Kako gledati američku TV online (čak i izvan SAD-a)

Kako gledati američku TV online (čak i izvan SAD-a)

Autor Michael Smolski, 2019-08-26 11:31:49 u vodičima


Želite li gledati američku TV putem interneta čak i izvan SAD-a? Moguće je 100%. Pitanje? Koju američku TV posebno želite gledati? Kako ima puno toga za izabrati. U ovom ćemo vodiču istražiti sve što je važno kada se radi o gledanju američke televizije na mreži te ćemo istražiti kako gledati neke od najpopularnijih streaming kanala u SAD-u..

Što treba da vam se dogodi da biste gledali američku TV online, čak i izvan Sjedinjenih Država

Neke su streaming platforme plaćene, a neke su besplatne. Kao što je nekima u međuvremenu mnogo lakše pristupiti, drugima je potrebno strpljenje.

Ako želite gledati američku TV Online, prvo se morate zapitati što zapravo tražite.

Želite li pogledati gomilu kanala za gledanje ili želite gledati neke od svojih omiljenih emisija odmah na zahtjev, a istovremeno imate pristup nogometnim utakmicama kojima želite pristupiti?

Ovisno o odgovoru na to, metoda će se razlikovati.

Ako želite gledati standardnu ​​TV...

Tada je Hulu Live TV najbolji odgovor.

Nešto je jeftinije od gomile TV usluga, ali vam omogućuje gledanje američke TV Online, a istovremeno vam nudi standardni Hulu račun koji će vam omogućiti gledanje sjajnih emisija, dan nakon emitiranja, bez potrebe da čekate određeno vrijeme. S Huluom imate kontrolu, a ne televizor i vrijeme odabira kanala.

Međutim, kao i kod mnogih drugih TV pružatelja usluga, ne morate odmah dobiti sve što želite.

Na primjer, ako također želite gledati HBO, morate to platiti.

I tu morate postaviti pitanje vrijedi li standardna televizija putem interneta ili ne u 2019. ili 2020. godini?

Ako svojim TV paketom razbijete puno kanala kojima trenutno imate pristup, besplatni su. Oni koji nisu? Uglavnom nisu dostupni, osim ako ne platite.

Standardni TV paket? Ne uključuje sportove koje želite gledati. Također ne uključuje puno sjajnih kanala koje vrijedi imati, poput HBO-a ili National Geographic-a.

Što ako biste mogli gledati američku TV putem interneta trošeći puno manje novca? To je najbolji način da to učinite.

Gledajte američku TV online čak i ako je izvan Sjedinjenih Država manje nego s TV davateljem usluga

Raščlanimo se gledajući TV.

Prvo ste dobili svoje standarde kao što su NBC, CBS ili Fox koji su dostupni na TV-u, ali i na mreži.

Nakon toga, dvije glavne stvari kojima ćete najvjerojatnije htjeti pristupiti su TV emisije / filmovi i sport.

Kada je o sportu riječ, ESPN je opcija koja je poznata u cijelom svijetu, a dostupna je i na mreži. Ali DAZN je također važan igrač za koji smatramo da nije najveći u SAD-u, jer prikazuje samo borbene sportove, ali mi ćemo vas voditi kroz to kako to promijeniti u SAD-u ili izvan njega.

Filmovi i emisije? Upravo tamo gledanje američke televizije na mreži daje vam jasnu prednost u odnosu na gledanje standardnog televizora.

Zašto biste trebali platiti za posudbu filma ili se na neki drugi način uskladiti s nečijim rasporedom kada će se film ili predstava igrati? Nisam dostupan u srijedu, ali dan kasnije. Što sada?

To je mjesto gdje moderne streaming platforme čine veliku razliku i daleko su jeftinije od onoga što biste trebali platiti ako želite dobiti standardnu ​​TV pretplatu koja vam ne nudi sav sadržaj koji tražite, osim ako ne platite čak više za dodatne pakete koji uključuju like HBO-a.

Opcije?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO SADA.
  5. Hotstar.

Ovih bi pet opcija bile najpopularnije upravo sada, ali uskoro će biti predstavljeno više. Primjerice, Disney pokreće vlastitu platformu do kraja godine. (Obavezno provjerite naš blog Disney v Netflix kada dobijete priliku.)

