Зашто Диснеи + није доступан у Великој Британији и како поставити Диснеи + у Великој Британији

Зашто Диснеи + није доступан у Великој Британији и како поставити Диснеи + у Великој Британији

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-11-18 08:10:43 у Ентертаинмент


Да ли желите да поставите Диснеи + у Великој Британији? Питате се зашто Диснеи + уопће није доступан у Великој Британији? Одговор на то је прилично једноставан. Када су у питању забавни сервиси, на крају се своди и на право на садржај.

Осим, Диснеи + већ има права на сав свој садржај, јер поседује лике Дисцовери Цханнел, ФОКС и Марвел. За разлику од Нетфлик-а, Диснеи не мора да плаћа права на његов садржај.

У овом ћемо чланку истражити зашто Диснеи + није доступан у Великој Британији, након чега слиједи начин постављања Диснеи + у Великој Британији у 2 једноставна корака.

Спреман?

Зашто Диснеи + није доступан у Великој Британији

Већ смо споменули да је Диснеи власник целог свог садржаја.

То, у теорији, значи да може омогућити људима широм света да користе Диснеи +, и то ће највероватније бити у будућности, али ево разлога због којих Диснеи + у овом тренутку није доступан у Великој Британији:

  1. Диснеи има уговоре о преносу права на свој садржај који су потписани широм света. То значи да не може свуда да приказује свој садржај све док сви ти уговори не истекну. На пример, Нетфлик је имао право да испарава већину Диснеи-ја & Марвел садржај је дуго трајао, због чега Диснеи + није лансиран раније.
  2. Диснеи се у старту фокусира на мали број тржишта јер је то паметна ствар. Авиокомпаније које су се недавно срушиле одличан су пример онога што се догађа када се фокусирате на превише ствари одједном.

Шта то значи?

Диснеи + је већ спреман да буде доступан у Великој Британији или ће врло брзо бити доступан.

Све док то не уради, ево како да подесите Диснеи + у Великој Британији!

2 корака за постављање Диснеи + у Великој Британији

1. Будала Диснеи + мислећи да сте у САД-у.

2. Креирајте Диснеи + налог. (Није лако као што изгледа.)

То ћемо учинити што једноставнијим, али увек можете контактирати нашу награђивану корисничку подршку или је на неки други начин користити на Инстаграму на @приватевпн_ ако имате било каквих питања или питања.

Како поставити Диснеи + у Великој Британији тако што се заваравао Диснеи да мисли да сте у САД-у

Пре него што можете да употребите Диснеи + у Великој Британији, требаће вам налог, али пре него што га набавите, морате преварити Диснеи + у помисли да сте у САД-у.

Како то радиш?

Тако што Диснеи + мисли да сте у САД-у.

Зашто? Како је Диснеи + поставио гео-блок на свом сервису за људе изван САД-а.

Ако желите да поставите Диснеи + у Великој Британији, требате да користите ВПН да бисте заварали Диснеи да мисли да сте у САД-у..

ВПН услуге омогућавају вам да будете сигурнији на интернету са енкрипцијом и променом ИП-а (ПриватеВПН користи шифрирање од 2048 бита с АЕС-256 што је војна енкрипција највишег квалитета на тржишту.), А истовремено вам омогућава да промените локацију на Интернету, тако да на примјер можете поставити Диснеи + у Великој Британији.

Наравно, можда размишљате о томе да ли су ВПН услуге бесплатне, а неке јесу, али ако желите да деблокирате забаву, нећете се извући са бесплатним ВПН-ом јер услуге попут Диснеи + имају посебне мере безбедности да спрече ВПН услуге од рада. ПриватеВПН? Није бесплатно, али долази са 7-дневним пробама, а касније га можете добити за само 3,82 долара месечно, што је мање од цене ваше кафе, и нешто мање од 13 центи дневно.

ПриватеВПН не само да ће вам омогућити да поставите Диснеи + у Великој Британији, већ ће вам се свидети и Хулу, ДАЗН, ХБО или нешто тако једноставно као амерички Нетфлик. А ако вам се то не свиђа, за 7-дневно бесплатно пробно време чак ни картица није потребна, па ако одлучите да није вредно вашег времена, било да ради безбедности или деблокирања садржаја, можете наставити са својим живот као да се ништа није догодило.

Само преузмите нашу апликацију, отворите налог и повежите се са Диснеи + подржаним регионом.

Ако сте на телефону, таблету или Амазон Фире ТВ-у, само потражите ПриватеВПН у својој продавници апликација. Алтернативно, ако сте на рачунару, идите у наш одељак за преузимање на дну странице ПриватеВПН.

Зашто Диснеи + није доступан у Великој Британији и како поставити Диснеи + у Великој Британији

Проблем са лајковима Диснеи +, као и ЕСПН +, ДАЗН и Хулу, је тај што сви они захтевају америчку картицу за постављање.

А то је најтежи део овог водича.

Наравно, није једноставно добити америчку картицу ако нисте у САД-у.

Међутим, постоје начини да се овај проблем заобиђе.

Најлакши начин? Да једноставно замолите пријатеља са америчком картицом да вам помогне.

Немате пријатеља са америчком картицом? Пре него што пређете на последњу опцију, испробајте своје картице. Можда ће неко од њих успети.

Алтернатива? Да бисте на Интернету претражили унапред плаћену виртуелну / припејд картицу издату у САД.

Због тога Диснеи + није доступан у Великој Британији и како подесити Диснеи + у Великој Британији

Диснеи + ће највероватније бити доступан у Великој Британији у будућности, али за сада, ПриватеВПН ће вам омогућити да деблокирате и ЕСПН + и Хулу ако желите да преузмете Диснеи-ов пакет аранжман, а можете га испробати без ризика са нашим 7-дневним бесплатна реклама. Не тражимо ни карту. Само кликните, унесите адресу е-поште и лозинку и добро је да кренете.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me