Нетфлик-ово вриједи погледати током 2019. године

Нетфлик-ово вриједи погледати током 2019. године

Аутор: Мицхаел Смолски, 25.01.2019 10:16:45 у Ентертаинмент


Да ли Нетфлик претплата вреди или не, не одређује се колико садржаја има на Нетфлику, већ који је садржај на Нетфлику. Ево неколико бинге-вредних Нетфлик-ових емисија за гледање у 2019. години да је већина већ доступна која вам омогућава гледање одмах, а нове за све наводе спомињу се 2019. године, заједно с неким додацима који могу или не морају бити вредни бинге-а. Нетфлик показује да ће гледати 2019. годину у зависности од тога колико су квалитетни.

Монеи Хеист

Почели смо с овом емисијом да бисмо вам показали да се Нетфлик не бави само америчком продукцијом.

Монеи Хеист је шпанска продукција, која је у почетку била лимитирана серија са две сезоне, али због тога што је успела, наравно, обновљена је, за боље или за лошије.

Можда нисте гледали емисију раније, али сте сигурно видели неке меме или фигуре у вези са овом ТВ емисијом на интернету. А можда сте чули за главну песму коришћену у емисији коју су од тада објавили најбољи светски најбољи продуценти / ДЈ-и.

Понекад је потребно другачији начин размишљања. Другачија локација са другачијом културом понекад може бити управо то. Монеи Хеист, као што име каже, то је серија заснована на пљачки у Шпанији. И то се можда не чини ничим посебним, али приступ је оно што га чини много другачијим од било чега. 2 тренутне сезоне Монеи Хеист-а заснивају се на само једној пљачки.

Скоро да никада не видите серије засноване на тако кратком времену. Монеи Хеист је та серија, па чак и само због тога, то је вредно гледања. Након што га погледате, видећете зашто се ова ограничена серија враћа у 2019. То је само једна од најбољих бинге-вредних Нетфлик емисија за гледање у 2019. години.

13 разлога зашто

Још једна серија која има две сезоне можда показује да је пре 2 године Нетфлик заиста упутио неке праве позиве. Ово није представа за све. То је такође емисија да је и са својом огромном популарношћу добио невероватну количину критика. Зашто?

Пошто садржи теме као што су силовање, самоповреда и насиље. И место самоубиства. Све што би се сматрало осетљивим темама. И можда је разлог зашто је овај шоу стекао такву популарност, јер нема много емисија које би ове теме осветлиле.

Прича ове ТВ емисије заснована је на самоубиству девојке која оставља 13 касета. И као што наслов каже, снимке су о „зашто“. Прича емисије добила је критике због чињенице да се плаши да ће појединци покушати да понове оно што је главна глумица Ханнах Бакер урадила, али у ствари је то помогло пуно људи због чињенице да допушта појединцима да злостављају и нису свесни да нешто заправо раде, да схвате шта раде, а то може да помогне људима да схвате последице акција са последицама за све, која је дубоко истражена у другој сезони.

Ако се мучите и размишљате да гледате ову емисију, можда је гледајте са родитељима или пријатељем. Обавезно погледајте сајт који је Нетфлик направио како би помогао људима.

Странгер Тхингс

Да, још један шоу са тренутно две сезоне. Још један погодак. Странгер Тхингс била је представа која је била успешна код тинејџера, али и невероватно међу одраслима због чињенице да се са њом могу повезати из перспективе да су главни ликови тинејџери који су одрастали у 1980-им.

Ово је једина натприродна емисија на овој листи, али верујте нам, ако мрзите натприродне емисије, ионако ћете је волети. То није за разлику од било чега другог. Музика, ефекти, општи осећај, чињеница да ова емисија омогућава да замислите толико аспеката приче насупрот томе да вам све испричам. Свидеће ти се.

И идемо право напред да кажемо да има најбољи соундтрацк од свих емисија које смо гледали на Нетфлику.

То је једна од оних најфинијих Нетфлик емисија које ће 2019. године гледати како ће уживати цела породица пуна различитих интереса за ТВ емисије.!

Снага

Моћ је можда најбоља гангстерска ТВ емисија произведена у 21. веку. Улоге са Омари Хардвицк, 50 Цент, Јосепхом Сикора, Лела Лорен и Натури Наугхтон.