Koji je najbolji za vas?

Ako tražite nešto drugačije od onog što standardni TV nudi, Netflix je zanimljiva platforma koja je sadržajima drugačije pristupila drugima. I dok je prvenstveno plaćala prava na strujanje sadržaja, zbog konkurencije koja je stvorila sadržaj sada također stvarajući streaming platforme, Netflix je počeo stvarati vlastite emisije.

A to je učinio nevjerojatan posao s produkcijama poput 13 razloga i razloga "Stranger Things" koje su u prvih nekoliko dana dostupne preko 40 milijuna streamova.

Tražite li nešto što će vam za izvrsnu cijenu ponuditi miks svega? Amazon Prime sa svojim pretplatama Prime nudi filmove, emisije, knjige, čak i neke glazbe. I najbolja stvar? Besplatna dostava. Ako kupujete već s Amazonom, kupnja samo jedne stvari mjesečno često će učiniti Amazon Prime vrijednim toga kakav jest.

Hulu? Svakako najbolja opcija ako gledate emisije i filmove prikazane na TV-u. Odlična stvar u tome je to što su epizode iz TV streama na njemu samo dan nakon njihovog originalnog izdanja, što nikada nije bio slučaj s Netflixom. Oh, i nevjerojatno je jeftino za samo 5,99 USD.

HBO SADA? Pa, ako već imate HBO s trenutnom pretplatom na HBO i samo gledate kako biste mogli gledati putem interneta, HBO GO bi trebao raditi za vas ako ste u SAD-u i nekoliko drugih zemalja, poput Poljske. HBO SADA? Za one koji u trenutačnoj pretplati nemaju HBO.

Zašto dobiti HBO? Nije riječ samo o Game of Thrones. HBO je odgovoran za velik broj drugih produkcija poput Černobila koji je rangiran kao najbolja TV emisija ikad stvorena. I dobro, sve o tome možete pročitati u jednom od naših vodiča na vašem blogu.

Hotstar? Možda najmanje zanimljiva opcija za većinu, ali ona koja se pakira u besplatnom sadržaju, sportovima i nekim indijanskim emisijama i filmovima. Vjerojatno najunikatniji ponuđeni paket.

Ako imate bilo koju ili nekoliko ovih platformi u kombinaciji sa sportskom platformom poput DAZN-a, omogućit će vam da gledate američku TV online čak i izvan SAD-a, dok štedite novac, i gledate upravo ono što želite gledati.

Što se tiče gledanja izvan SAD-a? Nastavi čitati.

Kako nas gledati na televiziji online ako izvan SAD-a

Bez obzira želite li gledati Foxa ili Hulu, na kraju se sve svodi na platformu koju želite gledati izvan SAD-a, misleći da ste u SAD-u.

A za to vam treba VPN.

VPN usluge? Omogućuju vam promjenu lokacije bez preseljenja. Pomoću VPN-a možete biti u SAD-u, bilo da ste u Velikoj Britaniji, Australiji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

A to je ključ za deblokiranje platformi poput Foxa, Hulua i mnogih drugih.

Međutim, uz navedeno, u nekim će vam slučajevima za prijavu trebati američka karta. Nije problem ako ga već imate, ali problem ako ga nemate.

Aspekt američkih kartica pokrivamo u svim vodičima koji to zahtijevaju, baš kao što pokrivamo i sve ostale potrebne korake da biste pogledali svoje omiljene emisije, je li to naš vodič za Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO i mnoge druge o čemu smo razgovarali na našem blogu. Samo kliknite vezu i pronaći ćete sve potrebne informacije.

I najbolja stvar? PrivateVPN može isprobati bez ikakvih ograničenja. Možemo vam samo reći da se umjesto fokusiranja na količinu, fokusiramo na kvalitetu, pa s tim rade i sve najpopularnije platforme, što nije slučaj s nekim uslugama koje imaju više poslužitelja od PrivateVPN, ali zašto jednostavno ne isprobati za sebe? Potrebno je samo nekoliko klikova.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me