Најбољи ВПН за забаву (што требате погледати)

Најбољи ВПН за забаву (што требате погледати)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-06-25 22:27:00 у Ентертаинмент


Људи добијају ВПН услуге из различитих разлога, а зависно од разлога, најбољи ВПН за вас ће се разликовати. Али ако тражите најбољи ВПН за забаву, требате погледати неколико кључних елемената који можда неће имати толико велику важност када је у питању коришћење ВПН-а у сигурносне сврхе, а који су од виталног значаја за забаву.

Не гледајте на количину ако тражите најбољи ВПН за забаву

Ово је највећа грешка коју људи праве када траже најбољи ВПН за забаву. Људи претпостављају да је више и боље, а то нажалост није истина у већини случајева.

Нарочито када су у питању ВПН сервери.

ПриватеВПН има 150+ локација сервера у 60 земаља. На располагању је пуно сервиса који имају много више сервера, а ипак, ПриватеВПН који подржава већину Нетфлик региона на тржишту.

И то је зато што није довољно да угасите сервер. Услуге попут Хулу улажу сталне напоре да спрече ВПН услуге да раде. Ако сервер није довољно квалитетан, неће радити са забавним платформама.

Лако је упасти у замку да тражите услугу са више сервера, али ако од тога нешто узмете, било да идете за ПриватеВПН или не, то је најбитнији квалитет када је реч о забави.

Најбољи ВПН за забаву треба да подржава платформе попут Хулу, ХБО, Нетфлик, ДАЗН, заједно са многим другима. ПриватеВПН се не такмичи са другима када је реч о количини сервера, али победи друге када је у питању подршка услугама које људи желе да користе.

Питања брзине

Већина ВПН услуга не спомиње да ће, ако вам је интернет лош, прво имати проблема са стримингом. Ако ваш Интернет провајдер намерно успори одређене веб локације, ваш Интернет неће бити бржи при стримингу.

Када је у питању брзина, ту се поново враћа квалитет сервера. Нарочито када је у питању стреаминг спорта налик ДАЗН-у. Гледање меча који паузира сваких 30 секунди није оно што жели било који љубитељ спорта. Поготово ако своје пријатеље позовете да гледају.

Латенција, колико траје да би подаци прешли из вашег дома на сервер, велики је фактор када је у питању ливе стреаминг. Шта ПриватеВПН чини у вези с тим? Већину свог интернетског капацитета улаже директно од добављача ИП транзита. То резултира нижим кашњењем и много бржим стримингом, без ужасно неугодних пауза које се увек дешавају када ваш тим ускоро постигне гол..

Наравно, што сте даље од ВПН сервера на који желите да се повежете, већа је латенција, али када су у питању ствари на које морате пазити када тражите најбољи ВПН за забаву, где долази Интернет капацитет од је важно. А ако се не спомиње, то је највероватније само формирање веб локација. То би требало да ради за стандардни Нетфлик, али када је реч о Нетфлику у 4К или ливе стреамингу са Хулуом, то неће бити довољно.

Подршка широм света витална је у регијама који нису прилагођени ВПН-у

Најбољи ВПН за забаву је најбољи само ако функционише.

Земље попут Кине имају забране ВПН-а које спречавају ВПН услуге да раде, што за посљедицу онемогућава кориштење Хулу-а у Кини, чак и ако је ВПН укључен.

То је зато што је ВПН услуге у правилу лако открити јер се разликују у поређењу с другим прометом на Интернету. Ако Кина препозна да користите ВПН, спречит ће ваш интернет да ради све док га не престанете користити. И ту долази Стеалтх ВПН.

Стеалтх ВПН се уклапа у нормалан саобраћај, што значи да када га користите моћи ћете да приступите забави којој желите да приступите.

Међутим, нешто што треба имати на уму када је у питању Стеалтх ВПН јесте да он успорава ваш Интернет у поређењу са коришћењем стандардног ВПН-а, тако да можда није идеалан за све стриминг уживо, у зависности од брзине вашег интернета..

Најбољи ВПН за забаву

Колико сервера ВПН нема везе да ли неће радити са забавним платформама којима желите да приступите. Најбољи ВПН за забаву треба да подржи оно што желите да гледате, а то треба да учини и без успоравања ваше везе до тачке која треба да сачекате у било ком тренутку.

Без обзира да ли одлучите да покушате са ПриватеВПН или не, то су ствари које морате погледати када тражите најбољи ВПН за забаву.

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me