Ово није једна од најфинијих емисија које Нетфлик гледа у 2019. години, а само да се заснива на потпуно другачијој причи од осталих поменутих емисија. Не, Повер је представа коју препоручујемо због сјаја у извођењу, све док НИ иде, што се тиче глумаца, и што је најважније због огромне разноликости прича преко различитих ликова. Остале емисије имају приче, али немају толико споредних прича као ове.

Не желимо да дајемо споилере. Погледајте само прву епизоду и знат ћете зашто је препоручујемо. Ствари попут способног изражавања правог гангстерског света тако да никога не треба задовољити што се тиче језика, голотиње, насиља, ако их само набројимо, чине овај шоу далеко више подмукло искуство од осталих емисија са сличном темом.

Ох, и има 5 сезона већ са 6. у изради. Долази ускоро.

Једини проблем је што не можете гледати Повер он Нетфлик ако сте у САД-у и многим другим регионима. Велика Британија и Ирска су у ствари једине регије које то подржавају. То има везе с чињеницом да Старз, мрежа која је власник емисије, има право на то у САД-у, и наравно, више зарађује на тој мрежи да је прикаже искључиво на својој платформи, у САД-у..

Али постоји начин да гледамо Повер на Нетфлику 2019. И ми смо, у ствари, већ објавили пост о томе. Без обзира да ли желите да гледате Повер или неку другу Нетфлик емисију коју вреди гледати током 2019. било да се налазимо на нашој или нечијој листи, када садржај није доступан у вашој земљи, морате да користите ствар која се зове ВПН.

ВПН омогућава вам да виртуелно промените локације. Можете бити у САД-у, Великој Британији или било којој другој локацији без одласка. А то вам омогућава да гледате емисију на Нетфлику иако она није доступна на вашој локацији. Ако желите да гледате Повер он Нетфлик изван Велике Британије, морате да се повежете на британски сервер који подржава Нетфлик. ПриватеВПН има на пример делујуће УК сервере. Све што требате је да направите налог, преузмете нашег клијента било на Амазон Фире уређајима или телефонима, таблетима или десктоп уређајима и повежете се.

Вјештица

Ово је емисија која још није изашла, па је ризично именовати је у овоме. Може бити страшно. Међутим, ако постоји једна ствар коју знамо о Вјештици, то је да су људи вољели игре и књиге. Ако се изврши исправно, ТВ емисија коју је развио Нетфлик има шансу да постане једна од најпопуларнијих Нетфликових емисија тамо. Проблем је у томе што иако емисија има потенцијала, ово је емисија коју би најбоље урадио ХБО.

Вјештица је фантастична драмска представа с главним јунаком Хенрија Цавилла, бившег супруга Супермана. Ако сте играли игре, не треба вам објашњавати, ако нисте, једноставно речено главни лик, Гералт, он је ловац на чудовишта, али тешко је рећи како ће серија изгледати или шта ће изгледати отприлике тачно. Оно што се засигурно зна да ће се ова Нетфлик серија страховито разликовати од осталих Нетфликових серија, а за то би могла бити једна од најфинијих емисија које Нетфлик треба погледати 2019. Видећемо.

Зашто ПриватеВПН за Нетфлик?

Да ли желите да приступите пуној библиотеци Нетфлика? Ако не живите у САД-у, недостаје вам већи део садржаја који Нетфлик може да понуди. Чак и ако сте у САД-у, још увек вам недостаје садржај. Земље попут Шведске и даље имају значајно мање садржаја од америчког Нетфлика и даље имају садржај који није доступан на америчком Нетфлику. А ако желите најбоље искористити Нетфлик, потребан вам је приступ већини доступних садржаја.

ПриватеВПН? То је најбољи ВПН на свету за Нетфлик како га је назвао Цомпаритецх. Пољска има само 12% америчког садржаја Нетфлик. Шта плаћате ако сте у Пољској? ПриватеВПН ће вашу Нетфлик претплату исплатити. То је једина услуга која у потпуности подржава 21 локацију.

Нетфлик-ово вриједи погледати током 2019. године

На Нетфлику постоји пуно више емисија које свакако треба погледати. То би захтевало гледање свих емисија. А да и не спомињемо да Нетфлик наставља додавати емисије у своје библиотеке.

Да ли Нетфлик вриједи што се тиче ТВ емисија? Да. Иако није на свакој локацији, осим ако немате ВПН. И ПриватеВПН ће вам помоћи у томе.

Још неколико спомињања? Ривердале, одела (захтева ВПН), круна, Миндхунтер, НарЦос, Озарк, Хоусе оф Цардс и још много тога, ако можете приступити више.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me