Kako gledati ABC na Fire TV Stick-u (ne odnosi se na mjesto gdje živite)

Kako gledati ABC na Fire TV Stick-u (ne odnosi se na mjesto gdje živite)

By PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 u Entertainment


Imate Fire TV Stick, ali kada pokušate gledati ABC na Fire TV Stick-u, on se ne pojavljuje u Amazon Appstore-u? Naši prijatelji, vaš Fire TV Stick nije slomljen i postoji način da to riješite kako biste mogli gledati ABC na Fire TV stick.

Ali da biste riješili taj problem, morate znati zašto je to problem u prvom redu.

Razlog zašto ne možete gledati ABC na Fire TV Stick prilično je prokleto jednostavan.

Ne možete gledati ABC na vatri televizora jer sadržaj nije jednak

Razlog zbog kojeg ne možete gledati ABC na Fire TV Stick-u? Spušta se na vašu lokaciju. Na ovom planetu mnoge stvari nisu jednake, a sadržaj je samo jedna dodatna stvar u tom zagradi.

Jeste li ikad vidjeli kanal dostupan u cijelom svijetu? Nema smisla. Ne samo da veći dio svijeta ne govori engleski dovoljno tečno da bi gledao sadržaj na engleskom jeziku na razini u kojoj mogu uživati, već i nema financijskog smisla.

Nema smisla pretvoriti ABC u svijet u svijetu. Tvrtke koje se oglašavaju u ABC ne mogu svugdje zaraditi novac. Neki sadržaji prikazani na ABC-u ne mogu se prikazivati ​​i svugdje, što znači da za taj sadržaj postoje ograničenja.

Također je najprofitabilnije prodati licence za određene emisije drugim platformama ili često čak određenim regijama na Netflixu, nego što je ABC dostupan širom svijeta.

Zbog toga su dostupni samo u Sjedinjenim Američkim Državama, a ako niste u Sjedinjenim Američkim Državama (ili ne postavljate svoj Fire TV Stick tamo gdje je to) razlog je da kada tražite ABC, ne dobijete rezultate.

Nije da je ABC zlo, samo nema smisla da svi budu dostupni širom svijeta.

Pa, što je rješenje?

Prevariti Amazon kako bi gledao ABC na vatri TV Stick je prvi korak

Da, trebate zavarati diva kojeg Amazon misli da se nalazite u Sjedinjenim Državama. I iznenađujuće je prilično jednostavno, ponajviše zato što se Amazon najvjerojatnije ponaša samo onako kako im je stalo, ali na osnovu toga koliko je njihova platforma otvorena, vjerojatno je s njom u redu..

Uostalom, oni kontroliraju koje su aplikacije u Amazon Appstore-u.

Da biste gledali ABC na Fire TV Stick-u, morate promijeniti lokaciju svog Amazon Appstore-a u Sjedinjenim Državama. To možete učiniti tako da otvorite svoj Upravljanje sadržajem i uređajima na vašem Amazonovom računu. Nakon što ste tamo, morate kliknuti postavke slijedi Postavke zemlje. Nakon što stignete tamo, pritisnite Promijeniti.

I da, dobro ste shvatili, kad ste tamo, trebate promijeniti svoju lokaciju u američku. I nemojte samo stavljati slučajna imena. Umjesto toga, na Googleu potražite američki generator adresa koji također sadrži poštanski broj.

Nakon što sve ovo učinite i uključite Fire TV Stick, morat ćete ponovo dati svoje podatke.

To je prvi korak.

Drugi korak za gledanje ABC-a na Fire TV Stick-u?

Zavaravajte ABC da ste u Sjedinjenim Američkim Državama kako biste gledali ABC na vatri TV Stick

Prvi je korak relativno jednostavan i ne zahtjeva puno rada. Drugo zahtijeva malo više rada.

Da biste gledali ABC na Fire TV Stick-u, morate navesti ABC da misli da se nalazite u Sjedinjenim Državama.

I zasigurno nećete ići u Sjedinjene Države zbog toga. Ali Internet je, međutim, lako prevariti.

Moguće je promijeniti svoju lokaciju bez da je ikada promijenite jednostavnim alatom pod nazivom VPN koji je virtualna privatna mreža.

Amazon otvoreno podržava upotrebu VPN usluga što znači da možete promijeniti lokaciju na Fire TV Sticku bez puno gnjavaže..

Pitanje je hoće li VPN usluga koju ćete koristiti za gledanje ABC-a na Fire TV Stick-u raditi s Fire TV Stick-om.

Najvjerojatnije ne.

Prvo, zaboravite na besplatne VPN usluge jesu li prespor za gledanje sadržaja. Drugo, većina VPN usluga fokusira se na Netflix, Amazon Prime i Hulu, ali ne i na manje igrače poput ABC-a.

PrivateVPN se fokusira na sve!

Potražite našu aplikaciju u Amazon Appstore-u nakon čega slijedi izrada računa na ovoj web stranici. To je samo registracija od 30 sekundi.

Naravno, prijavite se na svoj račun, ali nemojte se samo povezati s našim američkim poslužiteljem. ABC tada neće raditi. Trebaš povežite se s našim poslužiteljem New York 1 ili Buffalo serverom!

Tako gledate ABC na Fire TV Stick-u bez obzira na to gdje se nalazite! Oh, i usput, ABC i PrivateVPN rade i na drugim uređajima!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me