Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji (na svim uređajima)

Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji (na svim uređajima)

Autor Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 u zabavi


Želite li znati gledati DAZN u Velikoj Britaniji? Naravno da jesi, DAZN je poput Netflixa živih sportova u kojima možete gledati bilo što, od MLS-a do Lige prvaka.

U stvari, DAZN plus Netflix / Hulu eliminira potrebu za TV pretplatom kao da se bavite sportom i imate TV emisije & filmove, možete gledati što god želite gdje god želite. Sjajan život, ha?

Postoji samo jedan problem. DAZN djeluje samo u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Italiji, Kanadi i Japanu. Iako je osnovan u Velikoj Britaniji ... on ne radi u Velikoj Britaniji, zbog čega ovdje tražite način gledanja DAZN-a u Velikoj Britaniji na svim uređajima.

Srećom, postoji način, i danas ćemo to podijeliti.

Što je tako dobro u vezi s DAZN-om zbog čega biste htjeli znati kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji?

Vaš TV pružatelj usluga može vam pružiti nekoliko sportskih kanala, ali nijedan od tih kanala neće vam pružiti svaki sportski događaj koji želite gledati.

Želite vidjeti kako Torres, Iniesta i Podolski igraju u Japanu? Ne na većini kanala. DAZN? Omogućuje vam gledanje ne samo top lige, već i druge i treće lige.

DAZN je platforma koja vam omogućuje gledanje sporta koji želite odmah, umjesto da morate biti selektivni zbog ograničenog izbora koji vam pruža pružatelj usluga TV-a koji vam naplaćuje paket za više sportskih kanala.

Ronaldo koji je prije nekoliko dana potpisao s DAZN-om kao njihov globalni ambasador, izjavio je da: „Svijet se mijenja i zahvaljujući inovativnom pristupu, DAZN ruši prepreke sportskim fanovima.“

I istina DAZN uklanja probleme.

Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji u 2018. godini?

Sve se svodi na vašu lokaciju na kraju dana zbog prava. DAZN nema prava svirati sportove koje imaju svugdje, a dok to ne učine, neće se moći proširiti u Britaniju u kojoj su već ... i raditi na pomaganju drugim zemljama da gledaju DAZN.

Da biste mogli gledati DAZN u Velikoj Britaniji, morate biti izvan Velike Britanije i u nekoj od zemalja koje DAZN podržava. Trebate tražiti ili Kanadu, Italiju, Austriju ili Njemačku.

Jeste li trebali letjeti tamo? Ne. Ne brini zbog toga.

Ali trebate DAZN da mislite da niste u Velikoj Britaniji ako ga želite gledati.

Kako uvjeriti DAZN da se ne nalazite u Velikoj Britaniji, nego u nekoj od radnih zemalja? Upotrebom VPN-a.

VPN je virtualna privatna mreža.

Omogućuje vam da virtualno budete u drugoj zemlji.

Ali...

Za gledanje DAZN-a u Velikoj Britaniji potreban vam je pravi VPN jer inače neće funkcionirati. Spajanje na poslužitelj u Kanadi nije dovoljno. Upravo ćete dobiti ovu poruku...

Morate se povezati s poslužiteljem u zemlji koja podržava DAZN, ali morate se povezati i s poslužiteljem koji radi s DAZN-om. A nema ih mnogo. DAZN rade sjajan posao u sprečavanju upotrebe VPN-ova i na kraju krajeva, baš kao i Hulu, oni to uglavnom moraju zbog svog prava na emitiranje sadržaja ograničenog na nekoliko zemalja.

PrivateVPN podržava DAZN. Pretplatite se na naš postupak od 30 sekundi koji je prilično jednostavan za napraviti. A zatim, dobro, nakon što preuzmete našeg klijenta koji možete preuzeti nalik Amazon Fire TV Stick, Androidu, iOS-u, Windows-u i Mac-u, povežite se s našim poslužiteljem i gledajte DAZN u Velikoj Britaniji..

Naravno, ne rade ni naši poslužitelji s DAZN-om. Većina usluga uopće ne podržava DAZN. Radimo. Samo ne na svakom poslužitelju.

Morate se povezati s našim serverom Kanade - Toronto 2.

Kad to učinite, dobro, žao nam je svih ostalih koji žive s vama jer ćete u svakom trenutku biti nedostupni.

Dobivanje aplikacije na vašem uređaju dodatni je korak, iako, iako to nije problem na web mjestu na računalu, možda je na vašem mobilnom uređaju.

Nećete biti u mogućnosti gledati DAZN izvan Velike Britanije 2018. godine na Chromecastu Iako

DAZN neće raditi izvan Velike Britanije 2018. za vas na Chromcast-u kao iako je Chromecast stvorio Google, on ne podržava instalaciju Androidovih aplikacija što znači da ne možete instalirati VPN i da vas Chromecast neće vidjeti kao nekoga u Kanadi i sprečava vas da koristite uslugu.

