Најбољи ВПН за путовање у Кину на посао (и забаву након посла)

Најбољи ВПН за путовање у Кину на посао (и забаву након посла)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-09-30 10:36:10 ин Травел


Идете у Кину и не желите да се бавите недостатком Нетфлика, Фацебоока, Инстаграма, ВхатсАппа и скоро свих алата којима можете приступити да ли је то посао или забава након посла? ВПН је начин на који то радите. Питање је који ВПН? Шта је потребно најбољем ВПН-у за путовање у Кину због посла?

Оно што је најважније, ваша безбедност је важна када је реч о најбољем ВПН-у за путовање у Кину!

Ако сте поријеклом из Кине, али више не живите тамо, то се посебно односи јер Кина не третира кинеске кориснике који користе ВПН право. Једноставно речено, можда ћете завршити у затвору. Ако нисте кинески држављанин, имаћете лакше, али без обзира да ли тражите најбољи ВПН за пут у Кину ради посла или забаве, то се не може открити као ВПН.

Проблем са самосталним ВПН услугама је што не нуде такозвани „Стеалтх Моде“.

А кад сте у Кини, земљи која је учинила своју мисију уклањањем ВПН услуга како би људима ограничили потпуни приступ интернету, дефинитивно не желите ризиковати да схвате да ли користите ВПН или ви уопште неће моћи да приступи ниједној веб локацији на Интернету.

ПриватеВПН није увек имао овај мод, али сада то чини. Најбољи ВПН за путовање у Кину због посла или не, треба га. Без тога да неко лако схвати да не користите ВПН.

Најбољи ВПН за путовање у Кину мора да спречи све пропусте

Ако Кина сазна, предузеће акцију. Они вам могу запленити предмете или учинити много више. Зависно од тебе ко си.

Циљ ове објаве је пружити вам најбољи ВПН за путовање у Кину, тако да Кина не може открити ништа о вама.

А ПриватеВПН предузима неколико мера како би осигурао да се цурење никада не догоди. Замислите да вас у потпуности заштити 2048-битна енкрипција помоћу АЕС-256 која је највиши степен шифрирања на тржишту, али ваши подаци пропуштају због малог пропуштања.

Не са ПриватеВПН.

Уз нашу услугу нудимо ИПв6 заштиту од пропуштања, заштиту од пропуштања ДНС-а, прекидач за убијање и заштитну апликацију. Не постоји могућност да се изложите кад сте у Кини, са свим тим карактеристикама.

Приступање стварима превише!

Не користите ВПН да бисте остали заштићени у Кини. Желите да приступите садржају, а ствари које су раније поменуте само вас чувају када покушавате да приступите садржају који иначе није доступан у Кини.

ВПН сервери су важни.

Искрено, било који ВПН послужитељ ће вам бити добар јер вам дозвољава да користите Вхатсапп или Фацебоок. Те компаније не чине никакав напор да блокирају ВПН услуге за то. Зашто би? Нема притиска да то учините.

Проблеми почињу када нормално живите у САД-у и желите да приступите америчком Нетфлику кад је ван САД-а. Или ДАЗН који је стреаминг платформа за спорт изван Канаде. И не заборавимо сличне Хулу, Амазон Приме и ББЦ. Ове су услуге које се труде да вам спрече приступ садржају изван подржаних региона, чак и ако нормално живите у подржаној земљи..

То је зато што су ове компаније под притиском да људима из других земаља не дозвољавају гледање садржаја због власника права који дају права на одређени садржај. То значи да већина ВПН-а не ради са овим услугама.

Најбољи ВПН за путовање у Кину због посла и забаве омогућиће вам приступ вашим алатима, али и гео-ограниченим платформама.

И ту долази ПриватеВПН. ПриватеВПН не нуди само ВПН сервере који раде са америчким Нетфликом, Амазон Примеом којих је ових дана изузетно тешко добити или Хулу. ПриватеВПН нуди најрадије Нетфлик услуге, а такође је и једини сервис који подржава ДАЗН. Што се тиче приступа блокираном садржају, ПриватеВПН је најбољи ВПН за пут у Кину ради посла и забаве.

Најбољи ВПН за путовање у Кину за посао и забаву такође мора бити довољан

Шта је смисао у приступу ДАЗН-у тако да можете гледати спорт уживо ако ваша веза није довољно брза? Постоји велика заблуда око ВПН услуга које успоравају интернетске везе. Није састављено Истина је. Услуге које не купују интернетски капацитет од добављача ИП транзита директно нуде спорије услуге. Нећемо обећати да ћемо вам понудити брзине које ће оборити светске рекорде, али ми ћемо вам понудити оно што бисте добили у супротном, где год да се тренутно налазите. То је добро колико можете да добијете.

Путујете у Кину? Придружите нам се сада. То можда неће бити могуће кад стигнете тамо!

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me