Kako doći do Hulu u Kanadi 2019. godine

Kako doći do Hulu u Kanadi 2019. godine

Autor Michael Smolski, 02.02.2019 11:21:55 u zabavi


Želite li 2019. dobiti Hulu u Kanadi? Ne krivimo te. Pogotovo ako živite 20 minuta daleko od svojih američkih susjeda koji mogu slobodno uživati. Ali to što Hulu nije dostupan u Kanadi ne znači da ne možete postaviti Hulu u Kanadu.

Također ne morate imati ograničen kanadski Netflix. Ako želite, možete gledati američki Netflix u Kanadi, a mi smo prije sadržavali takav sadržaj.

No da biste Hulu dobili u Kanadi 2019. godine, morate napraviti tri koraka:

 • Morate napraviti Hulu račun.
 • Morate prevariti Hulu da misli da ste u SAD-u.
 • Na kraju, trebate prevariti trgovinu aplikacija da biste preuzeli Hulu.

Zvuči kao da je preuzimanje Hulu u Kanadi 2019. godine lako, zar ne? Ne baš.

To je jednako komplicirano koliko ide i pristup usluzi u zemlji u kojoj ona nije dostupna. Vidite, nije tako jednostavno napraviti račun. Zavaravanje Hulu da misli da ste u SAD-u također zahtijeva prave alate. Oh, a trgovina aplikacija zahtijeva neke različite poteze, ovisno o tome koji uređaj želite gledati Hulu, pa ne, to nije tako jednostavno.

Ali također želite dovesti Hulu u Kanadu 2019. godine, a mi ćemo vas provesti kako to učiniti na najjednostavniji mogući način.

Stvaranje Hulu računa kako biste Hulu dobili u Kanadi 2019. godine

Postavljanje računa Hulu zapravo nije tako teško. Ako već imate prave alate. I u tome je općenito problem.

Nećemo vas upoznati s načinom stvaranja računa na Huluu kao što je bilo koji drugi račun.

Problem?Za prijavu vam treba američka karta.

A to, čini stvari kompliciranim.

Evo naših preporuka:

 • Pitajte prijatelja. Ako živite u Kanadi bez obzira na američku granicu ili ne, velike su šanse da poznajete američkog stanovnika. Najbolje je pitati. Pitajte žele li dijeliti račun. Ovisno o osobi to možda neće raditi tako lako. Možda trebate ponuditi neke poticaje. Možda ponudite za dijeljenje nekog računa koji već imate za nešto drugo. Primjerice DAZN. A ako već ne upotrebljavaju Hulu, pitajte ih žele li ga upotrebljavati ili vam mogu jednostavno napraviti račun.
 • Pitajte prijatelja koji živi u SAD-u ako možete koristiti njihovu karticu. Oni vam to najvjerovatnije neće dopustiti, ali nikad se ne zna.
 • Nabavite unaprijed plaćenu karticu. Dakle, unaprijed plaćene kartice nemaju zajamčeni uspjeh, ali relativno ih je lako dobiti, a ako pronađete pravu, to je sve što vam treba.
 • Nabavite virtualnu karticu. Oni imaju još niže šanse za uspjeh, ali najlakše ih je dobiti. Razlog njihove niže razine uspjeha? Dok ih većina ljudi ostavlja praznih. Morate imati novac za njih.

Jednom kada otkrijete izdavanje kartice, da biste dobili Hulu račun, navedite američku adresu i upotrijebite američku karticu. Osim toga, to je jednostavno poput registracije na bilo kojoj drugoj web lokaciji.

Da biste 2019. dobili Hulu u Kanadi, Hulu treba misliti da ste u SAD-u

Napraviti Hulu račun najteži je dio ovog vodiča. Ali prevariti Hulu da misli da ste u SAD-u zapravo je najvažnija stvar koju trebate učiniti ako želite koristiti Hulu u Kanadi 2019. Kako Hulu zahtijeva da misli da ste u SAD-u svake sekunde da nešto gledate ili na drugi način ne možete gledati svoj sadržaj.

Što se treba dogoditi da se Hulu u Kanadi 2019. dobije iz ove perspektive? Kanadu morate virtualno napustiti. To je to u najjednostavnijem obliku.

VPN je ono što vam je potrebno da to učinite.

Ovo čitate na web stranici PrivateVPN. Zbog toga bi mogli pomisliti da ćemo biti pristrani.

Istina je da ako želite, možete koristiti neku drugu uslugu za Hulu. Pod uvjetom da radi s Huluom. Problem je u tome što iako usluge oglašavaju koliko poslužitelja imaju, često ne spominju što podržavaju ti poslužitelji. Možete imati 100+ poslužitelja u SAD-u, ali ako ne rade s platformama poput Hulu ili Netflixa, onda je smisao?

