Izlazi li Disney Plus izvan SAD-a i vrijedi li to

Izlazi li Disney Plus izvan SAD-a i vrijedi li to

Autor Michael Smolski, 2019-05-10 17:14:41 u Zabava


Čuli ste da Disney Plus dolazi, no bavili ste se tipičnim pitanjima zabave ograničenima izvan SAD-a i želite znati je li Disney Plus dolazio izvan SAD-a kada se lansira i vrijedi li to?

Odgovor "Da li Disney Plus dolazi izvan SAD-a" je složen

Stavićemo to ovako. Disney Plus dolazi izvan SAD-a. To je gotovo sigurno. Umjesto "dolazi li Disney Plus izvan SAD-a", veće je pitanje kada i gdje.

Za razliku od drugih platformi, Disney nije ograničen do mjesta na kojem može pokazati svoj sadržaj o kojem ćemo detaljno govoriti u dijelu o kojem Disney Plus vrijedi, ali nijedna velika streaming platforma nikada nije pokrenuta u mnogim zemljama odjednom. I to je zato što za to, na prvom mjestu, treba ogromna količina resursa i priprema za lansiranje u neku zemlju, nema veze sa gomilom.

Dakle, da, Disney ima puno mogućnosti kada je riječ o lansiranju u svijetu, ali to se neće dogoditi odmah. Iako ne brinite, u ovom ćemo vam članku pokazati način na koji će Disney Plus raditi izvan SAD-a dok stalno čitate.

Isplati li se Disney Plus?

Svatko voli malo Disneyja s vremena na vrijeme, ali vrijedi li dobiti Disney Plus zbog toga? Vidite, to je stvar, to nisu samo Disneyevi filmovi.

Ako pogledate što Disney radi u zadnjih nekoliko godina, brzo možete vidjeti da Disney radi ogroman posao iza kulisa što bi ga moglo postaviti u sljedeću 2 platformu za streaming na svijetu. -3 godine.

Vidite, Disney zauzima potpuno drugačiji pristup od Netflixa kada je u pitanju sadržaj. Dok Netflix kupuje prava na sadržaj, udružuje se s CW-om i izrađuje vlastiti sadržaj, Disney nije radio ništa od toga, minus zadnji.

Disney, umjesto da kupuje prava na filmove i emisije, kupuje tvrtke s pravima i na filmove i emisije.

U ožujku 2019. godine Disney je dovršio akviziciju 20th Century Fox. Da, studio koji je volio Avatar, Ledeno doba, X-Men i toliko drugih nevjerojatnih filmova da uopće nećemo započeti praviti popis. Ako želite to vidjeti, na Wikipediji je.

Dogovor je koštao 71,3 milijarde dolara, a uključivao je i National Geography, FX i Fox. Također je Disneyu dalo 30% vlasništva u Huluu.

Fox stvara simpsone, obiteljskog tipa, Empire, paklenu kuhinju, zatvorsku pauzu i mnoge druge.

2009. godine Disney je kupio i Marvel kojeg svi volimo. 2012. godine Disney je stekao Lucasfilm koji je ponovno pokrenuo Star Wars, a uskoro dolazi i TV emisija u svemiru Star Wars..

Iz perspektive koliko vrijedi Disney Plus, to će uskoro biti najveći Netflixov konkurent. Likovi Amazona možda bi imali dovoljno novca za stvaranje emisija i mogli bi posjedovati prava na Gospodaru prstenova, ali Disney će odmah imati pristup njihovoj ogromnoj Disneyevoj biblioteci, ogromnoj biblioteci Fox-a i Fox-a 20. stoljeća, Marvel knjižnici, možda i nekoj od Hulu knjižnica, i naravno također National Geographic knjižnica. Sve tijekom stvaranja sadržaja poput već spomenute spin-off TV emisije Star Wars.

I sve to po pola cijene Netflixa.

Vjerojatno smo te uzbudili, ha? Došli ste ovdje želeći znati da Disney Plus dolazi izvan SAD-a i vrijedi li to, i iskreno, vjerojatno smo vas razveselili platformi nego što ste mislili da ćete biti. Također smo rekli da ćemo vam pokazati kako možete upotrebljavati Disney Plus izvan SAD-a, i nismo lagali.

Evo što možete učiniti dok ne saznate da Disney Plus dolazi izvan nas

Koristite VPN.

Ovo se odnosi na svaku platformu koju želite deblokirati izvan SAD-a ili u SAD-u. Pisali smo o tome kako koristiti Hulu u Kanadi, kako gledati Hulu u Velikoj Britaniji, o tome kako postaviti DAZN izvan Kanade, talijanski DAZN, američki DAZN, kako deblokirati BBC iPlayer u SAD-u i još mnogo toga na našem blogu prije, i dok se koraci razlikuju na pojedinim platformama (odakle donosimo ove vodiče), korištenje VPN-a je ključ za deblokiranje bilo koje zabavne platforme, s istim primjenom na Disney Plus.

VPN usluge omogućuju vam da promijenite lokaciju tako da bude izvan mjesta na kojem se nalazite. U ovom slučaju možete biti u SAD-u, a da niste tamo.

Čimbenik koji će odrediti možete li gledati Disney Plus izvan SAD-a? VPN usluga koju koristite.

Disney zna da postoje VPN usluge. Zbog toga su potrebne mjere opreza koje rezultiraju da serveri moraju biti optimizirani za određene platforme. Na primjer, iako postoje stotine VPN usluga vani, PrivateVPN je jedan od rijetkih koji radi s DAZN-om, a isti se odnosi i na Disney Plus.

Dok Disney Plus ne dođe izvan SAD-a, ako želite koristiti Disney Plus, morat ćete koristiti VPN.

Napisao Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me