Kako gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine

Kako gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine

By PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 na Web lokaciji


DAZN eliminira potrebu za pretjeranom cijenom pretplata na televiziji i omogućuje vam gledanje sportskog događaja koji zapravo želite gledati. Osim što ne radi na većini planeta, zato tražite 2019. gledati DAZN izvan Njemačke. Možda živite u Njemačkoj ili nekoj drugoj podržanoj zemlji i želite putovati, ali znate da ste pobijedili Nećete moći gledati DAZN jednom kad ostavite besmislenu pretplatu. Znamo kako vam pomoći ili onima koji još nemaju pretplatu, iako će to biti teže učiniti ljudima koji do sada nemaju pretplatu..

Što trebate učiniti da biste 2019. gledali DAZN izvan Njemačke

Ljepota DAZN-a je u tome što je to platforma koja omogućuje gledanje kako želite na Netflixu, osim kada je u pitanju lige na koje imaju prava. Možda ste mjesečno plaćali 50 eura za TV pretplatu, samo da biste gledali utakmice koje je TV dobavljač odabrao za igranje jer su to bili najpopularniji mečevi.


Ali što ako vam nije stalo do najpopularnije utakmice i želite gledati utakmicu vašeg tima koja nije najpopularnija? To je prava ljepota DAZN-a. Omogućuje vam to! DAZN donosi mogućnosti, ali one rade samo ako znate gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine ili bilo koju od drugih podržanih lokacija. A za to su tri vitalna koraka.

  1. Morate napraviti DAZN račun ako ga već nemate.
  2. DAZN mora misliti da ste u Njemačkoj ili bilo koju drugu podržanu regiju DAZN.
  3. Da biste instalirali DAZN, morate prevariti trgovinu aplikacija.

Ovo se možda ne čini teško, ali svi su ti koraci složeniji nego kod većine platformi.

Stvaranje DAZN računa za gledanje DAZN-a izvan Njemačke 2019. godine

Stvaranje DAZN računa. Čini se jednostavno. Osim što nije tako jednostavno kako vam je potrebna kartica izdana u zemlji u kojoj stvarate svoj DAZN račun. Ako već imate DAZN račun, super, ako nemate, morate nabaviti karticu. Ali sada to mora biti kanadska karta koja bi mogla biti pomalo borba za vas.

Razlog za to? Kako ova metoda trenutno djeluje samo s kanadskim DAZN-om.

Kako možete dobiti kanadsku karticu za prijavu u DAZN? Evo naših prijedloga:

  • Nabavite virtualnu karticu koja će biti najbrža moguća metoda. Možda to nije najučinkovitija metoda. Obavite neka istraživanja na Googleu za najbolju unaprijed plaćenu kanadsku karticu. Uspijevaju puno više kad imate novac za njih od samog početka.
  • Pitajte prijatelja iz Kanade. Ako poznajete nekoga iz Kanade, pitajte ga i čak ponudite da dijeli račun. Ili možda već imaju DAZN račun. Možda ih možete podijeliti.
  • Nabavite unaprijed plaćenu karticu. Ovi će vam možda trebati neko vrijeme da priđu, ali to su provjereniji način na koji to funkcioniraju.

Jednom kada imate karticu koja radi, napravite račun. Taj dio je lagan. Samo obavezno navedite kanadsku adresu.

Ali nećete moći uplatiti ni DAZN račun dok ne zavarate DAZN da misli da ste u Kanadi ako želite gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine.

Kako zavarati DAZN za gledanje DAZN-a izvan Njemačke 2019. godine

Ako želite gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine, DAZN mora misliti da ste u podržanoj zemlji.

A to zahtijeva korištenje VPN-a koji podržava DAZN. Ovakav VPN omogućuje vam da svoju lokaciju prebacite na neko drugo mjesto. Problem je što se većina VPN usluga brine za SAD i ništa drugo, a to znači da je DAZN teško raditi, jer je DAZN uglavnom izvan usluge u SAD-u.

