Зашто блок порнића у Великој Британији намеће више штете него користи

Зашто блок порнића у Великој Британији намеће више штете него користи

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-03 10:09:28 у Ентертаинмент


ЕУ смо видели много лоших идеја, као што је члан 13, али Велика Британија има своју луду. Забрана порнографије за малољетне особе, и утјече на све који су у добној доби, на врло штетан начин.

Зашто ће британски порно блок нанијети више штете него користи?

Дајете податке

Ми често кажемо да кад год је нешто бесплатно, ви обично плаћате валутом приватности. И приватност, добро која је била једна од најважнијих тема на Интернету у последњих неколико година. У ствари, недавно су програмери на Фацебооку случајно избацили 540 милиона записа.

Највећи разлог зашто ће британски порно блок нанијети више штете него користи је тај што ће од вас захтијевати да дијелите приватне податке како бисте потврдили да имате 18 година. Сада се ваш идентитет може повезати са врстом порнографије који гледате, колико дуго га гледате и када га гледате.

Да се ​​цурења нису десила, то не би био разлог за бригу, али цурења се дешавају и дешавају се чешће него не с разликом између цурења која се догађају сада и цурења која ће се догодити када је у питању порно је да је ово веома осетљива информација.

Фацебоок не тражи да се верификујете са пасошем. То ћете морати да урадите на порно веб локацијама и зато ће британски порно блок нанети више штете него користи.

Људи гледају порниће. Било да се ради о игри престолонаследника, познатог певача или само вашег пријатеља, било да људи отворено разговарају о томе или не, људи гледају порниће. Живимо у свету у којем није у реду то учинити иако то многи раде.

А шта ако сте познати и требате да верификујете своје податке. Шта ако се изложе?

Највећи проблем са чињеницом коју требате да дате својим подацима је то што влада Велике Британије пушта порно сајтове да користе системе трећих страна, а један од система који се развија има власништво неких од најпопуларнијих порно сајтова на планети. Зашто порно сајтови сами стварају системе ако постоје системи трећих страна? Како желе податке.

Није могуће забранити порниће

Други разлог зашто ће британски порно блок нанијети више штете него користи је тај што чак није могуће и забрану порнића.

Немогуће је заиста забранити веб локацију уколико није забрањена у свим земљама на планети. Кина улаже огроман новац у блокирање америчких платформи за друштвене медије, али на крају дана је још увек могуће приступити тим локацијама у Кини. Људи траже како да деблокирају ДАЗН и како да натерају Хулу, а са неколико кликова сазнају тачно како то учинити.

Да ли желите да деблокирате порниће у Великој Британији? Све што вам треба је ПриватеВПН који ће променити вашу локацију ван Уједињеног Краљевства, али то ће вам такође омогућити да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији, заједно са Хулу-ом, ДАЗН-ом и ХБО САДА само да напишете неке.

Али чак и ако би се свака земља одлучила забранити порнографију, постоји толико порно сајтова вани да је немогуће уклонити све оне које не следе правила.

Повећаваће се малолетни људи који гледају порниће

Цела сврха британског порно блока била је спречавање малолетних људи да гледају порниће, али овај блок ће подстаћи такво понашање.

Погледајте Колорадо, када је канабис почео да се легализује у држави, употреба истих у тинејџерима у држави је опала. Када је Португал декриминализовао лекове 2001. године, употреба лекова за људе између 15 и 24 године је опала, и док је сигурно много фактора који утичу на такве резултате као што је интернет који постаје популаран и омогућава лакше ширење информација, ако погледате студије легализације или декриминализације широм света, везе су прилично јасне. Када је нешто легално / не-кривично онда општа жеља младих да поседују интернетски правни / не-кривични предмет / предмет опада.

Вероватно ће се повећати жеља за гледањем порнића и приступом порнографији.

А то ће повећати илегалне активности које врше тинејџери

Када сте млади и заиста желите нешто да учините, наћи ћете начин. Тинејџери ће пролазити интернетом покушавајући да нађу где могу лажирати ИД да би потврдили своје рачуне. То ће тинејџерима омогућити приступ већини пабова, чинећи их пакетом 2 у 1. Алтернативно, они ће претраживати порно сајтове све док не пронађу један или док не пронађу начин да им приступе, и неким случајевима, који би могли довести тинејџере да пређу на мрачни веб, и ту почињу прави проблеми. Ту се налази садржај који млади људи заиста не би требали видети.

Ово је како заобилазите британски порно филм

Морате да користите ВПН који ће преварати порно сајтове да мисле да сте изван Уједињеног Краљевства.

Коришћењем ВПН-а избегавате давање података порнографским веб локацијама и тако се заштитите од цурења која ће се на крају догодити пре или касније.

Када користите ПриватеВПН, Хулу, ДАЗН и сличне америчке Нетфлик такође можете деблокирати повезивањем на прави сервер, а ако волите забаву, то би вам могло бити двострука победа.

То је разлог зашто британски порно блок намеће више штете него користи

Блокирање порнића је немогуће, а ризик од покушаја тога, велики је. Потребно је само једно цурење. Зато је важно да користите ВПН да бисте приступили порнографији у Великој Британији, чак и ако имате више од 18 година. Једном када се ти подаци објаве, то је вани.

За креирање ВПН налога потребно је само 60 секунди.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me