Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji? Od 2018. godine – Netflix & Sadržaj

Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji? Od 2018. - Netflix & Sadržaj

Autor Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 u Zabava


Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji? Uostalom, može se koristiti za toliko loših stvari kao što je preuzimanje ilegalnog sadržaja. Zar to ne bi trebalo učiniti nezakonitim? Nije to tako jednostavno. Evo sjajnog primjera, nož se može koristiti za sjeckanje povrća, ali može se koristiti i za ubijanje ljudi. VPN se može koristiti za zaštitu od ljudi koji kradu vaše podatke, ili može se koristiti za preuzimanje ilegalnog sadržaja. Sve je u načinu na koji ga koristite i kako ga upotrebljavate određuje je li VPN zakonit ili ne.

Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji ako želite gledati američki ili drugi Netflix?

Što mislite, što će se dogoditi? Netflix će vidjeti da gledate svoju omiljenu emisiju koja nije dostupna u vašoj zemlji pa će vas poslati u zatvor? To ne funkcionira tako. To čak ne vrijedi ni novca ni lošeg izvještavanja o medijima.

To je protiv Uvjeta upotrebe. To je istina.

Netflix nema pravo emitirati film i TV emisiju u svaku zemlju. To košta tvrtku novac i vrši pritisak na Netflix da razbije VPN usluge. Mnogo VPN usluga kao rezultat toga ne radi s VPN-om. PrivateVPN to čini, a postoji puni vodič o deblokiranju Netflixa.

Dakle, je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji kada je u pitanju korištenje Netflixa? Apsolutno. Ne kršite zakon. Ne gledate ilegalni sadržaj Vi plaćate svoju pretplatu. Od danas u Velikoj Britaniji ne postoji nijedan izravni zakon koji se odnosi na korištenje VPN usluga za gledanje sadržaja u različitim zemljama kada plaćate pretplatu.. Sigurno je u suprotnosti s Uvjetima upotrebe, ali kad je zakonitost u pitanju, to je sasvim u redu.

Vaš stream može se ponekad zaustaviti i morat ćete ponovo pokrenuti Netflix aplikaciju, ali osim toga, nećete imati problema s gledanjem sadržaja s Netflixa u drugim zemljama..

A isto se prilično odnosi na sve ostale usluge pretplate slične Netflixu.

Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji kada je u pitanju preuzimanje i gledanje ilegalnog sadržaja?

Evo stvari VPN je zakonito koristiti se u Velikoj Britaniji u svako doba. Ništa nije u redu s VPN uslugama. Jednostavno se svodi na ono što radite. Korištenje VPN-a nije ilegalno. Preuzimanje ilegalnog sadržaja je. Ilegalni je sadržaj na kraju dana i dalje nelegalni sadržaj.

Ako koristite VPN i preuzimate ilegalni sadržaj, onda je to nezakonito, ali nije upotreba VPN-a ilegalno. To su samo tvoji postupci.

VPN s velikom enkripcijom neće vas uhvatiti, ali to ne čini legalnim.

PrivateVPN ne potiče piratstvo i to samo navodi u obrazovne svrhe, ali ako planirate preuzeti sadržaj za koji ne trebate, budite spremni za korištenje VPN-a u svakom trenutku, nije teško sakriti stvari u stavkama koje preuzmete.

I budite oprezni, ne pružaju vam sve VPN tvrtke sigurnost koju VPN treba pružiti. Onavo u vlasništvu Facebooka, na primjer, nudi besplatnu VPN uslugu, ali ona prikuplja podatke o vašim aktivnostima. A to nije VPN.

Što bi se dogodilo ako su VPN usluge bile ilegalne u Velikoj Britaniji?

Zamislimo da je nakon izlaska iz EU-a Velika Britanija odlučila da ga nelegalno izvrši. Što bi se zapravo dogodilo? Puno vremena, ništa.

Postoji puno VPN tvrtki, a nevjerojatno je teško jednostavno se riješiti dijela Interneta upravo tako. Kina koja ovih dana čak zabranjuje određena pisma na internetu nije uspjela u potpunosti ukloniti upotrebu VPN usluga iako su sve VPN usluge trebalo biti uklonjene iz Kine do početka veljače 2018. godine. Stvarno je teško ukloniti takve usluge jer one nisu samo jedna.

U Kini, kao turistu, vaš telefon može biti blokiran dok ne uklonite VPN što se i dogodi. Ako živite u Kini, možda ćete se suočiti s ozbiljnijim posljedicama, poput odlaska u zatvor. Morate znati da upotrebljavate VPN. Postoje načini za reći da ga upotrebljavate. Ali otkriti tko je osoba koja to koristi, nije tako jednostavno. U tome je sjajan VPN. Međutim, postoje mnogi drugi načini kako to saznati, poput prolaska kroz nečije računalo.

Je li VPN zakonit za upotrebu u Velikoj Britaniji? Ovisi što ćete učiniti s tim

I dalje je nezakonito raditi sadržaje koji su obično nelegalni. Gledanje omiljene emisije s druge strane koja nije dostupna u vašoj zemlji nije nezakonito, ali još više protiv uvjeta upotrebe. VPN će spriječiti šifriranje onoga što radite na bilo koji način, ali ako radite ilegalne aktivnosti to više ne čini legalnim kada koristite VPN..

Upotreba VPN-a legalna je u Velikoj Britaniji. I to je nevjerojatno lako postaviti. Kliknite gumb Kupi u gornjem desnom kutu stranice. Prođite postupak registracije u 3 koraka. Preuzmite našeg PrivateVPN klijenta. Navedite svoje podatke. Spajanje na poslužitelj.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me