Kako gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u

Kako gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u

Autor Michael Smolski, 2018-03-26 18:10:42 u zabavi


Nabavili ste si Amazon Fire TV Stick jer ste čuli da ovaj pametni televizor može učiniti pametnijim, ali ipak htjeli ste gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV stick i niste mogli. Kako je to? Ako je uređaj tako sjajan da je na američkom Amazonu dobio više od 160 tisuća pregleda s prosjekom 4,5 zvjezdice od 5, kako to onda ne radi s BBC iPlayerom, ali još uvijek radi sa svakom pojedinom aplikacijom, dok većina pametnih televizora nudi samo određena količina aplikacija?

Pogledajte, BBC iPlayer dostupan je na Amazon Fire TV Stick-u. Samo ne za sve. Ali ne morate biti to "svi".

Zašto ne možete prvo gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u?

BBC može kupiti licence koje im omogućuju da prikažu sve što vi i drugi ljudi želite gledati na svojim kanalima i platformama. Ali BBC je britanska televizijska kuća, a to je demografski prikaz koji slijede. Nitko drugi nije važan izvan tog područja. Što više zemalja želite nešto pokazati, to više košta. BBC zapravo neće profitirati od prikazivanja sadržaja u SAD-u. Oglas koji se odnosi na tržište Velike Britanije nema koristi u SAD-u, tako da klijenti koji plaćaju oglase neće imati koristi od ovakvog aranžmana, tako da jednostavno nije od pomoći na bilo koji način.

Ako bi BBC po tom pitanju pokazao sadržaj u SAD-u ili u bilo kojoj drugoj zemlji, oni bi morali potrošiti dodatni novac na dozvole koje vam omogućuju gledanje nečega, ali to uopće ne koristi BBC-u.. Na taj način gube novac.

Internetskim platformama lako je pristupiti što je izvrsno, ali zato se postavljaju geografski blokovi. S geografskim blokom ne možete pristupati sadržaju koji vam pruža BBC ako niste u Velikoj Britaniji jer bi se u protivnom BBC mogao naići na probleme. Dakle, ako želite gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick, morate uvjeriti BBC da ste u Velikoj Britaniji. A to je teško učiniti bez ondje.

Nije nemoguće.

Promijenite državu svoje Amazon Appstore

Ovo je prvi korak ako želite gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u. Potrebna vam je aplikacija, a kako biste je preuzeli, Amazon Appstore mora vas vidjeti kao nekoga tko se nalazi u Velikoj Britaniji. Da biste to učinili, potrebne su vam dvije stvari. Morate promijeniti zemlju u Amazon Appstore-u i morate praktično biti u Velikoj Britaniji. U suprotnom, vidjet ćete da je aplikacija "nedostupna."

Promijenite zemlju dijela Appstore-a

Kliknite vezu Upravljanje sadržajem i uređajima koje smo upravo pružili. Na Amazonu ga možete pronaći i na svom računu. Idi na postavke karticu i odaberite Postavke zemlje slijedi Promijeniti. Zatim dodajte novu adresu u Velikoj Britaniji. Možete pronaći obilje adrese & generatori poštanskih brojeva na Internetu, pa koristite samo jedan od njih da biste dobili adresu u Velikoj Britaniji i najvažnije poštanski broj u Velikoj Britaniji jer je to potrebno za nastavak ako želite gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick.

Nakon što ste s tim završili, odaberite Ažuriraj i od vas bi trebalo tražiti da ažurirate zadanu trgovinu. Nakon što sve to učinite, od vas će se tražiti da ponovno registrirate svoj uređaj na Fire TV Stick.

Neka Appstore pomisli da ste u različitom dijelu zemlje

Pogledajte da nije uvijek jednostavno, kao jednostavno mijenjanje adrese. Morate biti i u Velikoj Britaniji. Barem gotovo. Da biste to učinili, treba vam VPN. A PrivateVPN nudi dobar VPN kada je u pitanju gledanje BBC iPlayera i korištenje Amazon Appstore-a. Da biste koristili PrivateVPN, prvo morate napraviti račun na kojem možete izvršiti pritiskom na gumb Kupi u gornjem desnom kutu zaslona. To je postupak u 3 koraka, a možete dobiti puni povrat u roku od 30 dana ako ustanovite da naša usluga ne radi. Ne nudimo besplatnu uslugu, već umjesto toga nudimo brzinu koju besplatni poslužitelji ne pružaju. A to je ključno ako želite gledati BBC iPlayer. A imamo i post o tome zašto su besplatne VPN usluge loše.

Nakon što napravite svoj račun, na požarnoj televiziji morate potražiti PrivateVPN. To možete učiniti tako da pritisnete gumb mikrofona na daljinskom Fire TV-u i pozovete PrivateVPN ili ga jednostavno možete potražiti na uobičajen način pretraživanja aplikacija na Amazon Fire TV.

Instalirajte ga i navedite svoje podatke o kojima ste napravili svoj račun, a zatim ćete se povezati s britanskim poslužiteljem. Tada mu trebate dati minutu ili dvije i potražiti BBC iPlayer. Napokon, morate je preuzeti.

Gledajte BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u

Da biste gledali BBC iPlayer u SAD-u, morate biti stalno povezani na pravi poslužitelj. Nudimo poseban BBC poslužitelj, a naš UK - BBC poslužuje i BBC. Jednostavno se povežete s jednim od njih i trebali biste moći gledati BBC iPlayer u SAD-u na Amazon Fire TV Stick-u i biti iskreni, ne samo u SAD-u, već širom svijeta, pod uvjetom da imate PrivateVPN.

Ako želite koristiti BBC iPlayer, nabavite ga sada ili umjesto toga otiđite u Veliku Britaniju. Kako su to jedine dvije mogućnosti.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me