Ствари које треба знати пре употребе ВПН услуге у 2018. години

Ствари које треба знати пре употребе ВПН услуге у 2018. години

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-03-01 14:01:15 у ВПН услузи


Ти се пријавиш. Инсталирате га. Наравно, укључите га. БООМ. Сигурни сте. Ви сте слободни. Осим, то није увек случај. Нисте увек слободни и сигурно нисте увек сигурни. Пре употребе ВПН-а морате знати неколико ствари, у супротном вам може недостајати сигурност. Било да је то због вашег непознавања или због компаније коју користите.

Ако заиста желите да будете сигурни, требате да је користите у сваком тренутку

Неки људи користе ВПН само да би се повезали на пример са америчким сервером како би гледали своју омиљену емисију која је тамо доступна, али није у Великој Британији. Када је у питању безбедност, неки га користе да би били сигурни у Старбуцкс-у.

Али постоји та заблуда да ће, ако користите ВПН само кад вам затреба, бити добро. То није истина Укључивање ВПН-а да нешто плати и сакривање података је сјајно, али ПриватеВПН није 256-битна енкрипција са 2048-битним ДХ кључем који би требао да провали три билиона долара уопште вам нема користи ако искључите свој ВПН док сте у том Старбуцксу након што извршите уплату. Неко може да користи једноставан софтвер за проналажење ваших лозинки само зато што сте на истој мрежи. То би могла бити лозинка за ваш ПаиПал. Шифрирање је одлично, али кад се тога ријешите, ризикујете оно што сте шифровали.

Ово је једна од најважнијих ствари које треба знати пре употребе ВПН-а.

Ако отворите свој ПриватеВПН клијент и притисните на Напредно затим ПРАВИЛА ЗА ПОВЕЗИВАЊЕ, видећете гомилу опција. Они су ту да заштите било које податке од цурења у мало вероватном случају да ће ваш ВПН престати да ради.

Будите опрезни јер не пружа свака компанија сигурност коју ВПН треба

Главна сврха виртуалне приватне мреже је да она буде приватна. Многе компаније се тога не држе. Ово се посебно дешава код бесплатних ВПН компанија. Они имају тенденцију да зараде продајом података о купцима. Кориштење ВПН-а има за циљ да вам осигура сигурност. Ви сте једина особа која треба да зна шта радите. Ипак, то није увек тако.

Онаво је компанија у власништву Фацебоока која нуди бесплатну ВПН услугу. Али та услуга такође може „прикупите свој мобилни саобраћај.„Ово“ нам помаже да побољшамо и радимо услугу Онаво анализом ваше употребе веб локација, апликација и података. Будући да смо део Фацебоока, ове информације користимо и за побољшање Фацебоок производа и услуга, увид у производе и услуге које људи вреднују и стварање бољих искустава.

То је све што прави ВПН не ради. Наравно, можда сте заштићени на неки начин, али подаци се и даље прикупљају на вама, а затим се користе. То није оно што би ВПН требало да ради. То би требало спречити криптирањем ваших података тако да им нико не може приступити.

Нису све компаније стало до ваше безбедности. Ово је једна од ствари које треба знати пре употребе ВПН-а. Будите опрезни. Нарочито са бесплатним ВПН услугама.

Због шведских закона о приватности, нема евиденција о промету које би владе могле да им одузму. На ПриватеВПН не знамо шта радите. Искрено, не желимо то.

ВПН не успорава ваш Интернет

Ово је једна од оних ствари које треба знати пре употребе ВПН-а за коју људи мисле да знају. Многи људи претпостављају да ВПН успорава ваш интернет. Није истина. Заправо, преформулирајмо ово. Добра ВПН услуга нема.

Сада, наравно, ВПН никада неће повећати брзину ваше везе. Не може бити бржи од вашег тренутног интернета. Али у исто време, ако ваш Интернет провајдер користи брзинско искључивање, онда када сте повезани на ВПН, заправо можете доживети веће брзине.

Осим тога, углавном зависи од тога колико сервера има компанија, али и од кашњења. Латенција је време које је потребно да пакет података дође с вашег уређаја на локацију сервера вашег ВПН-а. Што је даљњи сервер од вас, то је успоренија веза.

Због тога је битан капацитет интернета који је купио ваш ВПН сервис. ПриватеВПН купује свој интернетски капацитет директно од добављача ИП транзита а не од компаније која пружа услуге хостинга (што радимо и већина фирми (што у одређеној мери и ми радимо)) што доводи до већег кашњења и успоравања веза.

Добра ВПН услуга неће успорити ваш Интернет, али неће је учинити ни бржим од вашег тренутног интернета, осим ако је ваш Интернет провајдер укључен у брзинско искључивање..

Ево слике тестова урађених на спеедтест.нет.

Већа брзина преузимања није укључена ВПН, али већа је за само 3 МБ. Једноставно нема разлике.

Ово су ствари које треба знати прије употребе ВПН-а

Сигурност није увек дата. Такође мора бити стална да би радила. А ако користите праву услугу, то вам неће успорити интернет.

Наш сервис? Процијените сами. Имате 30-дневну гаранцију поврата новца приликом пријаве. Кликните на дугме Купи, а затим је поступак регистрације у 3 корака. Након тога преузмите нашег клијента тако што ћете отићи до дна странице и кликнути на Преузимање, инсталирати га, отворити га и добро је да кренете.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me