju se u SAD-u, čak i ako tamo ne živite.

Ako to ne uspije, vaša je najbolja opklada možda Revolut.

Revolut iz nekog razloga funkcionira i s ESPN + i Huluom (u ovom trenutku) i dostupan je kao beta u Australiji.

Isprobali smo i premium Revolut kartice, kao i virtualne kartice, i sve je funkcioniralo.

Ne znamo hoće li to uvijek raditi, niti je PrivateVPN na bilo koji način povezan s Revolutom, ali trenutno je pouzdana metoda koja djeluje i najbrže..

Ne želite koristiti Revolut? Evo još nekoliko prijedloga:

  1. Pitajte prijatelja u SAD-u mogu li stvoriti račun za vas ili ako mogu podijeliti svoj trenutni. Ponuda platiti ako treba.
  2. Nabavite unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u.
  3. Nabavite virtualnu unaprijed plaćenu karticu izdanu u SAD-u.

Alternativa možda nije tako brza ili sigurna kao što je Revolut, ali s nekim istraživanjem na Googleu naći ćete neke alternative koje će raditi s ESPN-om+.

Gledajte ESPN + u Australiji tako što ESPN misli da se nalazite u SAD-u

Jedini način da se zavara ESPN + jest tako što se virtualno nalazi u SAD-u.

To radite s VPN-om.

VPN vam omogućuje virtualnu promjenu lokacije, istovremeno vas štiti na internetu promjenom IP-a i enkripcijom. U ovom slučaju činjenica je da vam omogućuju da virtualno promijenite svoju lokaciju.

Osim toga, sama VPN nije dovoljna.

Morate biti sigurni da VPN usluga koju koristite podržava ESPN+. Postoji stotine VPN pružatelja usluga koji se vole oglašavati na koliko poslužitelja imaju. I to je pametno. Uostalom, radimo ljubavnu količinu. Međutim, što se zabave tiče, to nije količina. Kvaliteta.

To je zato što platforme poput ESPN + poduzimaju mjere kako bi spriječile rad VPN usluga. Moraju. Mnogo je novca na liniji i ako nekoga izvan SAD-a puste da gleda ESPN + kada nije platio da se prava za taj sadržaj prikaže negdje drugdje, oni krše ugovorne ugovore. Kao rezultat, platforme poput ESPN + poduzimaju mjere protiv VPN usluga.

PrivateVPN podržava i ESPN + i Hulu među mnogim drugim blokiranim uslugama u Australiji.

I najbolja stvar? Možete to isprobati sami, bez rizika. Samo unesite svoju e-poštu i zaporku, a vi ćete biti slobodni za 7 dana, uz našu besplatnu probnu inačicu. Oh, a pošto je ovo 7-dnevno probno razdoblje, možete imati potpuno povjerenje u rad ESPN + na poslu, i u najgorem slučaju, ne gubite ništa.

Možete li koristiti besplatni VPN za gledanje ESPN + u Australiji?

Možda razmišljate o tome da potražite potpuno besplatan VPN za to.

Ne postoji nijedan.

Besplatne VPN usluge ne deblokirajte Zabava. Omogućuju samo osnovne VPN značajke.

Čak i ako su podržavali zabavne usluge poput ESPN +, ta veza ne bi bila dovoljno jaka za strujanje, nema veze sa streamingom uživo.

Na PrivateVPN razumijemo da nisu svi u mogućnosti trošiti dvocifre mjesečno na VPN usluzi. Također razumijemo da je kvaliteta važna. Ujedinili smo i nevjerojatnu vrijednost pružiti kvalitetu do koje ljudi brinu i podršku uslugama koje su doista važne.

Što treba znati o gledanju ESPN + u Australiji

ESPN kanali nisu podržani na ESPN+.

ESPN + pružit će vam širok raspon strujanja, ali neće vam pružiti sve njih, jer je mali dio njih isključivo za ESPN kanale koji nisu dio ESPN-a+. Ako im želite pristupiti putem Interneta, potrebna vam je TV pretplata koja dolazi s ESPN-om i to većini ne vrijedi većinu jer će koštati previše i previše komplicirano.

Uz to rečeno, ESPN + bi trebao biti dovoljan za većinu, jer sveukupno nudi daleko više sadržaja nego što je dostupno na ESPN kanalima, a nedostaje određeni sadržaj. A ako vam ESPN + nije dovoljan, DAZN je sportski Netflix, a mi smo otkrili kako to prije učiniti u Australiji.

Prije odlaska, ako želite gledati ESPN + u Australiji, morate znati još jednu stvar...

ESPN + neće raditi na vašim Apple TV, Chromecast, Roku, igraćim konzolama ili pametnim televizorima. Te platforme jednostavno ne podržavaju VPN usluge, pa ova metoda neće funkcionirati. Uz to rečeno, ako stvarno trebate gledati ESPN + u Australiji na jednom od ovih uređaja, postoji način da to učinite ... ako na ruter instalirate VPN.

To uopće nije idealna metoda i nije nešto što toplo preporučujemo, ali to je opcija koju pokrivamo na našoj web stranici. Inače, samo nabavite Fire TV Stick i povežite ga s televizorom. Pristupačan je i podržava VPN usluge poput PrivateVPN.

Tako gledati ESPN + u Australiji

Malo je jednostavnije gledati ESPN + u Australiji nego što to vole Hulu ili DAZN, ali nije baš tako jednostavno kao što je to gledati američki Netflix u Australiji.

PrivateVPN? Omogućit će vam da gledate sve njih iako i puno više o čemu pišemo na našem blogu. Isprobajte sami naše 7-dnevno suđenje bez rizika.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me