Kako deblokirati Hulu u Kanadi na iPhoneu

Kako deblokirati Hulu u Kanadi na iPhoneu

Autor Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 u zabavi


Želite li blokirati Hulu u Kanadi na svom iPhoneu? Hulu je jedna od geo-ograničenih usluga na tržištu, što znači da iako ste samo pored SAD-a, nećete ga moći gledati bez nekoliko trikova, iako bi neke web lokacije sa klikama mogle sugerirati da to mijenja se.

U ovom smo vodiču pokazali kako od početka možete deblokirati Hulu u Kanadi na svom iPhoneu. Većina vodiča neće vam reći da morate stvoriti i Hulu račun, što nije lako kao bilo koji drugi račun. Prolazimo kroz sve to.

Koraci za deblokiranje Hulu na iPhoneima

Morate biti u stanju prevariti mišljenje Hulua da ste u SAD-u, morate stvoriti račun za koji je potrebna američka kartica, za što postoji put, a vi morate preuzeti aplikaciju Hulu koja nije ' nije dostupan u kanadskoj Apple App Store.

Deblokiranje Hulu u Kanadi na iPhoneu Fooling Hulu

U Kanadi trebate naterati Hulu da misli da ste u SAD-u.

Za to vam je potreban VPN koji će vam omogućiti virtualnu promjenu lokacije.

U ovom ćete slučaju biti u SAD-u, a zapravo ćete biti u Kanadi. Osim što samo po sebi nije dovoljno. Ako želite gledati Hulu u Kanadi, također se trebate povezati s pravim poslužiteljem.

Vidite, Hulu je dostupan samo u SAD-u jer ima prava na dio sadržaja za koji pokazuje da je prikazan samo u SAD-u. U međuvremenu, neki su vlastiti sadržaj, neki su licencirani u drugim zemljama.

Hulu ne može pokazati puno svog sadržaja izvan SAD-a, osim ako je otkazao sporazume ili platio dodatna prava na streaming, što često nije moguće jer ih druge kompanije u drugim zemljama već imaju.

Kada bi Hulu ljudima omogućio lakši pristup njegovom sadržaju u Kanadi, svi bi ga koristili, a oni bi neizravno raskidali svoje ugovore, vodeći do tužbi. Uostalom, kome ne pada na pamet platiti 6,99 dolara za sadržaj koji Hulu nudi?

Kao rezultat toga, Hulu, kao i druge platforme, uvodi mjere koje na taj način blokiraju Hulu u Kanadi, u većini slučajeva, čak i ako koristite VPN.

PrivateVPN? Nema najviše poslužitelja na planeti, ali fokusiran je na kvalitetu koja je nužna za deblokiranje usluga.

Zapravo, PrivateVPN dolazi sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom koji čak i ne traži karticu kako biste ga mogli isprobati sami..

Jednostavno potražite PrivateVPN u svom Apple App Store-u, preuzmite ga i povežite se s jednim od poslužitelja Hulu i dobro idete.

No Hulu također ima dodatni sloj zaštite koji većina vodiča ne spominje.

...Potreba za američkom karticom.

Stvaranje Hulu računa na iPhoneima

Sada postoji nekoliko načina oko toga, ali u konačnici, za stvaranje Hulu računa na Huluovoj web stranici potrebna vam je američka kartica.

Ako živite u Kanadi, najvjerojatnije imate prijatelja u SAD-u, pitajte ih, možda će ponuditi da plate pretplatu i pustite ih da vam kreiraju.

Mnogo je načina da to učinite.

U suprotnom, možete jednostavno otići na internetsku potragu za američkom karticom. Neke su web stranice manje sigurne, ali s pravim istraživanjem naći ćete pravu uslugu,

Osobno volimo koristiti Revolut, internetsku banku, koja je od sada dostupna u Kanadi. Revolut, iz nekog razloga, radi s Huluom i ESPN-om+.

Ne znamo bi li to bio slučaj zauvijek jer znate ako ljudi čitaju ove postove, možda netko pozna nekoga tko radi u nekoj od ovih tvrtki, ali Revolut je vjerojatno najbrže i najpouzdanije isprobati jer nudi virtualne kartice i budući da svojoj kartici možete virtualno pristupiti prije nego vam je isporuči.

To je vrlo dobar način da se brzo i lako pristupi Hulu i ESPN +.

Kada se prijavljujete za probu za Hulu, bez obzira na karticu koju koristite, pobrinite se da postoje sredstva. Hulu uzima malu svotu da potvrdi da je kartica kad se registrirate. Zatim ga vraća natrag.

Nakon toga je prijava za Hulu u Kanadi relativno jednostavna. To je poput prijave na bilo kojoj drugoj web lokaciji. Samo obavezno navedite američki poštanski broj. Možete potražiti američki poštanski broj za ovo.

Ta dva koraka omogućit će vam gledanje Hulu u Kanadi i izvan Kanade na vašem iPhoneu, ali trebate i Hulu aplikaciju ako želite gledati Hulu.

Kako nabaviti Hulu aplikaciju na vaš iPhone

Da biste preuzeli Hulu na svoj iPhone u Kanadi, morate promijeniti svoju Apple App Store lokaciju u Kanadi.

  • Idi na svoje postavke.
  • Odjavite se s iCloud računa.
  • Stvorite novi račun s postavkom svoje lokacije u SAD.

To će vam omogućiti da preuzmete Hulu na svoj iPhone.

Samo pripazite da otvorite novi račun, a ne da promijenite lokaciju s trenutnom, jer ako to učinite, izgubit ćete sve. U međuvremenu, ako imate dva računa, možete u bilo kojem trenutku prebacivati ​​između njih i sve će i dalje biti na vašem telefonu.

Inače, umjesto toga preuzmite Google Chrome. To će vam omogućiti da uključite Web lokacija radne površine, što će vam omogućiti da koristite Hulu na svom iPhoneu izravno iz svog web preglednika.

Tako gledate Hulu u Kanadi na svom iPhoneu

Je li ovo korisno? Na našem blogu imamo mnogo drugih vodiča o deblokadi usluga s PrivateVPN-om.

Isprobajte naše 7-dnevno probno razdoblje i uvjerite se koliko usluga možete deblokirati.

Napisao Michael Smolski.

Odricanje:

Iako PrivateVPN radi s Huluom, to ne jamči da će svi Hulu poslužitelji raditi s Huluom u svakom trenutku. Kao što je spomenuto u ovom vodiču, Hulu čini napore kako bi spriječio rad VPN usluga.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me