Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години (Погледајте сав садржај Нетфлика)

Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години (Погледајте сав садржај Нетфлика)

Од ПриватеВПН, 2018-09-16 10:44:26 у Ентертаинмент


Нетфлик није само са седиштем у Сједињеним Државама. Не постоји ни у Великој Британији. Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години није ВПН који има много сервера у Великој Британији и САД-у који подржавају Нетфлик. То је ВПН који подржава многе земље колико иде Нетфлик. Наравно, САД сигурно имају највише садржаја, али немају сав садржај. Одређене емисије и филмови нису у САД-у или Великој Британији, већ постоје у другим земљама. Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години треба да сарађује с Нетфликом у 2018. години, али такође мора да понуди сав садржај који бисте могли гледати.

Шта тачно треба најбољи ВПН за Нетфлик?

Сервери. Радни сервери.

А то је велики проблем када су у питању ВПН сервиси.

Услуга може имати 100 сервера на локацијама на којима Нетфлик има ексклузивни садржај, али то не значи апсолутно ништа ако ти сервери не раде са Нетфликом.

Већина служби то не проверава свакодневно.

То је важно због чињенице да Нетфлик улаже напоре да спречи ВПН сервере да раде с Нетфликом, јер на њих притискају бројне компаније.. Зашто би неко плаћао ТВ претплату у к земљи ако се може повезати на њихов Нетфлик док је повезан на одређени ВПН сервер и приступити том садржају својим Нетфлик налогом?


Има више финансијског смисла лиценцирати одређени садржај другим земљама. Али ако људи могу само да приступе нечему на Нетфлику, компанија која купи лиценцу за показивање да садржај у одређеној земљи губи новац. Отуда тај притисак.

ПриватеВПН осигурава да сервери раде, а ако неко престане да ради, ту је нови.

Локације које су важне када се стигне до најбоље ВПН-а за Нетфлик

ПриватеВПН долази са серверима који раде са Нетфликом у Сједињеним Државама, Великој Британији, Канади, Француској, Јапану, Данској, Финској, Немачкој, Норвешкој, Шведској, Швајцарској, Холандији, Италији, Шпанији, Аустралији, Бразилу, Колумбији, Аргентини и Јужној Кореји.

То није сервер у свакој појединој земљи, али када је у питању најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години, требате приступити само серверима с ексклузивним садржајем, а ако имате приступ свим тим серверима који раде с Нетфликом, то је све што вам треба да се из Нетфлика извуче све могуће!

Не нудимо сервере у свим земљама на планети, али сервери које нудимо, сви они имају приступ нечем ексклузивном. А „ексклузивно“ је оно на што бисте требали тражити када је у питању најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години.

Ох, и проверите наш пуни водич за деблокирање Нетфлик-а ако имате неких проблема!

Најбољи ВПН за Нетфлик такође не смије успорити Нетфлик

Могли бисмо рећи да ће ВПН учинити ваш интернет бржим, али искрено, у већини случајева то неће бити једини пут ако се догоди ако ваш интернет провајдер намерно успори ваш Нетфлик, што је у већини земаља илегално. Оно што најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години мора учинити је да не успори интернет.

Како? Улагањем у најквалитетнији интернет капацитет. На ПриватеВПН-у купујемо већину наших Интернет капацитета директно од добављача ИП транзита. Највероватније не знате шта то значи, али да вас упоредимо, интернет хостинг капацитет можете купити и са веб локација, и то много спорије. Чест избор, наравно, они су много јефтинији.

Оно што ми желимо рећи је да ако вам је интернет веза усисава, жао нам је. Не можемо вам помоћи. Нетфлик ће и даље бити спор. Али то нећемо успорити нашим сервисом.

Нетфлик ради на многим платформама. Па би требао бити најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години.

Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. требало би да пружа не само пуно послужитеља, већ и да ради на многим платформама. Баш као што то чини и Нетфлик. Стандардна подршка Виндовс уређаја, Аппле уређаја, Андроид уређаја је наравно ту, подржан је и Фире ТВ Стицк, као и Линук уређаји!

То је отприлике сви уређаји минус Цхромецаст који не подржава ниједна ВПН услуга. А ако сте напреднији корисник, такође су подржани ОпенВПН и рутери.

Најбољи ВПН за Нетфлик у 2018. години не би требао коштати више од ваше Нетфлик претплате

Замислите да плаћате ВПН услугу више него за Нетфлик. БестВПН је изабрао ПриватеВПН као услугу најбоље вредности. Све што требате за Нетфлик уз ниску цену. Није ни чудо зашто нас је БестВПН изабрао!

Ох, и ако сте разочарани, имате 30 дана да тражите пуни поврат новца. Зашто мислите да дајемо ову опцију? Као што смо уверени у нашу услугу! Тражите најбољи ВПН за Нетфлик? Придружи нам се.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me