Nećemo reći da je PrivateVPN usluga najbolja VPN usluga za vas, jer nije svaki servis prikladan za sve, ali što se tiče zabave, PrivateVPN ima poslužitelje koji rade s platformama poput Hulu, Amazon Prime, DAZN, i da, najviše Netflix regija na planeti, kao što je prikazano u testu Comparitecha.

Ako Hulu morate koristiti samo u Kanadi ili u bilo kojoj regiji, bilo koja VPN usluga koja radi sa Huluom radi. Problem je što Hulu stalno traga za VPN uslugama zbog pritiska vlasnika prava na sadržaj koji prikazuju. I ima smisla. Netko tko ima pravo na TV emisiju u Kanadi ne želi da je gledate preko Hulu-a. Zbog toga puno VPN usluga ne funkcionira s Huluom. A kad to učine, često se raspadaju.

Ako koristite PrivateVPN da biste 2019. godine dobili Hulu u Kanadi, preuzmite klijent i povežite se s jednim od poslužitelja Hulu koji će vam omogućiti gledanje Hulu u Kanadi. Pa, na vašem web pregledniku.

Na mobilnim platformama i Fire TV Stick / Cube malo je kompliciranije iako vam je potrebna aplikacija. Idemo sada to proći.

Kako nabaviti Hulu aplikaciju u Kanadi na iPhone / iPad

Znate li kako se odjaviti sa svog iCloud računa? Učinite to u postavkama.

Morate se odjaviti, a potom kreirati novi račun sa sjedištem u SAD-u.

Vrlo je jednostavno, ali o tome morate znati prije nego što to učinite. VPN neće promijeniti lokaciju vaše trgovine kao što je. Iako bi to mogli reći i neki VPN web-mjesta. Prvo morate promijeniti lokaciju svoje trgovine, a da biste je promijenili, morate napraviti novi račun.

Ako ne napravite novi iCloud račun, nego samo promijenite regiju na vašem trenutnom, izgubit ćete sve, pa nemojte to učiniti!

Nakon što Hulu nabavite na svoj iPhone / iPad, možete se ponovno prijaviti na svoj stari račun. Ili ne. Nije važno. Sadržaj s oba računa zadržavat ćete u bilo kojem slučaju.

Kako nabaviti aplikaciju Hulu u Kanadi na Android uređajima 2019. godine

Korisnik Androida? Da. Koraci ovdje bit će potpuno različiti od onoga što trebate učiniti na iPhoneu. Sve je složenije na Androidu.

 • Prvo na Android uređajima idite na payments.google.com i kliknite na postavke.
  Dok ste tamo, pritisnite Zemlja karticu i pritisnite Nastaviti.
 • Odaberite NAS kao zemlju i stavio na američku adresu u.
 • Pošaljite i uđite u postavke vašeg uređaja.
 • Tamo pritisnite Aplikacije i pronađite Google Play trgovina.
 • Kad ste tamo, pritisnite Prisilno zaustaviti slijedi skladištenje i pronađite Google Play trgovina i tamo.
 • pritisni OBRIŠI PODATKE u kapama.

To bi vam trebalo omogućiti da na Android uređajima nabavite Hulu u Kanadi, a ako ne, ponovite posljednja dva metka. Uvijek možete pretražiti na Googleu u slučaju da se vaš uređaj razlikuje od našeg. Ili kontaktirajte našu korisničku podršku.

Kako doći Hulu u Kanadi 2019. godine na Fire TV Stick

Fire TV Stick dio dobivanja Hulu u Kanadi uvijek je naš najmanje omiljeni dio o kojem pišemo jer obično izgleda kompliciranije..

 • Prvo idite na web lokaciju Amazon. Tamo pritisnite Vaš korisnički račun.
 • Trebali biste moći vidjeti Sadržaj i uređaji tamo. Pritisnite na to.
 • Tamo biste trebali moći promijeniti svoju lokaciju. Promijenite ga u SAD-u.
 • Nakon što to učinite, morate odjaviti vaš račun na vašem Fire TV Stick / Cube kako bi se promjena dogodila.
 • Da biste to učinili, idite na svoj Amazon Device postavke slijedi Moj račun, i tamo, odjaviti, i prijavite se natrag.

Najvjerojatnije ćete također morati na američki račun dostaviti neki oblik američkog plaćanja kako bi Hulu mogao preuzeti. Iako to ovisi o vašoj banci / kartici.

Ako ste željeli znati kako nabaviti Hulu u Kanadi 2019. godine, evo kako to napravite!

Dolazak Hulu u Kanadu 2019. godine nije težak ako pred sobom imate sve što trebate učiniti. A ovaj udžbenik pokriva sve što trebate znati o tome kako doći do Hulu u Kanadi.

Baš kao i svi naši drugi postovi, pokrivaju stvari koje će vam pomoći da postavite druge usluge bilo u Kanadi ili ne.

Napravite račun pomoću američke kartice. Budala Hulu koristeći PrivateVPN. Preuzmite Hulu podešavanjem postavki svoje trgovine. To je sve što je potrebno.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me