Kako deblokirati talijanski DAZN (radi svuda)

Kako deblokirati talijanski DAZN (radi svuda)

Autor Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 u zabavi


Želite li deblokirati talijanski DAZN kako biste mogli gledati sviđanje Serie A na talijanskom? Na našem smo blogu podijelili kako možete deblokirati kanadski DAZN mnogo puta prije, ali danas ćemo vam pomoći da deblokirate talijanski DAZN metodom koja djeluje svugdje, dok kanadski DAZN ima puno sadržaja, svaka regija ima nešto ekskluzivno.

Tri koraka koja morate poduzeti ako želite deblokirati talijanski DAZN.

 1. Prije nego što možete deblokirati talijanski DAZN, morat ćete prevariti DAZN da misli kako ste u Italiji.
 2. Trebate stvoriti talijanski DAZN račun koja zahtijeva talijansku (postoje alternative) karticu.
 3. Ako želite gledati na svom Amazon Fire TV Stick / Cube ili telefonu, morat ćete preuzeti aplikaciju što nije jednostavno kao samo odlazak u vašu trgovinu aplikacija.

Ovo su jedina 3 koraka koja morate poduzeti. Ovi koraci mogu se činiti teškim odmah u usporedbi s hakiranjem lajkova sa sadržajem Netflixa za primjerice gledanje bilo kojeg Netflixovog sadržaja, ali razdvojit ćemo korake na najjednostavniji mogući način tako da postupak deblokiranja talijanskog DAZN-a naiđete ravno naprijed.

Neka DAZN misli da se nalazite u Italiji za deblokiranje talijanskog DAZN-a

Ovaj korak nije najteži, ali je sigurno najvažniji. Bez zavaravanja DAZN-a, čak nećete moći ni pokušati napraviti DAZN račun.

Trebate VPN.

To čitate na VPN web mjestu, pa ste vjerojatno shvatili da nećemo objavljivati ​​ovaj blog ako naša usluga ne bi mogla deblokirati talijanski DAZN.

Ako nas želite uputiti, nudimo 30-dnevnu garanciju povrata novca, i iskreno, jedan od glavnih razloga zašto nas kupci vole je taj što umjesto fokusiranja na pružanje što više servera moguće, mi usredotočiti se na pružanje kvalitetnih poslužitelja. Poslužitelji koji rade s uslugama koje želite deblokirati, na primjer talijanski DAZN, tako da iako nemamo 3.000 poslužitelja, imat ćemo poslužitelje koji rade s onim što želite pristupiti, poput HBO NOW za Game of Thrones ili najviše Netflixa regije moguće na tržištu.

Razlog zašto ne postoji puno vodiča oko deblokiranja talijanskog DAZN-a je taj što ga većina službi jednostavno ne podržava. PrivateVPN? Podržava talijanski, kanadski i američki DAZN. I da, njima možete pristupiti sa samo jednim računom.

Bilo kako bilo, ključno je imati VPN koji radi s talijanskim DAZN-om. Ako ne želite deblokirati talijanski DAZN, ali kanadski DAZN, u tom slučaju, potreban vam je VPN koji radi s kanadskim DAZN-om i tako dalje.

Izrada DAZN računa za deblokiranje talijanskog DAZN-a

U prošlim smo vodičima rekli da će vam trebati kartica iz regije u koju se registrirate da biste napravili račun. I to se odnosi, ali i kanadske i američke kartice rade.

Na internetu postoji velika zabluda da će vaš DAZN račun raditi samo s regijom u kojoj stvarate svoj račun.. Prije nego što smo podržali talijanski i američki DAZN, nismo mogli testirati tu smiješnu teoriju. Međutim, sada kada podržavamo više lokacija DAZN-a, teoriju smo postavili na test i ispostavilo se da ljudi koji su napisali te vodiče zapravo nisu isprobali o čemu pišu.. Možete prelaziti između regija bez ikakvih problema pod uvjetom da prebacite svoju VPN lokaciju.

