Kako dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted besplatno

Kako dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted besplatno

Autor Michael Smolski, 13.02.2019 11:19:04 u Putovanjima


Naravno, zračna luka Stansted nudi besplatni Wi-Fi do 4 sata, ali Stansted je i masivno središte za neslužbene izravne letove proračunskih zrakoplovnih tvrtki koje se često sastoje od boravka preko noći u zračnoj luci ili inače većine dan. Ako na Stansted čekate 6,8 ili 10 sati, tada ta sata nisu dovoljno blizu. I da platite prilično lude svote s obzirom da imate pristup samo nekoliko sati Wi-Fi-a svaki put kad letite.

A na način da prilično besplatno dobijemo neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted besplatno.

Kako dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted besplatno

Na ovom blogu pomažemo ljudima da deblokiraju blokirane dijelove interneta bilo da je to uporaba interneta poput ovog bloga o tome kako besplatno dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted ili je riječ o tome kako deblokirati lajkove američkog Netflixa ili DAZN u Velikoj Britaniji. Besplatan bežični Wi-Fi na aerodromu Stansted? Jednom nije teško kada znate što treba učiniti.

Ključ za neograničen Wi-Fi je prevariti Stansted u pomisli da ste drugačiji uređaj nakon 4 sata. Kada je u pitanju pristup američkom Netflixu u Velikoj Britaniji, govorimo o tome kako zapravo morate biti u SAD-u. Ovaj? Ovo je malo drugačiji postupak jer u osnovi uključuje promjenu posebnog jedinstvenog koda dodijeljenog vašem uređaju.

Zove se MAC adresa koja stoji za kontrolu pristupa medijima. Jednostavno rečeno, MAC adresa je adresa koja voli vaš Bluetooth ili Wi-Fi u vašem uređaju. To je ono što vole zračne luke Stansted ili druge zračne luke da vam spriječe da predugo dugo koristite besplatni Wi-Fi. Ako možete promijeniti svoju MAC adresu, na aerodromu Stansted možete dobiti neograničen Wi-Fi besplatno.

Da biste to učinili, potrebna vam je izmjenjivač MAC adresa.

  • Prvo pretražite "Tmac v6" na Googleu ili samo pritisnite vezu koju smo pružili kako biste pronašli mjenjač MAC adresa ove tvrtke pod nazivom Technitium.
  • Preuzmite i instalirajte.
  • Nakon što ga otvorite, na vrhu aplikacije vidjet ćete popis. Tamo ćete pronaći Wi-Fi. Trebali biste vidjeti podatke koji se šalju i preuzimaju s desne strane kad to učinite.
  • pritisni Nasumična MAC adresa slijedi Promijeni odmah!

I samo tako, besplatno ste otključali još četiri sata Wi-Fi-ja na Stanstedu. Ponovite korak nakon zaobilaznih 4 sata. Kada završite s upotrebom, vratite na izvornik.

No, problem je s ovom metodom jer omogućuje samo besplatan neograničeni Wi-Fi na aerodromu Stansted na stolnim uređajima. Za to postoji rješenje.

Kako dobiti neograničen Wi-Fi u zračnoj luci besplatno na mobilnim uređajima

Telefoni su sjajni, ali postoji razlog zašto već dulje vrijeme neće zamijeniti računalo ili laptop.

Moguće je promijeniti MAC adresu na mobilnom uređaju, ali to zahtijeva ukorijenjenje ili jailbreaking vaš uređaj. Ali promjena MAC adrese na mobilnom uređaju riskira da više neće raditi, zbog čega nećemo ulaziti u to. Umjesto toga, ponudit ćemo jednostavnu alternativu koja će uspjeti pod uvjetom da imate pristup prijenosnom računalu.

Od čega se sastoji? Hotspotting. Jednostavno pristupite telefonu upotrebom Wi-Fi-ja ili Bluetooth-a s prijenosnog računala.

Kako čuvati svoje podatke sigurnim i pristupom web-lokacijama blokova tijekom upotrebe besplatnog Wi-Fi-ja?

Već znate kako besplatno dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted, ali ono što ne znate je cijena koju ga dobivate na. Kad god je nešto besplatno, obično plaćate valutom privatnosti. Podaci oko vaše upotrebe mogu se prikupljati i koristiti u reklamne svrhe, ali još gore, ono što zapravo radite mogli bi vidjeti i drugi korisnici s nekoliko jednostavnih alata. Na primjer, tipkanje vašeg hotela za boravak na Googleu mogao bi shvatiti netko drugi.

To je ekstremni primjer koji se najvjerojatnije neće dogoditi, ali ekstremni primjeri se događaju točno u trenutku kada mislite da se oni nikada ne bi dogodili.

VPN je rješenje za pitanja privatnosti. Stoga ga čak koriste i vlade. A PrivateVPN? Dolazi s 2048-bitnom enkripcijom s AES-256, najvišim dostupnim na tržištu, što znači da ćete uvijek biti zaštićeni.

No, priznajmo vam da ako želite besplatno dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted, najvjerojatnije ćete gledati simpatije Netflixa jer ćete najvjerojatnije ostati preko noći. I tu je PrivateVPN vrlo koristan. Lako se možete povezati s američkim željama pritiskom na tipku, da praktično u SAD-u gledate američki Netflix s PrivateVPN-om koji podržava većinu Netflix regija na tržištu, kao što je testirao Comparitech, jer ne radi svaki VPN Netflix. Usluge poput Netflixa stalno poduzimaju mjere kako bi spriječile rad VPN usluga.

Tako možete dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted besplatno

Izmjena MAC adresa je od vitalne važnosti. I laptop ako želite besplatno dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted. A PrivateVPN? Ako nemate šta sakriti i nećete raditi ili pristupiti bilo čemu osjetljivom, možda vam to ne treba, ali ako želite privatnost, a istovremeno imate pristup blokiranim web mjestima, možda biste trebali uzeti u obzir i to Na ovaj način, možete besplatno dobiti neograničen Wi-Fi na aerodromu Stansted.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me