Kako gledati DAZN boks bez obzira gdje se nalazite

Kako gledati DAZN boks bez obzira gdje se nalazite

Autor PrivateVPN, 2019-06-12 14:23:46 na Web lokaciji


Boks je skupo gledati. Za gledanje nogometa, sve što trebate je prava TV pretplata s pravim kanalom. Ako želite gledati boks, za mnoge događaje morate platiti pojedinačno. DAZN? To eliminira, s tim da je jedini trošak mjesečna pretplata koju plaćate. I zato tražite kako gledati DAZN boks.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako gledati DAZN boks bez obzira na to gdje se nalazite, jeste li trenutno u mogućnosti napraviti DAZN račun ili ga imate, i nemate nikakvih bokserskih događaja na njemu.

Kako gledati DAZN boks ako nemate DAZN račun

Ako trenutno nemate DAZN račun, to više nego vjerovatno znači da DAZN nije podržan u vašoj regiji.

Prvi korak potreban za stvaranje DAZN računa je prijelaz na sljedeći korak, nakon čega slijedi povratak nakon dovršetka. Ako to ne učinite, bit će vam rečeno da DAZN nije dostupan u vašoj zemlji i da se nećete moći registrirati.

Ključno za stvaranje DAZN računa je imati karticu bilo iz SAD-a, Kanade ili Italije. Ako plaćate račun na talijanskom DAZN-u, morate imati talijansku karticu. Isto vrijedi i za Kanadu i SAD.

A to je ono što čini gledanje boksa DAZN-a teško ako već niste u podržanoj regiji za DAZN.

Naši brzi prijedlozi?

  1. Pitajte nekoga tko već ima DAZN račun ako može dijeliti, ili ako imaju karticu s kojom se možete prijaviti.
  2. Nabavite unaprijed plaćenu karticu na internetu.
  3. Nabavite virtualnu unaprijed plaćenu karticu na internetu.

Na Googleu možete pronaći karticu koja će raditi, uz nekoliko brzih pretraga. Međutim, zapamtite, ključno je imati sredstva na kartici koju ćete koristiti kao što je potrebno za pokretanje računa, čak i ako je probno, u svrhe provjere.

Kako gledati DAZN boks ako se boks ne prikazuje u vašoj regiji

Ako imate DAZN račun u Italiji, ili čak u Kanadi, nedostaje vam DAZN boks. Nije da nikad nećete moći gledati bokserski meč, ali nećete moći pristupiti onoliko boksa koliko DAZN može pokazati.

Rješenje? Da bi DAZN pomislio da ste u SAD-u.

Da vam kažem istinu, američki DAZN ne vrijedi kad je riječ o sportu jer likovi kanadskog DAZN-a nude daleko bogatiji paket s pristupom mnogim raznim sportovima i nekim od najboljih liga, poput Premier lige ili Lige prvaka.

Međutim, kada je u pitanju DAZN boks, američki DAZN nudi najbolju ponudu.

Najbolja stvar? Pomoću metode koju ćemo dijeliti možete bez problema prelaziti s američkog, kanadskog i talijanskog DAZN-a.

Ono što trebate gledati DAZN boks, ali i kako biste mogli stvoriti DAZN račun u prvom redu je VPN.

Da biste objasnili što VPN radi u najjednostavnijoj mogućoj stvari, mijenja vašu lokaciju bez potrebe da se krećete. U SAD-u možete gledati DAZN boks dok ste u stvarnosti i voljeli ste Britaniju.

Ključno je imati VPN koji radi s DAZN-om. To je najveća prepreka kada je u pitanju zavaravanje DAZN-a.

Imati 3.000 poslužitelja i sjajno oglašavanje, ali kad je riječ o zabavi, to je najvažnije zbog kvalitete. I tu dolazi PrivateVPN s podrškom za daleko manji broj poslužitelja od većine ponuda konkurencije, ali s poslužiteljima koji rade s uslugama koje ljudi žele koristiti kao što su DAZN i Hulu.

Spajanjem na PrivateVPN možete prelaziti s američkog, kanadskog i talijanskog DAZN-a po želji, deblokirajući DAZN u svim svojim mogućnostima, a daljnja podrška u budućnosti.

VPN koji podržava DAZN + DAZN račun ključan je za gledanje DAZN boksa. Ali ako želite gledati DAZN na velikom ekranu ili na

svog telefona, možda ćete trebati nastaviti čitati kako biste preuzeli aplikaciju DAZN ako trenutno niste u mogućnosti to učiniti.

Kako gledati DAZN boks na Apple uređajima

Ako se DAZN ne prikaže na vašem uređaju Apple, odjavite se s računa iCloud u odjeljku s postavkama uređaja i napravite novi račun s tim da je lokacija postavljena na jednu od onih koja podržava DAZN, poput SAD-a.

To će vam omogućiti preuzimanje i gledanje boksa DAZN na Apple uređajima.

Ključno je da ne promijenite lokaciju sa svojim trenutnim računom. Zbog toga bi izgubili sve.

Kako gledati DAZN boks na Android uređajima

Kad je riječ o Android uređajima, Google je napravio kratak vodič o promjeni lokacije Android Play Store.

Preporučujemo vam da to provjerite. Isto vrijedi kao i na Appleovim uređajima koji trebaju promijeniti svoju lokaciju kako bi bila lokacija na kojoj je DAZN podržan.

Međutim, možete gledati i DAZN boks u svom web pregledniku, na Androidu, ako omogućite Desktop Mode.

Kako gledati DAZN boks na Amazon Fire TV Stick-u

Za mnoge je ovaj najvažniji jer se sport najbolje gleda na velikom ekranu.

Nažalost, ako želite gledati DAZN boks na televizoru, to ne možete učiniti pomoću Rokua, Chromecasta ili Apple TV-a, jer te platforme ne podržavaju VPN usluge.

Zato je Amazon Fire TV Stick naša preporuka što se tiče gledanja DAZN-a na velikom ekranu ako vaš televizor ne dolazi s Android TV-om.

  • Da biste preuzeli DAZN na svoj Fire TV Stick, idite na svoj trenutni račun Amazon u web-pregledniku.
  • Odaberi Računi & arena i onda Upravljajte svojim računom i sadržajem.
  • U ovom je slučaju promjena regije u SAD-u najjednostavnija metoda dobivanja DAZN-a na Fire TV Stick-u.
  • Idite na svoj Amazon Fire TV uređaj. Odaberi postavke i Moj račun.
  • odjaviti i ponovno se prijavite na svoj račun.

A to će vam omogućiti da preuzmete DAZN na svoj Amazon Fire TV Stick.

Ako imate problema s tim, obratite se našoj službi za korisnike i oni će vam pomoći!

Tako gledati DAZN boks

Nije važno gdje ste. Pomoću PrivateVPN-a možete gledati američki, kanadski i talijanski DAZN na bilo kojem mjestu širom svijeta. Zašto biste trebali platiti 24,95 eura da biste gledali pojedinačnu borbu ako možete plaćati mjesečnu naknadu i dobiti mnogo borbi + drugih sportova, za cijenu manju od jedne borbe?

I dok uz DAZN možete uživati ​​u odličnim sportovima, možete uživati ​​i u većini Netflixovih mjesta širom planeta, uz podršku Hulu, uz PrivateVPN. Spremni za gledanje?

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me