Zato biste trebali prebaciti na Amazon Fire TV Stick.

Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji na Amazon Fire TV Stick-u

Jedino što vam sprječava gledanje DAZN-a u Velikoj Britaniji na Amazon Fire TV stick trenutno je nedostatak DAZN aplikacije na vašem Fire TV Stick-u.

I iskreno, ovo je mjesto gdje bi najbolja opcija bila povezivanje s njemačkim Amazonom, kako bi aplikacija bila dostupna za vas, tako da možete gledati DAZN u Velikoj Britaniji na Amazon Fire TV Stick, vaš Amazon Appstore mora biti u jednoj od zemalja gdje Amazon ima posebno namjenski Appstore.

 • Da biste ga postavili, morate ući u svoje postavke Amazona na vašem web pregledniku pritiskom na Vaš korisnički račun i ulazite u Upravljanje svojim sadržajem i uređajima.
 • Tada morate pritisnuti Postavke gdje ćete vidjeti svoju trenutnu regiju zajedno sa Promijeniti gumb pored njega.
 • Pritisnite to i prebacite se na Njemačku.
 • Tamo trebate navesti njemačku adresu. Umjesto da to izmislite, potražite na njemačkom "njemački generator adresa". To će vam uštedjeti puno vremena jer trebate navesti valjanu adresu.
 • Nakon što dovršite ovaj korak, morat ćete ponovo registrirati uređaj kad ga uključite, ali vidjet ćete aplikaciju DAZN.
 • Nakon toga preuzmite privatnu aplikaciju u Amazon Appstore-u i povežite se s našim poslužiteljem Toronto 2.

Tako gledate DAZN u Velikoj Britaniji na Amazon Fire TV Stick.

Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji na Androidu

Na Androidu možete potražiti "DAZN.apk" na Googleu ako ste previše lijeni da prođete kroz ovaj postupak i instalirate aplikaciju sa dostupnim opcijama za razvojne programere. Ali to nije sigurna metoda jer bi se aplikacija mogla ugroziti.

 • Da biste promijenili državu svoje Play Store, morate se obratiti payments.google.com i kliknite na postavke.
 • Tamo pritisnite Zemlja i pritisnite nastavak.
 • Odaberi Njemačka kao zemlju i potražite na Googleu "njemački generator adresa" i navedite tu adresu.
 • To će vam uštedjeti vrijeme jer će biti važeće. Pošaljite to i na kraju uđite postavke na vašem uređaju, a zatim Aplikacije gdje trebate pronaći Google Play trgovina i pritisnite Prisilno zaustaviti nakon čega slijedi pritiskanje skladištenje te klikom na gumb u velikim slovima koji se navodi OBRIŠI PODATKE.

Ponovite posljednji korak nekoliko puta ako se DAZN ne prikazuje, a nakon toga preuzmite PrivateVPN i povežite se s poslužiteljem Toronto 2, i tako gledate DAZN u Velikoj Britaniji na Androidu.

Kako gledati DAZN u Velikoj Britaniji na iOS uređajima

Na Appleovim uređajima ovo je puno lakše nego na Android uređajima, osim što morate biti oprezni jer ako pokušate duplicirati samo promjenu lokacija poput Androida, riješit ćete se svih aplikacija koje ste ikada imali.

 • Prvi korak gledanja DAZN-a u Velikoj Britaniji na iOS uređajima je odjava s vašeg trenutnog iCloud računa.
 • Drugo, uđite postavke slijedi iCloud gdje će se nalaziti gumb koji se odnosi na izradu novog Apple ID-a.
 • Neka bude, ali s njemačkom adresom.
 • Još jednom trebate potražiti "njemački generator adresa" na Googleu i navesti njemačku adresu.
 • Nakon toga DAZN ćete moći pronaći u Apple App Storeu iako ste u Velikoj Britaniji.

Nakon toga preostaje samo instalirati PrivateVPN i povezati se s našim poslužiteljima Toronto 2.

Naravno, ako se želite vratiti u Veliku Britaniju u smislu kasnijeg preuzimanja ekskluzivnih aplikacija iz Velike Britanije, jednostavno se prijavite na svoj drugi račun.

Prestanite biti ilegalni dok gledate loše kvalitete - gledajte DAZN u Velikoj Britaniji

Nije da su svi pohlepni i da ne žele platiti. To je da većina stvari koje ljudi žele gledati nisu dostupne, a jedino mjesto na kojem mogu pronaći je sadržaj na internetu i loše kvalitete.

Ako možete pristupiti DAZN-u u Velikoj Britaniji putem PrivateVPN-a, možete gledati sve sportske događaje koje volite, kvalitetno i legalno.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me