Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-01-15 09:19:18 ин Бусинесс


2019 је стигла, и то поставља питање шта је најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години и шта је потребно да се назове нечим најбољим у 2019. години.

У овом посту објављујемо неке од неопходних функција за називање ВПН-а најбољим ВПН-ом за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години.

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години мора да понуди сервере који вам омогућавају приступ свим садржајима којима желите да приступите

Овде многи људи праве грешку. Они упадају у замку тражења већине могућих сервера. Најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години није онај који нуди највише сервера, већ онај који нуди највише радних сервера.

ПриватеВПН на пример, не нуди вам хиљаду сервера, али нуди вам најрадије Нетфлик сервере на тржишту. А то је утврђено правилним тестовима који се састоје од 59 главних ВПН услуга са 5000 ручних тестова које је урадио Цомпаритецх. ПриватеВПН такође нуди подршку за ДАЗН и Хулу. Амазон Приме? И ти имаш. ББЦ иПлаиер? И вас смо покрили. Пољске платформе? Да.

Најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години није онај који има највише сервера већ онај који вам омогућава да највише приступате тим серверима.

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години састоји се од сигурносних функција које вас чине у потпуности заштићенима

Осим што је могуће приступити садржају на другим локацијама, сврха ВПН-а је да вам остане сигурна, потпуно сигурна.

А шифровање функционише, чак и ако није на највишем могућем нивоу као код ПриватеВПН са 2048-битном енкрипцијом са АЕС-256. Али шифровање није довољно.

Дајете личне податке приликом пријаве са ВПН провајдером? ПриватеВПН не тражи никакве информације о вама. И не чува дневнике.

Не знамо зашто тражите најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години, али знамо да вас дневници могу изложити и да су ВПН компаније давале информације чак и када су раније изјавили да не прикупљају записнике. ПриватеВПН је, међутим, шведска компанија и не може да прикупља записнике због шведских закона о приватности.

Функција Килл Свитцх важна је за спречавање излагања ако ваш ВПН престане да ради што највјероватније неће, али боље је бити сигуран него зао. Апликациона заштита делује на исти начин као и Килл Свитцх, осим што је то за апликације. ИПв6 & ДНС заштита од цурења спречава цурење података. Имају ли ВПН клијенти које гледате? Ако не, нисте у потпуности сигурни.

А ако нисте потпуно сигурни, нисте сигурни нимало. Ви се само играте ватром.

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години вас не успорава

Ако нека услуга обећа да ће вам убрзати интернет, осим ако вас провајдер Интернет успори на одређеним веб локацијама, ВПН неће убрзати ваш Интернет.

С једне стране имамо ВПН услуге које обећавају да ће убрзати ваш Интернет. С друге стране, корисници се жале да им ВПН услуге спорије обављају интернет.

Која је то?

Добра ВПН услуга неће је убрзати. Држиће га истом брзином коју већ имате. Ако вам интернет сада сиса, будите сигурни, вероватно ће га сисати након што се повежете на ВПН.

Бесплатне услуге су највећи проблем када је у питању брзина ВПН-а. А неки плаћени нису далеко.

Разлог због којег је ПриватеВПН најбоља услуга за Нетфлик није само зато што има делујуће сервере. То је и зато што су брзи. А то је због тога што ПриватеВПН купује своје сервере од добављача ИП транзита, а велики део ВПН услуга их купује само са веб локација које су јефтиније, али много спорије.

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години долази са стеалтх ВПН-ом

Стеалтх ВПН не требају сви.

Ако идете у земљу са цензуром, тада то постаје изузетно корисно.

Стандардни ВПН може се открити као ВПН. А када земља која има забрану ВПН услуга открива да се користи ВПН, ионако ће блокирати блокиране локације. Стеалтх ВПН се мијеша тако да нико никада не зна да користите ВПН.

Ако тражите најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години, то би требало узети у обзир. А ПриватеВПН има Стеалтх ВПН на располагању.

Најбољи ВПН за преносне рачунаре Виндовс 10 у 2019. години није бесплатан

Кад је нешто бесплатно, плаћате валутом приватности. Ваши подаци често вреде много више новца од претплате на већину компанија.

Бесплатне ВПН услуге далеко су вероватније да ће изнијети ваше податке због тога што немају најјаче сигурносне карактеристике, а често не раде због великог броја корисника. Заборавите и на коришћење услуга као што је Нетфлик.

Бесплатне ВПН услуге раде у школама како би заобишле блокове које је поставила школа. Раде за такве ствари. А ако тражите најбољи ВПН за лаптопове Виндовс 10 у 2019. години, то није оно што тражите.

То је оно што је потребно најбољем ВПН-у за Виндовс 10 преносне рачунаре у 2019. години

Потребни су вам сервери који раде са услугама које ћете користити. Сигурносне карактеристике су важне, а ако сте у земљама са цензуром, Стеалтх ВПН је важан. Све то док држите све брзином већ.

ПриватеВПН све то ради. На делић трошкова других услуга које могу понудити пуно сервера, али нуде сервере који већини људи нису од користи.

Испробајте нас и видећете. А ако не, потпомажете вам 30-дневну гаранцију поврата новца.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me