A to znatno olakšava stvaranje DAZN računa za deblokiranje talijanskog DAZN-a jer, primjerice, možete stvoriti kanadski ili američki DAZN račun ako će vam biti lakše dobiti jednu od tih kartica, a tada jednostavno možete spojite se na talijanski DAZN.

Kako nabaviti pravu karticu da biste mogli registrirati i deblokirati talijanski DAZN?

 1. Pitajte nekoga s talijanskim, američkim ili kanadskim možete li koristiti njihovu karticu za izradu DAZN računa. U suprotnom, ako već imaju DAZN račun, pitajte možete li ga koristiti i možda ponudite neku drugu uslugu u zamjenu.
 2. Nabavite unaprijed plaćenu karticu izdanu u Italiji, SAD-u ili Kanadi. Obavezno imajte novca. Prazne kartice se ne prihvaćaju.
 3. Nabavite virtualnu unaprijed plaćenu karticu izdanu u Italiji, SAD-u ili Kanadi. To je puno brže od dobivanja unaprijed plaćene kartice, ali ne nužno i toliko uspješno. Još jednom provjerite imate li novac na svojoj kartici.

Osim toga, registracija za deblokiranje talijanskog DAZN-a je poput registracije na bilo kojoj drugoj stranici.

Nakon što imate račun i upotrebite PrivateVPN za povezivanje s DAZN-om, bilo da je to putem jednog od naših kanadskih poslužitelja, američkih poslužitelja ili talijanskih servera, moći ćete deblokirati DAZN, a to je metoda koja radi svugdje.

Dok ne želite otključati talijanski DAZN na svom telefonu, u tom pogledu morate prevariti trgovinu aplikacija.

Kako deblokirati talijanski DAZN na Amazon Fire TV Stick / Cube

Ako želite gledati DAZN na Fire TV Stick-u kako biste mogli uživati ​​u sportu na velikom ekranu, onda započinje ulaskom na račun Amazon u svom web pregledniku.

Ono što ćete trebati učiniti razlikuje se ovisno o tome gdje se nalazite, na kraju krajeva, ovo je vodič koji svugdje funkcionira i zbog toga se fraziranje na Amazonu može razlikovati, mada je sve zajedno prilično slično.

 1. Pređi Vaš račun ili račun & arena mišem ili ga na neki drugi način kliknite.
 2. pritisni Upravljajte svojim sadržajem i uređajima.
 3. Promijenite regiju na kojoj ste registrirali svoj račun.
 4. Idite na svoj Amazon Fire TV Stick. pritisni postavke slijedi Moj račun.
 5. odjaviti. Morat ćete se ponovno prijaviti na svoj račun.

Možda ćete trebati navesti podatke o kartici s lokacije u koju ste promijenili prodavaonicu, ovisno o trenutačnim podacima o plaćanju da biste mogli preuzeti DAZN.

Kako deblokirati talijanski DAZN na Apple uređajima

Da biste deblokirali talijanski DAZN na Apple uređajima, morate napraviti novi iCloud račun.

Prvo, odjavite se s trenutnog računa nakon čega kreirate račun sa sjedištem u Italiji, SAD-u ili Kanadi. Nije važno koji će, kao što smo već spomenuli, moći da promijenite DAZN koji koristite samo prespajanjem vašeg PrivateVPN poslužitelja..

NE MIJENJITE SVOJU REGIONU SA TRENUTNIM RAČUNOM! Ako to učinite, izgubit ćete sve!

Kako deblokirati talijanski DAZN na Android uređajima

Na Android uređajima, za razliku od Appleovih uređaja, zaista morate promijeniti lokaciju sa svog trenutnog računa.

Evo veze do Googleovog vodiča kako to učiniti. Obavezno promijenite svoju lokaciju tako da bude u regiji koja podržava DAZN. U suprotnom, DAZN se neće pojaviti.

Tako možete deblokirati talijanski DAZN metodom koja djeluje svuda

Je li vam ovo pomoglo i imate PrivateVPN? Postoje i mnoge druge usluge koje već možete koristiti od kojih ćete moći najbolje iskoristiti uporabu VPN-a. Pogledajte naš blog o tome ili kontaktirajte našu službu za korisnike!

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me