Топ 5 најбољих опција за ток кицкасс за преузимање свега што желите

Топ 5 најбољих опција за ток кицкасс за преузимање свега што желите

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-09-26 10:50:24 ин Ентертаинмент


Торрентинг може бити легалан. Такође може бити илегално. Шта ћете радити, зависи од вас, али овај пост говори о најбољим кицкасс алтернативама за бујицу за преузимање свега што желите у 2018/2019.

Ова листа може бити топ 40. То би могла бити топ 10. Али да ли тражите најбоље Кицкасс торрент алтернативе да преузмете све што желите или само тражите листу торрент услуга? Овај пост говори о топ 5 најбољих Кицкасс Торрентс алтернатива за преузимање свега што желите, а не за услуге са недостацима.

Ако ипак одлучите да преузмете илегални садржај, не тражите услуге приватности и „то вам неће правити проблеме са законом.“ То не постоји. Ако не желите да упаднете у проблеме, прочитајте шта имамо да кажемо на крају овог поста.

А ако не можете да приступите ниједној веб локацији која је наведена у овом посту о топ 5 најбољих Кицкасс Торрентс алтернатива, ту је и поента у дну поста.

ЛимеТоррентс

ЛимеТоррентс је једно од оних сајтова за бујицу на које идете и једноставно волите како то изгледа иако то не изгледа претерано. А зато што не изгледа претерано, такође није претјерано компликовано, и због тога је једна од топ 5 најбољих Кицкасс Торрентс алтернатива за преузимање свега што желите. Једноставно све видиш.

Корисничко сучеље ЛимеТоррентс састоји се од ове светло зелене боје која је врло једноставна за око и која има утицаја на корисничко искуство. Али опет, нисте овде да читате о бојама. Желите знати о садржају и поузданости.

Веб локација има веома корисну траку за претрагу која вам омогућава да одаберете категорију коју тражите одмах, а сама веб локација вам приказује првих 50 филмова које прате емисије, музика и игре и тако даље. Ако знате шта тражите, пронаћи ћете то у секунди, без потребе да прођете кроз огласе који вас преваре, а ако не знате шта тражите, првих 50 листа сигурно ће вам помоћи.

Али огласи могу довести до инсталирања злонамјерног софтвера. На сајту постоји доста лажних веза за преузимање. Оним који наводе да се „преузимају директно и анонимно“ не треба веровати. Али у исто време, ово је уобичајена ствар и уопште ако знате шта треба да кликнете, ЛимеТоррентс је сигурно једна од топ 5 најбољих Кицкасс Торрентс алтернатива за преузимање свега што желите.

ЛимеТоррентс тренутно ради са .цц доменом и не покушавајте да је користите са било којом другом. Можда су лажне верзије ЛимеТоррентс-а.

1337к

1337к је треће најпопуларније место за мучење за 2018. годину према ТоррентФреак. А можда постоји разлог за то. Оно стоји већ више од деценије, а да га не сруше, што није уобичајена ствар када су у питању места мучења. На пример, ЛимеТоррентс је оборен неколико пута. А можда је чудно име разлог што веб локација није оборена Изостаје термин бујице.

1337к има корисничко сучеље пуно оштрије због својих тамноцрвених боја, али иако име није привлачно, веб локација нуди привлачнији изглед од бујице која није направила топ 10.

Пре неколико година не би уврстио списак најбољих 5 најбољих Кицкасс Торрентс алтернатива за сигурно све што желите, али је енормно порастао у последњих неколико година, без изостанка Кицкасс Торрентс.

Основна почетна страница је заправо пуно љепша од оне ЛимеТоррентс-а. На њему нема превише ствари. Само трака за претрагу и бочна листа категорија. На врху странице се налази и одељак за топ 100. То је то. На располагању је и напреднија почетна страница која је слична оној на ЛимеТоррентс-у.

Било би добро да је на располагању и страница с већим бројем одређених категорија, али барем датотеке садрже много детаља у погледу преузимања, верзија, језика онога што преузимате, између осталог.

ИоурБитторрент

ИоурБитторрент постоји од 2003. године. То је и једина локација на овој листи која завршава .цом.

Због своје старости, ИоурБитторрент је веб локација са оним садржајем који мноштво других алтернатива не би имало. Сјајна ствар је у томе што има огроман избор садржаја на различитим језицима, тако да ако тражите сајт за бујицу због садржаја који није на енглеском, ово би могао бити ваш најбољи избор који би ИоурБитторрент учинио једном од топ 5 најбољих алтернатива Кицкасс Торрентс да преузмете све што желите.

Док ЛимеТоррентс приказује најпопуларније торенте, ИоурБитторрент приказује најновије, а већина људи више воли новије садржаје него нешто што је популарно, али од 2016. године.

Али то је сајт за бујицу који не бисмо препоручили када се ради о другим људима због врсте огласа, али истовремено је то сајт који има бујице са пуно сејача и пијавица што преузимање знатно брже.

Гусарски залив

Гусарски залив једна је од легенди места за бујице. Постојао је од 2003. године, имао је падова и падова, али преживели су их за разлику од гусара, а за разлику од многих других локација које су престале да постоје након што су првобитно затворене, Пиратски залив је преживео и то не само то, откад је Кицкасс Торрентс пропао, она је поново стекла место као прво место мучења.

То је једноставно. Нећете добити ништа попут „топ 50“, али пронаћи ћете оно што тражите јер је каталог масиван.

Једини проблем је што постоји пуно огласа свих врста. Прилично сваки пут када кликнете на нешто, бићете послати на другу страницу.

Кицкасс торенти

Кицкасс торренти углавном познати као КицкассТоррентс разлог је за који сте тражили овај пост. Желели сте да знате топ 5 најбољих опција за Кицкасс Торрентс да преузмете све што желите у 2018/2019 јер сте мислили да Кицкасс Торрентс пропада. Па, није. Не више. То је само под другим именом.

Не требамо вам чак ни да објашњавамо Кицкасс торенте ако тражите ову објаву.

Страница иде под именом катцр.цо, и добро, оно што људи воле о Кицкасс Торрентс.

Ствари које треба знати о торрентингу и о томе како приступити топ 5 најбољих Кицкасс алтернатива торентима за преузимање свега што желите

Нисте сигурни када преузимате бујице. Ако радите нешто илегално што ми не подржавамо, имајте антивирус. Постоји велика шанса да преузмете нешто што није најбоље за ваш рачунар.

А ако ћете преузети торренте, не тражите сајт за мучење који ће вас чувати. Набавите ВПН који. ПриватеВПН је изабран као ВПН услуга најбоље вредности, а такође имамо и пост о блогу о најбољем ВПН-у за Кицкасс Торрентс који бисте требали да проверите да ли желите да останете сигурни на било ком месту за бујицу.

Оставићемо вам са једним виталним информацијама. ПриватеВПН не чува записе што значи да ми као ВПН компанија не можемо никоме да вас продамо. И као што смо рекли у недавном посту, не узимајте нам то. Узми то из шведског закона. Законски не можемо да чувамо записнике. А то значи да немамо информације које би могле да се користе за проналажење вас. ВПН скрива ваш ИП и чува вас заштићеним током бујице. ВПН без евиденције штити вас од саме ВПН компаније.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me