Kako deblokirati društvene medije u Kini u 2019. godini

Kako deblokirati društvene medije u Kini u 2019. godini

By PrivateVPN, 2019-03-16 10:23:28 u Putovanju


Stižete u Kinu. Želite koristiti Facebook, želite koristiti Instagram i shvatite da većina društvenih medija ne radi u Kini. Što radiš? Tražite kako deblokirati društvene medije u Kini 2019. Osim toga, ovo je jedan od onih scenarija gdje trebate poduzeti korake prije nego što dođete u Kinu, kao da niste dovoljno nesretni da to ne znate društveni mediji u Kini ne funkcioniraju, mogućnost da pronađete ovaj post na blogu gotovo ne postoji jer Google također ne radi u Kini.

Zašto trebate tražiti kako deblokirati društvene medije u Kini u 2019. godini?

To se svodi na kinesku vladu pomoću cenzure.

No, dok u slučaju da Google ne radi u Kini, ono je počelo s Kinom koja je hakirala Google 2009. godine, a Kina je željela da Google ograniči sadržaj, što je rezultiralo da Google odustane od rada u Kini, a zabrana društvenih medija u Kini je nešto što je izravni izbor Kine s njihovim Kineskim vatrozidom zbog određenih (skoro svih) platformi koje nisu u interesu Kine.

Da postoji Facebook grupa o protestima održanom u Kini, kineska vlada se ne bi mogla riješiti, ako Facebook ne odluči da ne odgovara smjernicama zajednice. Ako je Facebook zabranjen u Kini, što rezultira postojanjem kineskih alternativa za postavljanje, koje Kini daju krajnju moć u pogledu onoga što vidi.

Međutim, to nije tako jednostavno. Mnogo je složenije i ide mnogo dublje nego što izgleda.

To bi se moglo spustiti na još jedan hladni rat koji tek izlazi. A taj hladni rat govori o podacima. Sve američke platforme društvenih medija prikupljaju podatke. I ti se podaci mogu koristiti u mnogim različitim scenarijima, bilo da se radi o oglašavanju, studijama, analizi, predviđanju i mnogim drugima, s tim što se najvjerojatnije slažete da im dajete sve putem prijave na ove platforme.

Ovdje smo puno puta rekli kad god je nešto besplatno, obično plaćate valutom privatnosti.

Ako Kina uđe u Kinu sve te američke i neameričke platforme, ona nema pristup podacima. Ako Kina ima svoje platforme, to im omogućava pristup podacima, što Kini omogućuje razvoj i na dobar i na loš način.

Je li to loše ili dobro? Ovisi. Kina koristi neke od tih podataka na vrlo dobre načine, neke ne na tako dobre načine i u konačnici ima moć ograničavanja onoga što vidite, i to čini u mnogim slučajevima.

Ako ste u Kini, uopšte imate pristup društvenim medijima, samo ne onim društvenim medijima kojima možda želite pristupiti. Najvjerojatnije želite 2019. deblokirati društvene medije u Kini jer se jednostavno želite povezati s prijateljem izvan Kine kad ste u Kini, putem društvenih medija koji nisu dostupni u Kini. U tome ćemo vam pomoći riješiti u nastavku.

Kako deblokirati društvene medije u Kini u 2019. godini

Jedino što trebate učiniti kako biste deblokirali društvene medije u Kini je da ne budete u Kini. A to možete učiniti pomoću VPN-a koji će vam omogućiti virtualno napuštanje Kine.

Radit će svaka lokacija bez cenzure.

Nijedan VPN neće raditi.

Zašto? Kako Kina zbog očitih razloga sprječava rad VPN usluga u Kini.

Standardni VPN lako se može prepoznati kao VPN zbog činjenice da ne izgleda kao uobičajeni promet, što rezultira da se web stranice ne učitavaju. I tu dolazi Stealth VPN.

Stealth VPN se uklapa u normalan promet, omogućujući vam da budete neotkriveni i na taj način pristupite bilo kojem blokiranom mjestu kada ste povezani sa državom koja nije u Kini.

PrivateVPN jedna je od ne samo možda ne ali i nebrojnih usluga koje dolaze sa Stealth VPN-om. To je ujedno i najbolja usluga za gledanje Netflixa, jer dok ste izvan Kine s VPN-om omogućit će vam da deblokirate društvene medije, ako želite gledati američki Netflix u Kini, za to vam je potreban pravi VPN, jer dok Kina može otkriti VPN usluge, tako može i Netflix, i ostalo. A za to su vam potrebni poslužitelji koji rade s platformama kojima želite pristupiti.

PrivateVPN? Podržava većinu svjetskih mreža Netflix s podrškom za 21 regiju, više od bilo koje druge usluge, kako je testirao Comparitech. Američki Netflix ima najviše sadržaja, ali nema ga sav, a ako želite najviše koristi od Netflixa, mogućnost povezivanja u 21 regiju to će omogućiti. I da, PrivateVPN također surađuje s Amazon Prime, Hulu, DAZN i mnogim drugima o čemu možete saznati u našim aplikacijama, na našem blogu ili kontaktirajući službu za korisnike..

Može li VPN biti siguran u Kini?

Ako niste kineski državljanin, vaša je vjerojatnost odlaska u zatvor u Kini ako koristite VPN relativno je mala, ali želite li riskirati? A što ako ste kineski državljanin?

Tu je presudno potpuno sigurnost.

A započinje s upotrebom VPN usluga na uređajima koji nisu vaši. Nikad ne znate kakav je softver instaliran na njih, posebno na javnim uređajima. Kina obavlja nevjerojatan posao koji se tiče AI-a, a pokušaj upotrebe VPN-a na javnom uređaju bilo da je instalirate ga s USB pogona ili ne, može rezultirati da vas uhvate.

Što se tiče VPN usluga, bilo da vjerujete privatnoj VPPN ili ne, ono što je važno pogledati je što usluga koju koristite nudi.

Imate li šifriranje najvišeg stupnja? PrivateVPN dolazi s 2048-bitnom enkripcijom s AES-256.

Ima li usluga koju koristite ima IPv6 zaštitu od curenja zajedno s DNS zaštitom od curenja? Takve vrste propuštanja mogu vas izložiti. A što je s aplikacijom Guard Guard i Killswitch koja će isključiti vaš internet i zatvoriti određene aplikacije u slučaju da vaša VPN ne radi? Sjajno VPN ne bi trebao prestati s radom, ali postoji puno stvari koje se ne bi smjele dogoditi, to se dogodi. Bolje spriječiti nego liječiti.

Ako planirate dobiti VPN za deblokiranje društvenih medija u Kini 2019., to trebate pogledati, bez obzira na uslugu koju odaberete.

Tako možete 2019. deblokirati društvene medije u Kini

U Kini nije teško deblokirati društvene medije 2019. ako imate pravi alat.

PrivateVPN? To je VPN koji dolazi sa Stealth VPN koji vam omogućuje zaobići kineski internetski blok, bilo da je to vaš iPhone, Android ili računalo. Iako imate značajke koje će vas čuvati, a to će vam omogućiti da deblokirate sadržaj blokiran na platformama kao što je Netflix.

Ako planirate putovanje u Kinu, što čekate? Prijavite se sada uz našu 60-sekundnu registraciju.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me