PrivateVPN je jedina usluga koja radi s DAZN-om. To je ujedno i najbolja VPN usluga za Netflix na temelju ispitivanja VPN usluga koje je učinio Comparitech.

Trebate imati klijenta PrivateVPN koji radi na Android, Amazon Fire TV uređajima, Apple uređajima i stolnim računalima. Nakon što ga nabavite, morate se povezati s našim DAZN serverom sa sjedištem u Kanadi. Ne rade svi poslužitelji u Kanadi s DAZN-om, ali brzo ćete to shvatiti na temelju toga možete li pristupiti DAZN web mjestu ili ne. Nakon toga, dobro je otići do gledanja DAZN-a izvan Njemačke 2019. godine jer se možete registrirati i možete gledati. A ako imate problema s tim, kontaktirajte našu korisničku podršku.

Osim ako ne želite gledati na svom mobilnom uređaju ili Fire TV Stick / Cube. Za to je potrebna instalacija aplikacije DAZN koja nije tako zgodna.

Kako instalirati DAZN za gledanje DAZN-a izvan Njemačke 2019. na Apple uređajima

Na Apple-ovim telefonima ili tabletima prvo se morate odjaviti s iClouda, nakon čega slijedi stvaranje novog računa sa sjedištem u bilo kojoj od DAZN-ovih regija. To može biti u SAD-u, Njemačkoj ili Kanadi. Ako ste u SAD-u, već imate pristup DAZN-u kakav jest, osim što je sadržaj strahovito ograničen, pa ako želite pristupiti više sadržaja, ionako biste trebali poduzeti sve ove korake spomenute ovdje.

Jednom kada napravite novi iCloud račun sa sjedištem u nekoj od podržanih regija, moći ćete preuzeti DAZN što znači da DAZN možete gledati izvan Njemačke.

Kako instalirati DAZN za gledanje DAZN-a izvan Njemačke 2019. na Androidu

Na Androidu ne biste trebali stvarati novi račun. Radi se o promjeni detalja na vašem trenutnom računu. Idite na payments.google.com i pritisnite dalje postavke slijedi Zemlja. Tamo odaberite SAD, Njemačku ili Kanadu i pritisnite Prisilno zaustaviti. Posljednji korak? Ići postavke slijedi skladištenje i pritisnite dalje Aplikacije tamo gdje trebate pronaći Google Play trgovina. Dok ste tamo, kliknite na OBRIŠI PODATKE.

A to bi vam trebalo omogućiti da vidite DAZN. Možda ćete morati obrisati podatke i ponovo zaustaviti ako to ne uspije. U suprotnom, ponovno pokrenite telefon.

Kako instalirati DAZN za gledanje DAZN-a izvan Njemačke 2019. na Amazonskim uređajima

Na uređajima Amazon, za gledanje DAZN-a izvan Njemačke, za preuzimanje DAZN-a potrebna vam je i valjana kartica.

Ovisno o trgovini koju trenutno koristite za Amazon, izbornik će se malo razlikovati, ali pritisnite na Vaš korisnički račun ili bilo što drugo uz vaše ime, i uđite tamo Sadržaj i uređaji. Tamo trebate ažurirati svoju adresu. U idealnom slučaju u SAD ili Njemačku, jer Kanada nije baš trgovina na Amazonu. Nakon što to učinite, na svom uređaju idite u Postavke, a potom Moj račun i Poništi registraciju. Morat ćete se ponovno prijaviti.

Tako možete gledati DAZN izvan Njemačke 2019. godine

Gledati DAZN izvan Njemačke 2019. nije tako teško, ali većina ljudi to ne bi shvatila bez uputa. Kad pročitate kako to učiniti, shvatit ćete da zapravo nije tako komplicirano. Isto je i s Huluom o kojem imamo i vodiča!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me